|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavi izcedki-NA POMOČ!!
17.10.2005 16:56:12   
Anonimen
Rada bi kako informacijo(pozitivno prooosim!) glede krvavitev in rjavih izcedkov.Sem na začetku 14t.Med 8-9t sem imela prvo krvavitev.UZ je bil uredu,zdravnica v bolnici mi je predpisala Dabroston(3/dan)+bolniška.Pred enim tednom(zač.13t)sem ponovno krvavela!Zdaj v četrtek sem imela NS in G je rekla,da nikjer ni zaznat kakršnih koli krvavitev ali posledic tega.Plod je zdrav in rezultati so bili uredu.S tabletami je rekla naj postopoma prekinem,kar že delam..Muči me pa ta rjavi izcedek,ki ga še vedno imam in mi ne da miru!Prestrašena hodim na WC,vsakič,ko me kaj prešine si kontroliram hlačke-za znoret!!!G je rekla,da dokler bo rjavi i. naj počivam.Jaz si ne upam 50 korakov na dan naredit..V glavnem sem prestrašena in bi bila zelo vesela vsakega nasveta,izkušnje,tolažbe:),če je katera imela podobne dogodivščine.Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavi izcedki-NA POMOČ!!
17.10.2005 18:03:53   
BlankaT




Pozdravljena!

Naj ti zaupam svoje izkušnje, ki so podobne tvojim. Pravzaprav sem imela tudi jaz v 8. tednu prvo krvavitev in nato še v 13. tednu in sedaj sem v 34. tednu user posted image .Kar se tiče rjavega izcetka pa sledeče, meni so rekli,da dokler je rjavi nerabim skrbeti, ker se je to samo čiščenje po krvavitvi. Meni so še ob Dabrostonu predpisali magnezij (FidiMag 300g). Magnezij bi naj pomiril "delovanje" maternice. Malo se pozanimaj, pa poskusi še z magnezijem. Drugače pa ti priporočam, da veliko počivaš, vsaj dokler se ti izcedek ne pomiri.

Držim ti pesti, da se ti bo vse lepo izšlo user posted image user posted image user posted image user posted image .




_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rjavi izcedki-NA POMOČ!!
17.10.2005 18:54:22   
ma19teja
Ojla!

Tudi jaz sem imela podobno izkušnjo. Na žalost prva nosečnost se je v 9t končala z rjavim izcedkom in z odmrtjemuser posted image . Pri drugi sem ravno tako v 8-9t dobila rjav izcedek, urgentno šla v porodnišnico, tam odležala teden dni. "Zdravili" so me z Dobrostonom in magnezijem. Priporočali pa so mi tudi folno kislino. V tem tednu v porodnišnici se je stanje umirilo. Prve tri mesece sem še jemala Dobroston in folno kislino, magnezij pa kar do konca in še zdaj ga pijem (Donat). Celo nosečnost sem bila doma in predvsem veliko počivala. Na sprehode sem začela hoditi šele v drugem trimesečju, ko sem se tudi drugače bolje počutila. Res sem se strogo držala navodil G. počivanje - nobenega pretiranega pospravljanja, dvigovanja, obešanja cunj - visoko... skratka vzela sem si čas zase in za prihajajočo pikico. Veliko sem se pogovorajala z njim, poslušala pozitivno glazbo, brala tudi pravljice .... in tako smo prišli do veselega dogodka konec januarja, ko sva postala najsrečnejša starša zdaj 9m sinka Ceneta, ki ga vidiš na slikici!user posted image

Želim ti veliko veselja in sreče. Predvsem pa se sedaj NASPI user posted image , ker mi odkar imava največji zaklad na svetu, še nisva prespala cele nočiuser posted image . Pa se sploh ne sekiram!!!!

Pa srečno pot v "Rim"!!!!

Mateja in Cene



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rjavi izcedki-NA POMOČ!!
17.10.2005 21:18:31   
Anonimen
Zlati sta in zelo sem vama hvaležna za vse tople besede!Folne tabletke jemljem od začetka in bom počasi zaključila z njimi.Za Mg pa nič ne vem in sta vidve prvi,ki sta mi to omenili.Kaj če samo donat pijem,bo uredu?-ker tabletke so verjetno na recept.Pa donat bo še eno delo več naredil(bom kakala tako kot sem včasih-kot račka!)Res mi je odleglo,bom lepše spala(zdaj,ko naj bi spala cele noči-a ni to noro?-pa ne morem..mogoče mi bo pa potem povrnjeno in bo moj mali fižolček nočni balzam!?)in še enkrat vama prisrčna hvala,saj sta pomagali še marsikateri punci!!Mateja, tvoj Cene je pravo sonce!Blanka ti se pa drži in čuvaj še naprej svojo kepco !!!hvala

(odgovor članu ma19teja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rjavi izcedki-NA POMOČ!!
17.10.2005 21:41:07   
ma19teja
kar se magnezija tiče, sem jaz imela najprej šumečke Magnesol.... so mi zelo pasale, enim so pa zanič. Verjetno je pa Donat čist dost, meni prej ni pasal, pol pa kar naenkrat, bi sam to pila --- itak nosečke pa posebne želje.
Uživaj, ja in tako razmišljaj, če zdaj ne moreš spati, boste pa potem skupaj user posted image user posted image

no naš muci zdaj spi, mami gre pa na Orbitrek.... ob 3h imamo pa budnicouser posted image se tok rad crklja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rjavi izcedki-NA POMOČ!!
18.10.2005 10:04:03   
Anonimen
hvala,hvala,hvala!se bom držala donata za začetek-nisem ljubiteljica mehurčkov ma bom prej malo pretresla pa bo!...imam pa še eno vprašanje..kako pa glede spolnih odnosov?Če sem iskrena nisem sexala že slaba 2meseca!!Oba  se bojiva kaj preveč eksperimentirat,da ne bi bilo kaj narobe..Sicer imam pa namen o tem povprašat G,samo to bo šele čez en mesec,ko imam pregled,to je pa še cela večnost!!hvala

(odgovor članu ma19teja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rjavi izcedki-NA POMOČ!!
18.10.2005 10:12:57   
renan
Za spolnost moraš res vprašat ginekologinjo. Če ti je ugotovljena rizična nosečnost, potem ne boš smela user posted image . Saj obstajajo še drugi načini spolnosti, pa jih prakticirajta dokler ne boš sigurna.
Zagotovo vem samo to, da če se ti po spolnem odnosu pojavi krvavitev, potem je to definitivno znak, da ne smeš user posted image .

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rjavi izcedki-NA POMOČ!!
18.10.2005 11:27:38   
Anonimen
Koliko pa spijete donata dnevno? Jaz sem ga prej spila 1 liter, zdaj pa sem malo zmanjšala, ker piše da je v litru 1000 mg magnezija, pa ne vem če ni to malo preveč. Imam pa zato zdaj več težav s prebavo.

Če imate rjavi izcedek potem G user posted image user posted image user posted image odsvetujejo. Mene je bilo tako preveč strah, tako da niti nisem imela neke posebne želje.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?