Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

jaz bi razmislila..
. Če ima še kakšna izkušnje, pa še kar prosim.
Po drugi strani pa mi je bilo enkrat v Bruslju tako slabo od hrane... mene ne bi skrbelo, če bi morala zaupati črnogorskim zdravnikom, po moje si naši zdravniki preveč domišljajo, da so dost boljši od recimo ČG, pa ne vem, če je glih tako. Itak pa imamo dost takih, ki so se izšolali po bivši jugi. Jaz nisem mnenja, da je doma vedno vse najboljše, samo previdnost je povsod potrebna in za egipt nimam nekih izkušenj, zato sem vam hvaležna za vaše.
edini, tako da mislim, da kakih 10 let ne bomo šli na kaj podobnega. Joj, so pa smotani zdravniki - toliko je ss, pa če se ti to zgodi doma, rečejo, da res ne vejo razlogov..., če si pa bil na morju, si si pa takoj sam kriv. Ne vem, zakaj je en dopust na morju bolj rizičen, kot če delaš v trgovini in nosiš škatle ali kaj podobnega.