|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rojstvo dvojčkov v ljubljani
26.2.2010 16:00:40   
lotty4
sestra naj bi  imela carski rez, imela je željo da bi rodila z epiduralno, pa oni niso bili za to da ji jo dajo, Zdaj ko se ve za carskega je prosila da bi bila budna pa tudi niso za to da ugodijo njeni želji raje vidijo da spi. Je to sploh mogoče da jo ne upoštevajo, zakaj potem pišejo kaj vse nudijo porodnicam????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rojstvo dvojčkov v ljubljani
26.2.2010 16:04:54   
pikatara
Žal ti ne znam nič pomagat, ker sem v Ljubljani rodila dvojčka po naravni poti. Bili so ful prijazni in bi šla takoj nazaj. Dali so mi toliko pomirjeval, da se pol sploh ne spomnim. Tiste nekaj uric že potrpiš. Bi šla pa takoj na carski rez. V Ljubljani so taki strokovnjaki, da že bolj vedo od nas kar je prav in kaj ne, tako da jim popolnoma zaupam.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rojstvo dvojčkov v ljubljani
26.2.2010 21:06:25   
lara light
lotty4, tudi jaz sem bila primorana na CR in so mi v Lj dejali, da je potrebna popolna narkoza. Na temi dvojčki 09 je mamica, ki je s CR rodila v tujini in bila budna. Kot mi je dejala, je to tam stalna praksa, pri nas pa vsaj po mojih izkušnjah neizvedljivo. Žal. Srečno sestri!

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rojstvo dvojčkov v ljubljani
26.2.2010 22:18:21   
masna
Jaz sem rodila 2007 s CR, prav tako sem prosila, da bi bila budna in mi niso hoteli ugoditiuser posted image . Po mojem se jim ne da oz. nimajo dovolj izkušenj???? Ne vem...

Lani (2009) pa sem šla rodit v PO (sicer enojčka), ravno zaradi tega. Tam ne delajo več CR s popolno narkozo, razen v zelo redkih primerih ali če bi jaz imela tako željo... Sem bla super zadovoljna, škoda da nisem že 1. tam rodila....



(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rojstvo dvojčkov v ljubljani
26.2.2010 22:40:22   
blanč
Moja prijateljca je rodila v Celju in je tudi lahko bila budna.

_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rojstvo dvojčkov v ljubljani
26.2.2010 23:08:20   
emaa
Jaz sem rodila s CR v LJ 2x, prvič dvojčke v nedeljo popoldan, so mi sami ponudili možnost spinalne anestezije, drugič sem povedala, da želim spinalno anestezijo in sem jo tudi brez problema dobila. Tako, da jaz s tem nisem imela problemov, rodila sem pa konec 2006 in lani septembra. 

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rojstvo dvojčkov v ljubljani
26.2.2010 23:34:52   
Muca83
Jaz sem rodila s CR v Lj avgusta, sicer ne dvojčkov ampak CR je bil vseeno planiran. In me je anestezistka prišla pred posegom vprašat kakšno vrsto narkoze si želim. Tako, da ne vem zakaj je pri tebi tako. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rojstvo dvojčkov v ljubljani
27.2.2010 8:45:36   
aknela123
ja, verjetno sem tudi jaz eden izmed razlogov zakaj niso radi da je porodnica budna med carskim.
lani sem v mb imela napovedan carski rez, ker sem imela dvojčke in želela sem biti budna. ko smo začeli postopek, je bilo vse ok, nekje na sredi pa mi je vsa zadeva zatajila in sem začela čutit, kot da mi na živo vse delajo. prišlo je kao do neke blokade, po hitri paniki so mi dali splošno narkozo.
tako da, če bi šla še enkrat, bi se kar odločla za splošno narkozo. pri dvojčkih res ne dajo radi spinalnega bloka, mogoče ker dlje traja, ali zakaj, ne vem.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: rojstvo dvojčkov v ljubljani
27.2.2010 14:55:08   
sayuri
JAz sem dvojčka rodila v Postojni in bila budna. TAm sploh ne dajejo pod narkozo, razen, če porodnica tasko želi. NAj gre sestra rodit v Postojno user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: rojstvo dvojčkov v ljubljani
12.4.2010 17:22:50   
Miška23
v kranju ti tudi naredijo CR, tako da ostaneš buden (po dogovoru). Jaz sem tudi želela ostati budna, ker pa se je pri meni zakompliciralo, so me poslali z rešilcem v lj, tam pa mi niso želeli narediti tak CR, razlog: ker se je mudilo. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?