Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in se bo verjetno opazilo. Vem da se bom mogla sama odločiti vendarbi prosila za kakšno mnenje ali nasvet. Hvala 
, za službo bodo pa tudi že nekako poskrbeli. Zakaj misliš, da pogodba odpade? Si 100%? Tudi jaz sem tako mislila, upam da so tudi pri tebi takega mišljenja nekako kot pri meni. Bo pa malo čudno izpadlo, da boš potem takoj oznanila veselo novico, ko boš imela pogodbo v roki, mar ne
... Jaz sem vesela, da sem kmalu povedala, ker sem na žalost kmalu tudi mogla ostati doma - sem v bolniški. Še vedno s strahom čakam december in pošto, ampak... Pogovori se tudi z sodelavci - meni so svetovali in zaradi njih sem šla predčasno do šefice kot sem pa nameravala. Hvala bogu.
. Jaz ne bi mogla skrivati. Pogodbo sem imela do septembra, PDP imam v decembru. Pogodbo so mi podaljšali za eno leto, kar pomeni, da bom sredi porodniške verjetno na zavodu. Pa se nič ne sekiram, sem bila pripravljena, da bom tako ali tako službo izgubila, če zanosim. No, pa se je drugače obrnilo.