|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   različne želje o poteku poroke
9.2.2008 7:47:00   
tinkara25
Skupaj sva že dolgo časa, poroka ni neka nujna stvar, gotovo pa bo vseeno enkrat prišla.
A o poteku poroke imava vsak različne želje, pri čemer mene njegove tako motijo, da ne vem če bi šla lahko preko tega.

Namreč, on si želi tako, da bi na obred čez dan povabil družino in najožje prijatelje, zvečer pa ne bi imel tipične "ohceti", ampak bi naredil zabavo za mlajše - kolege, na katero družina oz. žlahta ne bi bila vabljena.

Meni to seveda ne ustreza, družina mi več pomeni kot kolegi in tako stvar bi proslavila v krogu družine in prijateljev skupaj.

Poglabljala se v to nisva, ker konkretno o najini poroki še nisva govorila, sem mu pa na pol v šali omenila, da se jaz na tak način ne mislim poročiti.

Sej gotovo bi pač v primeru poroke morala najti nek skupni kompromis, ampak kakšen bi lahko bil, če si on na zabavi ne želi žlahte, jaz pa si jo? :)

Pa še to; on se s svojo družino (in mojo) čist v redu razume, ne obstaja noben poseben razlog da si je ne želi na zabavi, se mi zdi da je največji razlog v tem, da pač ta veseli dogodek želi proslaviti na tak način kot se zabavava v prostem času, s kolegi...

Kaj mislite ?:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: različne želje o poteku poroke
9.2.2008 8:01:22   
April
Mal bi blo res smešn ja, da bi imel žurko sam za kolege.user posted image  Ampak, če bi obema tko odgovarjal, prav. Ker se pa ti ne strinjaš, pa se bosta morala drugače zmenit. Saj če praviš, da se z žlahto dobr razume, ne bi smel bit problem. Zakaj bi ga pa potem motili?
Če bo pa vztrajal, pa dve zabavi organizirajta.

(odgovor članu tinkara25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: različne želje o poteku poroke
9.2.2008 10:53:06   
Spark
Kolegica je naredila eno fešto pred poroko za prijatelje, kateri niso bili povabljeni na poroko. Nista pa imela fantovščine in dekliščine, ampak je bilo to nekako združeno v enem. Bilo je zelo fajn.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: različne želje o poteku poroke
9.2.2008 11:10:31   
M1987
Naredita fantovščino in dekliščino, s prijatelji, a za poroko mu predlagaj, da si želiš, da bi bili tudi sorodniki in družina. Verjemi, da ni lahko, ko ti pri obredu omenijo starše pa to in tvojih staršev ni zraven. Zaradi že tako čustvenega dogodka, te odsotost staršev lahko zlomi. Srečno pri uresničitvi sanj user posted image

_____________________________

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: različne želje o poteku poroke
9.2.2008 12:29:45   
Anonimen
men je osebno za ohcet tut full važno, da bi bli moji prjatli z mano, ker hočem met na ohceti res žurko, družina mi ni tok pomembna, ampak vem, da je ne smem kr izpustit, zato mam jst v glavi, da bi nardila nekak tko, da bi mela nekje do enih bl tako glasbo tut za starejše+ torto + ves program pol tm nek po eni bi pa mela dja, pa bl house, komercialo in muzko za mlade, žlahta bi pa takrt počas itq domov šla... no sej bom vidla kako bo nakonc, ker je do poroke še dolgo, pa še taka kt jo mam jst v glavi je kr precejšen finančni zalogaj..

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?