|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   riževa mlečna kašica - večerja
3.12.2004 18:53:05   
bebica
Naš :duda: je včeraj dopolnil 6 m. in sva ta teden pričela z dodajanjem goste hrane. Do sedaj sva se samo dojila. Pričela sva s korenčkom. Me pa nekaj zanima: kdaj lahko pričnem z mlečno kašo npr. riževo? Zadnje čase se ponoči zbuja na 2h in hlasta za hrano, pa sem mislila, da bi mu obilnejša večerja mogoče pomagala :zmeden2:, da se ne bi tako pogosto zbujal. To počne kakšen teden, dva, prej se je zbujal 2x na noč. Ali je mogoče bolje še malo počakati in začeti z dopoldonskim uvajanjem?

Hvala za pomoč
pa pa :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   riževa mlečna kašica - večerja
3.12.2004 19:57:44   
Gina
Lahko mu das zitne kasice (npr. bebi, Hip...), ki se zmesajo z mlekom oz. z vodo). Jaz mu zmesam rizko kar v mleko v flaso, pa je sit.
LP:)

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   riževa mlečna kašica - večerja
3.12.2004 19:59:35   
Tipi
Midve z mojo principeso sva se tudi dojile do šestega meseca in potem pričele z uvajanjem. Najprej sem ji ponudila sveže stisnjen sok jabolke (3 dni), nato korenček, sledila je rdeča pesa, banana... Po dveh tednih sem ji za večerni obrok ponudila riževo kašico a brez uspeha, da bi dlje spala. Pri nas to ne vžge tudi po slabih dveh mesecih uvajanja. Mi se še vedno zbudimo 2 -4X na noč. Sem se že sprijaznila s tem in si rečem bo že.

Lahko mu daš za poskusiti ni pa dobro, da se naj ti preden gre spat, ker ga potem v želodčku tišči in nič ne dosežeš. Sicer pa mu najprej ponudiš eno žličko in nato količino postopoma povečuješ.

Lp:sloncek:

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   riževa mlečna kašica - večerja
3.12.2004 22:23:57   
frutka_
Naš mali sicer papca gosto hrano kašne tri tedne, star pa je 5 mesecev. Riževe kaše ni maral preveč, ko sem jo poskusila tudi meni ni bila preveč všeč.Ja, riževa kaša je bil prvi stik s hrano.
Midva sva nato presedlala na bananino kašico in prekuhana jabolka (čežano), jabolčni kompot, korenček. Zdaj pa papca tudi suhe marelice z jabolko, vložene breskvice (ki jih umijem pod vodo), bučke, krompirček, dinje...
Z gosto hrano ga hranim po jutranjem podoju ter včasih še kaj malega vmes in zvečer, pred kopanjem. Nato še ga pred spanjem dojim. Ker sem imela zaradi uvajanja goste hrane višek mleka si ga običajno izpumpam in spravim v zamrzovalnik.
Mislim, da lahko mirno začneš z riževo kašo. Če mu ne bo všeč pa poskusita kaj druga.

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   riževa mlečna kašica - večerja
4.12.2004 17:42:39   
BARBARA R.
Riževa mlečna kaša je pri nas zakon.Katerikoli okus.Imaš pa v ponudbi za starost od 4.-h mesecev,od 8.-h mesecev,...tako da kar navali.Kristini najbolj odgovarja Hipp-ova.Tudi meni ni slaba.

:muca:

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?