|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek in krci
29.11.2018 9:03:38   
K1234
Pozdravljene!
zanima me samo vase mnenje in ali je imela katera podobne "tezave"..
Na otrocku delama ze 14 mesecev. cez mesec dni sva narocena na kliniko za neplodnost. Menstruacije nisem imela ze pol leta in 4 mesce do zdaj nisem imela krcev ali podobne znake za ovulacijo.. upprabljala sem trakce za ugotavljanje ovulacije in koncno po 4 mescih je crtica bila isto mocna kot kontrolna. Vedla sem da se nekaj dogaja ker sem imela mocne krce v jajcnikih. Torej od danes 5 dni nazaj je bil O test pozitiven. bila sva pridna pred tem, isti dan in dan po temu. Vceraj torej 4 dan po O testu pa sem popoldan zagledala rjav izcedek in crvicenje v trebuhu ter krci v jajcnikih. danes 5 dan mi je od sredine noci in v to jutro slabo. izcedek je bil zjutraj se zmeram rjav vendar par kapljic. Za vgnezditveno krvavitev je prehitro menstruacija pa torej tudi tole ni. kaj se dogaja?Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjav izcedek in krci
29.11.2018 13:38:12   
Ella221118
Zdravo,

najprej čestitke da je bil končno plusek na ovulacijskem testku, upam, da je uspelo in bo kmalu tudi na tadrugem :)

Jaz bi rekla, da so tile krči in izcedek še povezani z ovulacijo, kolikor vem ovulacija še ni v poteku ko je test prvič pozitiven, ampak je lahko tudi par dni kasneje. Torej v povprečju šele 12 - 36 ur po pozitivnem testu pride do dejanske ovulacije. Vmes lahko pride tudi npr. do rahlega zasuka jajčnika in posledično do bolečin še tudi kak teden kasneje, predvidevam da tudi do izcedka.

V vsakem primeru mislim, da se ne rabiš obremenjevat s tem, razen če se bolečina in izcedek po nekaj dneh še vedno pojavljata.. potem pa verjetno najboljše, da se oglasiš pri svoji ginek. Jaz sem tudi imela par mesecev nazaj prvič bolj bolečo ovulacijo in ko sem to omenila ginekologinji, je rekla da ni nič takega, da je normalno.

Za slabost pa nimam pojma, če je lahko tudi kaj povezana s tem.. nekatere punce sicer pravijo da so že takoj po oploditvi čutile znake, ampak to naj bi bilo nemogoče vsaj dokler ne pride do vgnezditve. Tako, da nevem.. ampak vse je mogoče:) držim pesti!

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rjav izcedek in krci
3.12.2018 19:21:45   
K1234
Najlepsa hvala za odgovor in spodbudne besedice!😊
Sem bila tudi jaz vesela za dve crtice pri ovulacijskem testku ampak se kr dvomim da je bilo to res😅 ce je bila in sma bila pridna potem bi po vsem pravem cez 14dni moglo biti ali eno ali drugo ane?:)
No glede rjavega izcedka..imela sem ga 3 dni malo na vlozku in to je bilo to.. nevem ali naj smatram to kot menstruacijo ali povezavo v ovulacijo?? hmm🙄
Kar se tice pa slabosti sem pa staknila neko virozo ali pa pojedla nekaj pokvarjenega ker sem imela probleme dva dni taksne da me je od zadaj in spredaj spucalo 😂😂
Hvala se enkrat in lepo bodi🤗

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rjav izcedek in krci
4.12.2018 22:33:24   
Ella221118
Ja kolikor vem naj bi bili ti testi kar zanesljivi in če je pozitivno potem sledi ovulacija :) nekje 14 dni po ovulaciji pa potem pozitiven test ja :) lahko tudi že kak dan prej rahla črtica :)

Jaz ugibam oz. predvidevam da je bolj v povezavi z ovulacijo in da ni nič s čimer bi se mogla obremenjevat :) Lahko pa vseeno omeniš, ko boš imela naslednjič pregled :)

Aja no glede slabosti je pa potem rešena skrivnost :D

Ni problema drugače, z veseljem odgovorim če vem kaj povedat :) Imam že google diplomo iz teh tem haha :)

Upam, da je uspelo, javi!! :)

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rjav izcedek in krci
5.12.2018 10:29:43   
K1234
Yay! Naredim test cez kak dober teden ce bo kaj pokazalo. Sicer sva pa konec decembra tak narocena na kliniki tako da javim v obeh primerih kaj se dogaja :)Forume in google odgovore imam pa tudi jaz ze v sanjah :DHvala lepo bodi!😊😊

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rjav izcedek in krci
14.12.2018 19:54:09   
baby_007
Pozdravljene,
sem nova na forumu in pisem kar pod to temo. Upam, da ja OK :) 
S partnerjem se trudiva zanositi 5 mesecev, vendar zal neuspesno. Menstruacijo imam vedno tocno dolocen dan (skoraj se tocno uro), vedno brez bolecin in vedno traja enako dolgo (cca 5 dni). Ta mesec bi jo morala dobiti pred stirimu dnevi, vendar se pojavi cisto nezna rdeca barva, samo ko obrisem na wc-ju. Danes ni nicesar vec, me pa zelo spika v jajcnikih, kar me sicer nikoli med menstruacijo.Vceraj sem naredila test, ki je bil negativen.
Zanima me ali je kljub "rahli krvavitvi" in negativnemu testu mozno, da sem noseca?
Za vnaprej vsem hvala za odgovore :)

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rjav izcedek in krci
16.12.2018 0:06:32   
Ella221118
Zivjo, kako dolge cikle pa imaš? :) Ta krvavitev bi lahko bila vgnezditvena, pojavi se od 6 - 12 dni po ovulaciji, traja pa ponavadi samo kak dan, lahko pa največ 2 ali 3. Takrat se začne proizvajat tudi ta hormon, ki ga zaznajo testi za nosečnost, tako da potem nekaj dni po njej bi mogel bit test pozitiven, če je to to :) Imaš še kakšne druge znake?
Držimo pesti za user posted image !

(odgovor članu baby_007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rjav izcedek in krci
16.12.2018 8:25:07   
Ewyx
Baby_007, morda si prezgodaj delala test in nivo hormona v krvi še ni bil dovolj visok, da bi ga test zaznal. Hormona naj bi bilo največ v prvem jutranjem urinu, ker je nabolj koncentriran (se pravi - če na eks spiješ pol litra vode preden greš lulat, je bolj na začetku nosečnosti verjetnost, da bo urin preveč razredčen, da bi se hormonček lahko pokazal na testuuser posted image ). Ponovi še enkrat čez nekaj dni. Držimo pesti!:)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Rjav izcedek in krci
18.12.2018 7:42:32   
laura13 RR
Hormoni?

(odgovor članu Ewyx)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Rjav izcedek in krci
18.12.2018 9:53:43   
Ewyx


IZVIRNO SPOROČILO: laura13 RR

Hormoni?



Beta hCG (humani horionski gonadotropin) po vgnezditvi nastaja v posteljici, se sprosca v kri in od tam prehaja tudi v urin - tista zadeva, ki povzroci pozitiven test nosecnosti ;)

(odgovor članu laura13 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...