|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rolanje
28.3.2014 13:50:39   
mini86
djte mi mal povedat kako to gre..

sin, skoraj 5 let je bil že lanko leto na rolerjih..ima ravnotežje, tudi že sam se je pobral, premika se, ni pa še to tisto tapravo rolanje..
pozimi se je naučil drsat in šlo mi je prav odlično..
potem sem pa kar nekako pričakovala da mu bo šlo tudi rolanje malo bolše od rok, prav na račun drsanja..in leto probamo in še ni to to..in se mi zdi da je kar malo izgubil voljo..
ni tko kot bi drsal po tleh, on nekako bolj hodi..

a se ga splača dat na tečaj, al je pač ta "hoja" en korak pred tistim drsenjem po tleh al kako naj se izrazim..

kako naj mu še razložim da ne bo več hodil ampak vlekel po tleh
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rolanje
28.3.2014 22:32:53   
Sljiva
Tečaj rolanja, ja, zeloooo priporočam! Saj niso tako dragi, uspeh je pa praktično 100% zagotovljen.
Moja tavelka hči je tudi kakšno leto (pač v primernih mesecih) poskušala sama oz. z mojo pomočjo, ampak je bilo to eno samo matranje, jok, mami pomagaj, dej mi roke itd... Ok, moja je bila pri 5-ih ekstra histeričarka in vse kar ji ni šlo takoj od rok, je bil jok in togota.

No, pa sem dala 40€ za en kratek tečaj, mislim da je bilo 5x po 1 uro in glej čudež, dete je zadnji dan tečaja rolalo skoraj kot jaz. Brez joka, z nasmehom. Tudi tisti popolni začetniki so ful lepo zvozili. Vse gre skozi igro, fajn se imajo, noben jih ne drži za roke, ti vaditelji res obvladajo svoj posel...

Tamala je zdaj na istem kot tvoj fant, je 1.razred že sicer, pa ful ima voljo, ampak ne more nekak osvojit teh odrivov, bodo pa imeli sedaj v šoli brezplačni tečaj na spomlad in vem, da se bo naučila tik tak.

Sigurno gre tudi brez tečaja, ampak če le imaš možnost, go for it! user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rolanje
28.3.2014 23:38:20   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

djte mi mal povedat kako to gre..


POčasi in ziher, če seučiš sam.
Hitreje, če te drugi  + povleče skupina.

Naša se je "sama" - ob pomoči nas, ki nismo znali rolati.
Jaz sem se tudi sama. Počasi in ziher user posted image . Enako drsat. Ampak ni čisto isto, rolanje in drsanje. Ti povem iz lastnih nog user posted image

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rolanje
29.3.2014 6:28:33   
nova_tukaj
Jaz bom dala tudi našo 5-letnico v tečaj (10 ur - 45 eur). Tam se naučijo padanja, pobiranja, zaviranja, skratka osnov. Potem pa - vaja dela mojstra - pravijo :).

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rolanje
29.3.2014 10:17:11   
K_a_t_i
Tudi mi smo opazili biiiiistveeeeno spremembo po 1 tedenskem tecaju. Mulc se je pa mel noro dobro. Priporocam!

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nova_tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rolanje
29.3.2014 11:31:22   
liliana
Kot je rekla Stanislava.....počasi in ziher....saj kolo se tudi niso naučili vozit v enem dnevu....ne vem zakaj je potrebno od petletnikov pričakovati, da se v enem mesecu mora naučijo smučati, drsati, voziti kolo, plavati......in da je za vse potreben tečaj.....našo smo vse naučili "sami" oz. se je "sama".....gre pa pač malo dlje, kot če bi šla na tečaj......koristno se mi pa vseeno zdi bolj kot tečaj, da določene veščine nekajletni otrok osvoji tudi brez strokovnega vodstva.......

Potrpežljivost....ima šele pet let dete......


