Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
|
RE: prehlad očka in prisotnost pri porodu 25.9.2007 18:48:51
|
|
|
|
tinaaja
|
Malo pomisli, kaj ti je bolj pomembno, da je on pri porodu ali da novorojencek ni v stiku z virusi in bacili. meni odgovor ni bil tezak in z mojim nama je bilo kristalno jasno, da ce bo kakorkoli bolan, da gre z mano mami. bacili in novorojencek ne gredo skupaj. Sem pa jaz bila nahodna na pdp, pa je na sreco malo zamudila Naceloma je prehlad nalezljiv prve 3 dni, tko da sta verjetno ze ven iz hujsega oz bosta, ko bos sla rodit.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
sladoledmatejavsKatero obliko sladoleda imeš raje?na kepico (
41%)

točen na avtomatu (
30%)

z lopatko (
24%)

ne jem sladoleda (
5%)
Število vseh glasov: 663Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!