|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi čeveljčki?
8.9.2005 13:58:25   
fani
Ojla!
Zanima me, kdaj kupiti jesensko-zimske gležnarje, da jih moj sonček ne bi prehitro prerasel.Sedaj hodi s pomočjo naših rok, ne vem pa kako hitro raste nogica,ker še ni imel pravih čeveljčkov.Je zadnjič probal čevelj od prijateljičine tamale in in ima št. 18 (čisto prav),sem mu pa kupila zadnjič v Humaniku gležnarje št. 20 pa mislim, da jih bo hitro prerasel,naj grem menjat za 21?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvi čeveljčki?
8.9.2005 14:00:36   
srki
če so mu prav, jih ne hodi menjat. Če mu bodo prevelike ni fajn za njegovo nogico, sploh zdaj ko še samostojno ne hodi. Iak pa da je treba skozi kupovat nove stvari, ker naši pajacki tako hitro rastejo.

(odgovor članu fani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvi čeveljčki?
8.9.2005 14:05:11   
fani
Ja vem, samo potem ne bo več številk za kake lepe modele...Sem mislila, da bi jeseni imel športne copate,kasneje pa te gležnarje, pa ne vem, če mu bodo še prav?

(odgovor članu fani)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvi čeveljčki?
8.9.2005 16:39:19   
tigrica.
Naša ob pomoči tudi že hodi in ima obute copatke. Za naprej ji bom pa raje sproti kupovala, ker nimam pojma, kako hitro ji noga utegne rasti

(odgovor članu fani)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvi čeveljčki?
8.9.2005 22:11:58   
fani
Tigrica, imaš popolnoma prav-te napake,da bi kupila v naprej ne bom več NIKOLI naredila.
Noč...

(odgovor članu fani)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvi čeveljčki?
10.9.2005 22:50:22   
Pi-kica 1
Mojemu tavelikemu je zrasla noga nekje dve številki na leto. Če ima sedaj 18, mu bo 20 pozimi verjetno še čisto prav. tako da jaz ne bi menjala.

LP

Pi-kica

(odgovor članu fani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvi čeveljčki?
11.9.2005 12:03:07   
malika
Moj prvi je januarček. Zelo hitro se je začel postavljat na noge in tako smo mu za ta začetek kupili copatke superfit(1, ki jih je imel za po hiši in zunaj. Na jesen, ko je zahladilo in so bili copatki prehladni za zunaj, pa smo kupili gležnarčke št.20, ki so mu bili do pomladi čisto prav. Št. 21 je nosil pomladanske in poletne, zdaj na jesen ko je star 20 mes. pa prehajamo počasi na št. 22. Tako da ne menjavaj, ker tako hitro pa nogica tudi ne raste.

(odgovor članu fani)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?