|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   repa
11.9.2013 22:02:53   
malaMravljica
Kako pa shranjujete repo? Ze sedaj imam tako lepo, da jo bo treba vecji del pod nujno pobrat in toliko jo je. Kaj naj naredim?
Jo katera tuid kisa in ce ja, koliko zahteven postopek je to in koliksna je moznost, da mi ne uspe in se vse pokvari.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: repa
12.9.2013 12:21:57   
petea
moja mama kisa repo po naslednjem receptu:

repo olupiš, naribaš, nato jo natlačiš v veliko plastično posodo tako, da izstisneš čim več zraka, preko poliješ zatep ter na vrhu obtežiš z veliko vrečo, polno vode tako, da okoliški zrak ne more nikjer priti v posodo

(pravzaprav je dobro, če daš vsaj eno vrečo v drugo, če ena slučajno poči med kasnejšim odpiranjem in zapiranjem posode)

zatep narediš tako, da v pribl. 2 l mleka razpustiš 1 kocka kvasa ter dodaš malo moke


posodo najprej pusti približno 14 dni v nekoliko toplejšem prostoru (ki ima temperaturo nekoliko nižjo od sobne), da začne repa kisati, nato jo postavi v hladnejšo klet, kjer ''prezimi'',
nekje čez 3-4 tedne začnemo repo jesti


ne dodajaš soli, ker potem postane repa mehka

< Sporočilo je popravil petea -- 12.9.2013 12:22:23 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: repa
12.9.2013 22:45:25   
constanca

:) Repo se ponuca tako, da naredis laterne. Zdolbes, dat notr svecko:) Pri nas imajo otroci tako najrasi:)

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: repa
12.9.2013 23:03:25   
malaMravljica
Laterno pa dobis tako, da das otroka v vrtec in jo tam naredijo.. he he he..

dej no, repa je ja tako fina.Malo jo bom dala v klet, malo jo bom pa naribala in jo skisala, si spravljam recepte sedaj, morem se nekoga vprasat, ker vem, da fino naredi.

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: repa
12.9.2013 23:08:04   
constanca

Ne, ne me narobe razumet. Repa je cisto fajn. Sem celo gruntala, da jo posejem na en koscek vrta, ker bi se sicer samo zarastla trava. No, plan letos ni uspel. Sem potem nekaj drugega nagruntala.

Ti kar fajn naredi. Bom mogoce drugo leto kopirala. Naribana je super. Al pa kot sladka repica.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?