|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prej s porodniške
9.8.2005 13:30:31   
Dipsi
Opazila sem, da mnoge mamice ne koristite celotne porodniške, temveč se vrnete prej v službo - ko so otroci stari 7, 8, 9 ... mesecev. Jaz si to kar težko predstavljam. Zanima me, kakšni so razlogi za to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prej s porodniške
9.8.2005 13:37:28   
Gina
Jaz sem po prvi nos. šla v službo 2 meseca prej. Zakaj? Ker sem bila zaposlena za dol. čas, tako pa so mi podaljšali, oz. podaljšali bi mi v obeh primerih, toda nudili so mi mnogo boljše delovno mesto, kot če bi prišla 2 meseca kasneje. Poleg tega sem bila jaz prvič že ful naveličana samo doma biti z otrokom, me je vleklo med ljudi. Pa zelo fajn se imam v službi, rada počnem to, uživam.
No, pri naslednjih dveh otrocih mi kaj takega na kraj pameti ni prišlo. Mi je pasalo biti doma, sem se posvetila samo otrokom takrat. Ljudje se spreminjamo. Vendar zdaj lahko rečem, da razumem oboje - tiste, ki so zelo rade doma in bi še podaljšale, kakor tudi tiste, ki jih vleče v službo.

(odgovor članu Dipsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prej s porodniške
9.8.2005 14:15:01   
Tarina mami
Živjo!
Tudi jaz se vrnem v službo po 9-ih mesecih porodniške - Tara bo takrat stara 8 mesecev. Zakaj sem se tako odločila? Več razlogov: rada hodim v službo, dogovorila sem se da bom delala polovični delovni čas prve mesece - koristila pa bom stare nadure in dopust (torej bo vseeno polna plača), imam starše v penziji (živijo nadstropju pod nami) in bosta čuvala Taro dokler se ne vrnem domov, denar ki ga bom prišparala pa bom namensko porabila za vrtec naslednje leto. Mojo punčko imam neizmerno rada, vendar pa ne morem biti "le" mama - zato taka odločitev.
Upam, da bom konec septembra, ko bom zaključila s porodniško še vedno enakega mišljenja :zmeden:
LP

(odgovor članu Dipsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prej s porodniške
9.8.2005 14:16:58   
ursk@
Tudi jaz bi že šla v službo, vendar imam porodniško do februarja drugo leto, doma pa sem že od aprila lansko leto (celo nosečnost doma). Ful si želim že it nazaj med ljudi in opravljat delo, ki me veseli. Pa to ne pomeni, da svojih pikic nimam rada, vendar se včasih preobješ delat eno in isto, včasih imam občutek, da sem gospodinja... Enostavno si želim spremembo, saj sem po naravi pravi deloholik.

(odgovor članu Dipsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prej s porodniške
9.8.2005 15:35:50   
superfly
Tudi jaz bom začela delat 6 mesecv prej, a le 2x na teden, nekaj pa bom delala tudi doma. Mi je zelo hudo, ko pomislim, da bom čez dva meseca že v službi in bom mojga :duda: pustila doma, a žal drugače ne gre, saj me čaka nova služba že od decembra 2004 in so me klicali, da bi me oktobra pa že ful potrebovali. Kaj čmo, nimam glih velik izbire, :duda: bo pa tačas hvala bogu ati čuval, da mi ga vsaj kakim tujim ne bo treba dat :(

lps

(odgovor članu Dipsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prej s porodniške
9.8.2005 21:54:57   
Anja167
Mika, fajn služba, ne, z RR? :)-:)-:)-

(odgovor članu Dipsi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prej s porodniške
10.8.2005 22:55:46   
Anja167
Ja, ja, samo na hitro, ja... :)-:)-:)- Jest si tud zmerej rečem, sej bom sam mal pogledala. Pol pa kar traja in traja...

(odgovor članu Dipsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?