(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rolanje
29.3.2014 13:40:08   
mini86
saj kolo se tudi niso naučili vozit v enem dnevu....ne vem zakaj je potrebno od petletnikov pričakovati, da se v enem mesecu mora naučijo smučati, drsati, voziti kolo, plavati......in da je za vse potreben tečaj.....našo smo vse naučili "sami" oz. se je "sama".....gre pa pač malo dlje, kot če bi šla na tečaj......koristno se mi pa vseeno zdi bolj kot tečaj, da določene veščine nekajletni otrok osvoji tudi brez strokovnega vodstva.......


grdo rečeno, naš pri petih letih zna samo drsati..tako da mislim da nobeden ne pričakuje nič extra od njega..ko bo pač bo..zanimalo me je samo to kar sem vprašala..
za vse je še čas in vem da se bo in naučil plavati in rolati in voziti kolo ko bo pač njegov čas..

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
31.3.2014 9:20:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: rolanje
31.3.2014 9:30:39   
RIJA*
mogoče pa sploh ne bo hotel rolatuser posted image

moj je tak...

skejta, borda, bmxa, drsa....rolerjev pa si živ noče obuti....nimam pojma zakaj, ampak noče in basta.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: rolanje
1.4.2014 15:28:01   
ronja
Daj mu v roke hokejsko palico (če te nimaš, bo tudi navadna dobra) in eno teniško žogico, da jo podi sem pa tja, pa bo motivacija čudežno prišla;). Otroci, kadar so preveč skoncentrirani na cilj (naučiti se rolati, voziti kolo, plavati, itd...) lahko postanejo sfrustrirani, če jim to doseganje cilja ne gre tako hitro, kot so pričakovali (to se dogaja tudi odraslim;). Če zadevo malo obrnemo, da ni več fora v doseganju tega cilja, ampak v sami aktivnosti, ki sploh ni treba, da nam gre dobro, pa nam je spet luštno. In ko nam je luštno, se hitreje učimo:). Win win.

Hoja je pa en korak pred drsenjem, seveda. Lahko mu seveda poveš, kako naj postavi drugo nogo, da se bo lahko s prvo odrinil, če je voljan to poslušat oz. če mu to pomaga. Lahko pa samo pač rolaš z njim ali mu daš palco in žogico in ga pustiš na miru, da se podi po dvorišču;). Pri nas so meli en tečaj v šoli, ap nekaj tudi v vrtcu, je pa to različno od šole do šole oz. od vrtca do vrtca. Niso pa tam nekih čudežev naredili - v šoli so starejšo fajn naučili, kar pač še ni znala, tisto v vrtcu pri tamali je bilo pa bolj tako tako;). Majo eno športno pedagoginjo posebej za te reči zaposleno, so tak športni vrtec, precej ambiciozni,... in ta gospa športna pedagoginja je uspela totalno priskutit telovadbo mojemu najbolj spretnemu in najbolj športnemu otroku (to ni samo moje opazovanje, isto so potrdili drugi športni pedagogi, na telovadbi, kamor sta obe hodili, recimo;) - kaj naj rečem - eni pač znajouser posted image . Zato pravim: ne bit preveč na cilj skoncentrirana, naj bo zabava. Gremo rolat, ko je tak lep sonček - ne zato, da se bomo naučili rolat.

Gospa šp. ped. je recimo zelo pozorna (milo rečeno) na pravilne gibe. Ja, saj je ok, da se učijo pravilne gibe, ampak najprej naj posvojijo ljubezen do gibanja, potem bomo pa detajle popravljali, kaj mislite? Ker če otroke moriš s popolno tehniko, majo dost, vsaj tale moja.

aja, pa jz obvezno dajem scitnike in celado - dete se mora nauciti rukniti in predvsem ga tega ne sme biti strah zaradi morebitnih bolecin.

