|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porušeno pričakovanje
22.2.2009 19:24:00   
alekasandra
Bila sem v ivf postopku, sicer prvič, vse je potekalo ok, brez večjih problemov. menstruacija nisem dobila do nosečniškega testa, zato sem bila prepričana, da sem zanosila. občutila sem tudi jutranje slabosti. ampak očitno je vse to psihološkega izvora. nato mi zdravnica sporoči, da je število " nosečniških" hormnov tako nizko, da se šteje to kot negativni rezulat. In tako moramo ponovno v borbo. in spet čakanje. vse smo se ubadamo z istim problemov.
ampak jaz nimam ne volje ne energije.user posted image bila sem polno načrtov, ampak vse se je podrlo v hipu. fanta je tudi zelo prizadelo, kar mogoče nisem pričakovala, vsaj ne v takšni meri. sedaj se morava počasi pobrati.user posted image

otroci so naše največje bogatstvo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porušeno pričakovanje
22.2.2009 19:47:24   
nincrli
user posted image user posted image

(odgovor članu alekasandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2009 20:17:28   
beba75
po prvem poskusu pa ja ne boš vrgla puške v koruzo. Malo si poglej po forumih pa boš videla da ima mnogo punc že kar veliko let truda za sabo pa še niso obupale. Le pogumno naprej v nove boje, saj si user posted image želiš,a ne?!

Je pa forum ravno zato da se pač nekomu izpovemo, delimo čustva... Me smo tukaj in te bomo vzpodbujale kolikor bo potrebno!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Drži se prespi par noči in potem pogumno naprej!! Vsem nam bo že enlrat ratalo in bomo postaleuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2009 20:24:04   
Nea_teja_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vrži puške v koruzo .Jest sem se trudla prej eno leto pol zanosila ,v 12t imela ss ,danes sm pa ugledala + zopet po 3 mesecihuser posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2009 23:26:20   
mama_milchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vrzi puške v koruzo....za vsakim dežjem posije sonce in tudi zate bo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2009 5:44:24   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2009 6:32:10   
barbara b
aleksandra nikar ne obupaj. Meni je uspelo v 4 postopku.
Če danes pomislim, kaj bi zamudila,  če bi obupala po tretjem postopku. user posted image
Lepo veselo naprej v nove.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2009 7:51:44   
*kinnie*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2009 12:50:18   
mirabela
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

aleksandra nikar ne obupaj. Meni je uspelo v 4 postopku.
Če danes pomislim, kaj bi zamudila,  če bi obupala po tretjem postopku. user posted image
Lepo veselo naprej v nove.

meni pa v 3 postopku IVF.Zdaj sem po naravni poti spet zanosila, tako da upanje vedno obstaja.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2009 15:50:51   
alekasandra
hvala za vse spodbudne besede, so kot obliž na ranjeno srce. ne bom se vdala, bom nadaljevala tako hitro ne odneham.user posted image hudo mi je namreč tudi ker fant trpi, ker vem da se obsoja, da je on kriv, ker gre namreč pri nama za moško neplodnost. tako da še njega tolažim. dogovorila sva se da poskusiva še dvakrat, potem odnehava, predvsem zaradi mojih let in čakalne dobe. 

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2009 16:25:55   
gloria
....glavo gor nič še ni dokončno user posted image user posted image user posted image user posted image .....enim rata v prvo ,drugim tretjič,enim petič....sam nehat ne smemo...vem iz lasnih izskušenj....
...pojdi na temo ivf februar...tam je tolk dobrih punc ki te bodo spodbujale in ti stale ob strani....

Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2009 8:52:37   
buča
res je,kar je napisala barbara b.
ne se vdat,zgleda,da še ni namenjeno.Res je oguljena fraza,ampak tako je.Verjamem,da je fanta potrlo.In,če je pokazal,da trpi,pomeni to le eno-da je velik človek,ki se ne sramuje,če pokaže čustva.Verjamem,da vama bo uspelo.Mogoče ni tokrat,mogoče ne bo naslednji teden,mesec,leto....kdo ve?Nekdo nad nami pozna vse odgovore na vsa vprašanja....a mogoče je včasih bolje,da vsega ne vemo.Vzamita si čas eden za drugega,sedaj bo pomlad...mogoče bo vajin čudež prišel ravno takrat,ko se bodo ptički najbolj ženili....lp,bučauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2009 10:28:00   
neodkrita
Aleksandra ne obupat, jaz imam isti primer. Te lahko vprašam koliko si pa stara, da tako razmišljaš jaz jih imam namreč 45 pa se še kar trudiva.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2009 10:32:20   
T1979
Aleksandra te popolnoma razumem.  user posted image  Jaz sem imela že 4 IVF postopke, pa M nisem dobila nikoli do testa, torej 14 dan po ET je bil test negativen. M sem dobila šele, ko sem prenehala s prometriumom.

Obupala še nisem in grem do konca, dokler ne rata.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2009 11:13:49   
miklarom
aleksandra -res je kar so ti že povedale punce, ne obupaj in pojdi dalje, tudi jaz sem že imela 6.postopkov pri enec mi je celo ratalo a žal pri 21.tednih rodila mrtvegauser posted image , zaradi zdravnikov. a ne obupam enkrat ni hudiča da nam ne bi uspelo. sedaj sem ravno v postopku in imam upanje da nama sedaj rata, če pa slučajno ne, pa grema zopet dalje. glavo pokonci in naprej

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.2.2009 12:27:28   
mala81
aleksandra kot so ti že vse ostale punce povedale, ne obupaj. Sama sem v 3. postopku. Tudi pri nama je problem pri partnerju. In po prvem neuspelem postopku tudi jaz nisem pričakovala, da ga bo prizadelo še bolj kot mene. Tudi on je hotel prenehat s tem, ampak sva oba potrebovala nekaj časa za naju in tako sva se pogovorila, da bova poskušala tako dolgo dokler ne bo uspelo. Sedaj v 3. postopku, pa je že čist drugačen. Sprijaznil se je, da nama bo uspelo verjetno le na tak način. Želim ti vse dobro!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.2.2009 8:54:29   
buča
miklarom,en velik user posted image zate...

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.2.2009 21:38:53   
alekasandra
Punce ve ste super, ne veste koliko mi pomeni vaša podpora. Danes sem bila pri svoji splošni zdravnici, ki mi je dala toliko pozitne energije, da bi kar poletela.Predvsem me je navdala z upanjem.Svetovala mi je ne obupat, nisi edina v tej kaši.Izkoristi priložnost ,ki ti je dana, kajti pred leti smo lahko o umetni oploditvi le sanjali.
ženske držimo skupaj, tako nam bo uspelouser posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.