Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
..no včeri je moj možek mal okol spalnico obrnu in naša duša je čudežno spala celo noč brez jest! :) sicer je ene 2x iskala dudo..1x jo ji je mož dal nazaj, enkrat si jo je pa sama najdla! ampak blagor je blo tole dons. ne smem pa preveč hvalt, ker to je bla samo ena in prva noč, bomo vidl kako bo dalje.
dons še vivina mami pride pomert če je tm res ok in potem...
hehe ja splišni po tvojih nasvetih bi bla reva dušasta že mutasta od dretja hecam se, sej če nau tole pomagal bo to nasledni ukrep sam res se tko težko k temu spravm
ja mi smo jo tud dons obrnil pa je tud čudežno spal čudno, ne vem upam da je to to, bomo vidli še dons ma drugač jo bom spet drugač obrnila najbolj vsako noč v drugo smer. lp
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?