|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 11:16:06   
bini
no kaj bi vi nardil..
imamo tle dva otroka (7 in 12 let), ki kar naprej 'visita' pri nas.... in to odkar imamo pač našo Ano.. sej od začetka mi je čist pasal kakšen tak obisk, krajši, zdej je pa to ratalo malo zoprno, ker je prešlo na skoraj non-stop (še dobr da kej spita).. ..
takoj ko se pojavmo zunej na dvorišču pridivjata do nas in če kam gremo sledijo zasliševanja 'kam, zakaj, kako dolgo?'.... zadnjič sem odirala avtomatska garažna vrata in so bla sam pol metra odprta, pa sta kar spodej zlezla, da ne bi slučajno odprla.... zdej je tamal še stikat začel vsako stvar po garaži.. zadnjič sem ga celo gor dobila v stanvanju... sej povem ostro in sploh nisem več vljudna z njima, ampak jima kar ne potegne...
starši se z njima pač nič ne ukvarjajo in jima je dolgčas...ter visita pri tistih sosedih, ki so na vidiku in najbolj prikladni..
a bi vas to tud motilo?? sej morda me pa sam hormoni dajejo :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 11:20:34   
Anonimen
U bini, razumem te, kaj da ne!!!
Nimam sicer podobne situacije, ker našo sosedo (5 let) starša in starejša sestra uspešno držijo nazaj. Drugače bi jo tudi imela povsod.

Čisto krivda staršev. In veš kaj je problem? Bi ti rekla, da se pogovori z njunimi starši, ampak potem zna pridet do druge skrajnosti, da bosta prav na grobo z njima obračunala. Grem glavo stavit, da so to taki starši.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 11:23:22   
bini
dobro razmišljaš meta... točno tako bi to izpadlo... tamal bi jih najbrž še čez tazadno dobil.. tega itak da nočem...
ampak ta velika (12let) bi skor lahko mal pokapirala... pa je čist blond.. uf sm nasramna... sploh mi ni jasno da imaš otroke in ti je čist ravno kje visijo cel dan - zdej čez počitnice pač :zmeden:..

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 11:24:40   
Anonimen
Me spomnita na mojega bratranca, haha. Pravzaprav sta uboga otročka, če se nobeden z njima ne ukvarja. Moj bratranec je bil nonstop pri meni, vse petke in svetke, pa še vse ga zanima. Enkrat sem imela eno zelo zahtevno delo, skoncentrirana popolnoma, pa mi on uleti in začne zakaj to, pa zakaj ono, pa tisto, ko se nisem z njim ukvarjala, mi je začel še po predalih gledat,...
No, na koncu je ratalo že zelo moteče, ker sem vendarle morala opraviti svoje delo, da sva se usedla za mizo in sva se pogovorila, o tem, da je neglede na vse pri nas vendarle gost in ni tu doma, da bi bilo mogoče bolje, če bi prej poklical, če imam čas, da ne bi hodil brezveze... In sva se vse lepo dogovorila in sedaj sva oba zadovoljna.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 11:26:02   
Anonimen
Jaja, to so taki starši, ki jim dol visi, kadar pa jim potem pod nos serviraš, odreagirajo nasilno. Jojme! Sovražim take starše. Ampak 12 let je pa res že mal huda... :zmeden2: To so že ornk odrasle babe.

Edina tolažba je, da so to taka leta, ko otroke z danes na jutri vse mine. Kar naenkrat se vas bosta naveličala in jih ne bo več blizu. Upam, da bo ta jutri kmalu prišel ;)

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 11:29:12   
bini
ja meta, ampak tale od dans na jutr traja že 3, 4 mesece :(.. no ja, sooner or later :zmeden:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 11:31:47   
Anonimen
A da bi se usedli in se pogovorili z otroki, še niste probal? Da bi jim pojasnili, da so gosti, da so sicer pri vas dobrodošli, vendar ne ves čas, ker pri vas niso doma? In kako bi se njima zdelo, če bi ti hodila k njim domov nenapovedano in cel dan visela pri njih?

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 11:32:59   
Anonimen
Mi smo imeli stalno tukaj enega fanta tu z vasi, ki je ves čas tiščal v traktor. Zjutraj nas je pričakal pred štalo, potem ves čas možu za petami, spraševal, težil, za crknit. Ko smo jedli, je čakal spodaj pred vrati kot kakšen kuža. Kadar sem prišla prej iz službe, je klical, kdaj pride mož. Jaz sem mislila, da bom znorela!

