|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjalna
17.12.2007 20:59:52   
majci23
joj  sm začela malo gledat za temi stvarmi in vidim da je treba ful zadev preštudiratuser posted image . zanima me če ima katera previjalno mizo na pralnem stroju? ker mi imamo mal stisko s prostorom in sm mislila da bi na pralni stroj dala desko, na njo pa tisto previjalno podlogo. kaj mislite? se mi zdi da je fajn, da je v kopalnici, kjer je voda na dosegu roke in je toplo. pol bi pa verjetno rabla tud kako komodo za cunjice al kako? ker tiste klasične previjalne so že itak vse v enemuser posted image . prosim za kak nasvetuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: previjalna
17.12.2007 21:03:52   
Pepita
Moja prijateljica je tako imela pa se je super obneslo tudi pri večjem otroku, imala pa je samo podlogo direkt na pralnem stroju. Zraven pa je imela manjši regal za plenice, kozmetiko ...
Aja, razen če želiš z desko povečati površino?

_____________________________



(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: previjalna
17.12.2007 21:04:20   
kristinaj
jaz imam eno v spalnici, eno pa sem naročila tatu, da mi jo naredi. in sicer imam pralni stroj ki se odpre gor tako, da mi jo je naredil na kolescih in ti povem da odlično funkcionira. tiste v spalnici sploh ne rabim več razen za omaro. ker podloge takih mer nisem dobila, so bile predolge, mi je podlogo za previjalno kar mama naredila tako, da je spužvo vtaknila v plastičen prt, ki ga je prej lepo sešila skupaj.  

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: previjalna
17.12.2007 21:06:36   
suzanamai
jaz sem jo pri prvem imela na sušilcu, sem dala leseno podlogo naredit mizarju in sicer tako, da se je usedla na stroj. Bilo je pa idealno, vse na dosegu roke, pa še okensko polico sem porabila za poličko, tudi sedaj bi imela tako, pa imamo žal premajhno kopalnico. Res super, sedaj moram pa vsak večer previjalno podlogo pa vso šaro nosit v kuhinjo, saj jo kopam kar v kuhinji na jedilni mizi.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: previjalna
17.12.2007 21:08:40   
kristinaj
še to sem ti pozabila napisat.

taka previjalna je super. otroku lahko ritko kar na umivalniku splakneš, večji je lažje je, in ga ni treba vlačit iz tople kopalnice v sobo na previjalno.

če se boš odločila za tako previjalno, ne rabiš kupovat tiste z vgrajeno banjico, ker je brez veze. to banjico rabiš slabe 5m in potem je neuporabna. ima na sredini neko izboklino, ki se samo ovira, ker otroka moraš vseeno držati. raje kupi omaro posebej in banjico posebej ,tako veliko, z ravnim nedrsečim dnom.

pozdravček

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: previjalna
17.12.2007 21:21:35   
Naja30
Definitivno dobra ideja imet previjalno v kopalnici, pa če tudi na pralnem ali sušilnem stroju. zaradi vode. Jaz imam previjalno v dnevni sobi in mi je prav bedno, ker ni vode zraven. pri drugem bo previjalna v kopalnici.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: previjalna
17.12.2007 22:15:38   
kjava
Jest mam tud sam previjalno podlogo na pralnem stroju in je super. Oblačila mam pa v spalnici, jih pač s sabo vzamem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: previjalna
17.12.2007 22:17:25   
Petraa
Kupi si stensko.Mi smo jo imeli in se je super obnesla je kar velika in predvsem široka

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: previjalna
17.12.2007 22:31:54   
only_me
mi pa sploh nimamo previjalne. Najprej sem mela v sobici obično mizo in na njej previjalno podlogo, zdaj sem pa še to ven dala. Kupila sem blazino v BC in jo imam na postelji in tam malega previjem.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: previjalna
18.12.2007 4:39:57   
Lunca1
Lahko že kupiš tako za na stroj. Je trda oblazinjena podlaga z robom. Imeli so jih v Arielu.

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: previjalna
18.12.2007 7:57:28   
2.2.
jaz imam tudi na pralnem stroju. hotela sem previjalno mizo tako kot se spodobi pa user posted image ni hotela počakat  tako da jo nismo uspeli še nabavit. potem smo pa kar dali na pralni stroj in es super odnese. vedno je topleje, vodo imaš pri roki....
še danes jo uporabljam pa je stara 11mesecev. če jo kje na postlji previjam jo moram lovit, ker drugače ne greuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: previjalna
18.12.2007 8:47:14   
amaya
jaz sem se tudi odločila, da bom previjalno postavila kar v kopalnico, ker segreješ le en prostor fajn, pa tam vse narediš. Od tasta partnerka je pa kar na pralnem stroju povijala in se je to super odneslo. Mislim, da to počne še sedaj. Problem v previjalnih mizah je ta, da so večinoma zelo ozke in jo otrok, kaj hitro preraste. Sama sem se odločila za omarico, ki ima nanjo pritrjeno večjo polico, katero se da kasneje sneti. Sem jo pa videla v Ikei in to za 130 evrov. To pomeni, da bo tudi kasneje uporabna kot predalnik v otroški sobici ali kjerkoli. Banjico bom pa kar posebej kupila...pa še vedno pridem ceneje skozi kot če bi kupila vse v enem.

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: previjalna
18.12.2007 10:28:12   
Klarita
Jaz imam previjalno mizo, ki je istočasno tudi omara, kar v dnevni sobi, ker se tam največ časa zadržujemo in tudi zato, ker imam kopalnico in spalnico v drugem nadstropju. Imam pa še v kopalnici na sušilcu previjalno podlogo in ga tudi tam porihtam, ko ga kopam. Če bi imeli vse v enem nadstropju, bi definitivno previjala samo v kopalnici. Drugače pa je previjalna omara (ker imam res veliko) praktična, ker imam vse njegove stvari, od oblek, copatkov, krem, zdravil, pajacov, plenic, albumov... skratka vse noter.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: previjalna
18.12.2007 10:28:25   
Sunny Morning
Naša previjalna na pralnem stroju. Za cotike smo pa v Ikei kupili predalnik, ki je v spalnici.
user posted image

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: previjalna
18.12.2007 13:49:58   
majci23
super!!! hvala lepa vsem za izčrpne odgovore. so mi res pomagali. sploh ta slikca je super, da si lažje predstavljam. ma ja, tudi jaz bom tako naredila.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?