|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
|
prehrana nosečnic in dojenčkov 20.12.2010 11:17:50
|
|
|
|
Ekaterina
|
Pozdravljene, opazila sem, da mnoge sprašujete po primerni prehrani za nas nosečnice ter dojenčke, kaj lahko jemo in kaj ne...Pravkar sem dobila v dar knjigo Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke (mislim, da je založba Didakta) in sem navdušena!!! Na enem mestu je zbrano kup nasvetov o tem kaj in kako naj jemo nosečnice, nasveti za odpravo slabosti (na meni delujejo), še celo recepti so notri. V nadaljevanju so tudi nasveti o prehrani dojenčka, recepti za različne doma narejene kašice, recepti za prehrano doječih mater itd. skratka vse! Glede na to, da bom prvič mamica in nimam izkušenj, mi je ta knjiga v veliko pomoč! Toplo priporočam! Lp, E.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOčetje ob porodu: 20 čudovitih fotografijDragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?