Danes je to en tako lušten in prijeten fant, ki veliko pomaga, zelo je praktičen in dojemljiv, radi ga mamo. Ne me vprašat, kdaj se je zgodil preskok, ampak dejansko ni bilo treba prav nič za to narediti. Pač, postal je v redu dečko.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 11:35:05   
Anonimen
A pa tudi, če si vedno hladna do njiju, nič ne zaleže? Kaj pa če bi hčerkico malo izkoristila, da bi se ven zmazala? Reci, da je slabe volje, da naj jo raje pustiuta, ali da je utrujena, ali da rabi mir, da se bo pomirila, ker bo morala spat? Pa magari v vozičku, če kam greste? Reci, da se mora umiriti in naj jo raje pustita pri miru.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 13:17:49   
Sibil_
Meni se pa taka otroka smilita, saj kam naj pa gresta reveža?:zmeden:
Jaz bi ju zaposlila, pa bi bilo.Saj sta že tolk stara da ti lahko pomagata kaj pri ta mali, pa skočita kaj v trgovino, pa kaj pospravita, pokosita travo, ne vem no?:miska:
A jih ne moreš zaposlit al kaj tazga?
Saj počitnice bodo pa hitro mimo pa bo.
LP,
Sibil

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 13:22:28   
bini
ja vidiš sibil takega mnenja je tud moj mož... ampak jest pa tega nekak ne morem... se mi zdi, da potem bi se pa znal zgodit da bi se starša hitr znajdla s kakimi pripombami in se mi res ne da kregat s sosedi.. onadva bi se v bistvu najrajš igrala, ko se pa naveličata pa začneta še naju z možem opazovat, poslušat in celo komentirat najine pogovore :zmeden:..
ja, sej počitnice bodo mim, sam se bojim da potem ne bo dost boljš..... se če mi bo počla struna potem bom ta veliki enkrat to probala kao demokratično razložit..če si bom upala seveda..

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 13:34:53   
Pupica
Ja uboga reveža...če jima je pa dolgčas. Ampak stikljivosti nihče ne mara:(

Pri nas sem tudi tako navajena da je vsak dan kak obisk, pa mulčki pridejo, ampak jaz sem taka, da se mi sploh ne da razburjat. pospravim ko gredo pa basta.
Sem se pa zamislila, da me ne bi bilo doma, ali bi bila na vrtu prišla domov, pa mučki v stanovanju:(:grrr:
To mi pa ne bi bilo všeč!
LP:rozica:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 13:51:24   
Sibil_
Ja s kakimi pripombami pa?
Saj če sta otroka pri vas pač naj malo pomagata, itak jima je dolgcajt.;)
Ne vem no, jaz bi jim zihr poturila kako sesanje pa kako pranje česa zunaj al kaj podobnega.
No, seveda bi jim dala potem kakšen prigrizek al pa kakšno nagrado, pa verjemi da bi ti rada pomagala.
Ne vem no, samo dolgcajt past pa res ni ok, pa če še prisluškujeta....mah, jaz bi ju vpregla vglavnem.
Če bi pa stara dva kaj hotela, bi jim pa nazaj zabičala da bom pa socialno klicala, ker so otroci skoz pr men.:hudicek:
Pa bi jim gobec zaprlo.
LP,
Sibil

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   rahlo nadležni sosedje
5.8.2005 14:38:49   
matejčka
živijo, moram tud jaz povedat, kot bi mi misli brala.Tud jaz imam tak problem imam sina ki bo star 6 let in punčko 16 mesecev. V vasi pa sta brat in sestrica stara 7 in 5 let. Tud pri nas visita non stop, komaj pridem iz službe otroka sta pri moji mami in jih pripeljem domov sta že s kolesi pri nas. Potem imam pa probleme s svojim ker ne uboga. Ne gre jest, noče v hišo .... Vsak dan isto. Pa zakaj pa je tamala tako oblečena, zakaj pa greš noter... lase si bom začela pukat ker me je že strah na dvorišče stopit. Mama sploh ne vem če ve kje sta. Ob sobotah samo pokliče po telefonu da imajo kosilo. To je 10 minut in so pri nas tudi do 20.00 ure zvečer, kako naj mojem rečem popoldne pojdi v hišo da bosta šla domov če je sonce..Obupala sem. Dobr da še včasih tašča kaj pripomni amapk tamalim dvema je to normalno. Nimata kaj delat doma. Za znoret. Vidim da nisem edina. Upam, da bo res kaj boljš ko bo šola, ker mi letos štartamo. Lahko se bom zgovorla na šolo, če bo potegnlo.

LP

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.