|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za pomoč
18.8.2004 7:30:12   
Miša7
Hojla vsem, :sloncek:

Pri nas pa se je danes ponoči nekaj začelo, mislim da se mi je odluščil čep?:zmeden:

Prosim če mi katera napiše kako to izgleda, ker meni se je začela iztreblati neka roza sluz, zdaj pa že kakšne tri ure non stop krvavkast izcedek, pa če grem lulat tudi (ali se čep tako dolgo izloča, ali je to že lahko krvavkasta plodovnica?). Teče mi non stop nekaj po malega iz nožnice- vidim po vložku?:((

Sem klicala v porodnišnico, pa so mi rekli naj še malo počakam, mene pa skrbi, dami ne oteka krvavakasta plodovnica!

Help, Miša 38t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prosim za pomoč
18.8.2004 7:34:53   
Erdbeere
Kolikor se jest spoznam se mi zdi da plodovnica ni krvavkasta ampak brez barve in vonja, je pa možno da se ti počas čep izliva

(odgovor članu Miša7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prosim za pomoč
18.8.2004 7:54:11   
Miša7
A se čep izloča tako redko krvavkasto, kot da bi mi uhajal krvav urin, sem mislila, da "mora" bit čep sluzast?:ups:

Plodovnica je res brez barve, samo lahko je tudi krvavkasta ali pa umazana z akecom od dojenčka, potem pa to pomeni, da se mu ne godi dobro:zmeden:

Hvala, bom malo še počakala, ker v križu me pa že od 3 zjutraj nekaj muči, samo ne v rednih presledkih, juhu, mogoče pa še bo danes9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Miša

(odgovor članu Miša7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prosim za pomoč
18.8.2004 8:02:40   
tiha
Uf, Miša, še malo, pa bo.
Lahko, da ti po kapljicah odteka plodovnica, mislim, da imaš prav glede čepa (vsaj po mojih izkušnjah sodeč je sluzast, prepreden s krvavimi nitkami).


Želim ti lep porod in enega luštnega :duda:

(odgovor članu Miša7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prosim za pomoč
18.8.2004 8:10:16   
Taša
Meni se je čep izsluščil kot prozorna sluzast izcedek. Sploh nisem bila tako pozorna ker sem mislila da mora biti krvavkast pa ni res, bilo pa je 14 dni prej tako da sem mislila da to ni to. Plodovnica je brezbarvna tekočina. Meni je odtekala počasi in sicer za vsak gib se je malo izcedila npr. ko sem se vsedala oz. ko sem se vstala. Počasi se pripravlja vsa zadeva zato se pripravi tudi ti. Pomiri se in sprosti malo še poskusi počivat dokler ne bo šlo zares. Moči boš še kako potrebovala ! Če te skrbi da ne bi bilo kaj narobe se pojdi pokazat v porodnišnico da te ne bo skrbelo in da boš pomirjena. Čim lažji in čim bolj hiter porod ti želim !!! LP

(odgovor članu Miša7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prosim za pomoč
18.8.2004 9:47:43   
LUCI
Živjo!
Pri meni se je tako začelo, kot pri tebi. Ker ti plodovna voda že uhaja in seveda z njo tudi malenkost krvavkasti izcedki, ti svetujem, da ne čakaš. Ko sem jaz poklicala svojo ginek. me je takoj napotila v porodnišnico. Jaz sem šla v porodnišnico ob 15h, popadke sem dobila šele ob 17h na 10-15 min, ko sem bila že v porodni sobi, rodila sem ob 19.30.
Torej kar pogumno in srečno!

(odgovor članu Miša7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prosim za pomoč
20.8.2004 15:47:28   
Anja167
Hoj!

Moj primer: Ko sem rodila, mi je plodovna voda odtekla ponoči in je bila roza barve. V porodnišnici so mi rekli, da je bila plodovnica pomešana s krvjo, ki je bila posledica tanjšanja in odpiranja materničnega vratu. Dva dni pred tem in isti dan sem imela zjutraj nekoliko večjo količino prozornega izcedka, isti dan popoldne pa malo rjavkastega izcedka. Je bil to čep? Pojma nimam.

Najbrž ti ob dogajanju ni treba močno hiteti, ampak predolgo pa tudi ne čakati. Če se ti zdi, da bi šla v porodnišnico, ti kar pojdi, zato so pa tam, da pogledajo in pomagajo.

P.S. Glede na to, da je tole dva dni po tvoji objavi, me prav zanima, kaj se je vmes zgodilo.

(odgovor članu Miša7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?