POdpis. Oz. pri tistih, ki jih original ni starh bolečin, so pa čelada in ščitniki obvezni prav zato, ker jih ni strah bolečin:D. Mam dva ekstrema domauser posted image

< Sporočilo je popravil ronja -- 1.4.2014 15:30:14 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: rolanje
1.4.2014 18:50:48   
Plus minus
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Kot je rekla Stanislava.....počasi in ziher....saj kolo se tudi niso naučili vozit v enem dnevu....ne vem zakaj je potrebno od petletnikov pričakovati, da se v enem mesecu mora naučijo smučati, drsati, voziti kolo, plavati......in da je za vse potreben tečaj.....našo smo vse naučili "sami" oz. se je "sama".....gre pa pač malo dlje, kot če bi šla na tečaj......koristno se mi pa vseeno zdi bolj kot tečaj, da določene veščine nekajletni otrok osvoji tudi brez strokovnega vodstva.......

Potrpežljivost....ima šele pet let dete......


Hehe, liliana je alergična na skupinske vodene vadbe v vseh oblikah user posted image .

Jaz tudi priporočam tečaj. Kot so že napisale, dečki vedo kaj delajo, nasprotno od nas ;), in vse poteka na bazi igre in sploh ne izgleda kot učenje rolanja. Res je lušno, pa še družbo ima, spozna lahko kakšnega prijateljčka, ti pa v miru spiješ tisto urco kakšno kavico in malce počvekaš, prihraniš kup živcev in sitnarjenja. Ker z našimi otroci se zgodi pravi čudež, ko jih v "roke" dobijo drugi, hihihihi.

< Sporočilo je popravil Plus minus -- 1.4.2014 18:51:15 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: rolanje
1.4.2014 19:59:29   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Plus minus

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Kot je rekla Stanislava.....počasi in ziher....saj kolo se tudi niso naučili vozit v enem dnevu....ne vem zakaj je potrebno od petletnikov pričakovati, da se v enem mesecu mora naučijo smučati, drsati, voziti kolo, plavati......in da je za vse potreben tečaj.....našo smo vse naučili "sami" oz. se je "sama".....gre pa pač malo dlje, kot če bi šla na tečaj......koristno se mi pa vseeno zdi bolj kot tečaj, da določene veščine nekajletni otrok osvoji tudi brez strokovnega vodstva.......

Potrpežljivost....ima šele pet let dete......


Hehe, liliana je alergična na skupinske vodene vadbe v vseh oblikah user posted image .

Jaz tudi priporočam tečaj. Kot so že napisale, dečki vedo kaj delajo, nasprotno od nas ;), in vse poteka na bazi igre in sploh ne izgleda kot učenje rolanja. Res je lušno, pa še družbo ima, spozna lahko kakšnega prijateljčka, ti pa v miru spiješ tisto urco kakšno kavico in malce počvekaš, prihraniš kup živcev in sitnarjenja. Ker z našimi otroci se zgodi pravi čudež, ko jih v "roke" dobijo drugi, hihihihi.


Pri nekaterih veščinah je dobrodošlo, da se jih naučijo od bolje usposobljenih, čeprav tudi domačemu pristopu lahko nič bistvenega ne manjka.

Kaj pa vem, eno ravnotežje med domačim in vodenim se mi zdi najboljše. Malo tako, malo drugače, kakor nam znese, tako in drugače. Razen če je kakšen lušen učitelj, potem pa mama prevesi tehtnico user posted image .

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Plus minus)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: rolanje
1.4.2014 20:13:11   
ronja
Razen če je kakšen lušen učitelj, potem pa mama prevesi tehtnico

Male je danes učil rolat en lušten učitelj, plača bo pa... v naturalijahuser posted image . Za plačilo mu ne bo več treba gledat škatel v kuhni, ker sem jih medtem pospravila, hehe. MOgoče pa še kak bonus:). Jima gre pa prav dobro, kljub domačemu učenjuuser posted image . Po moje je malo odvisno tudi od otroka - recimo punci se skoraj lažje učita pri nama - mogoče sta bolj sproščeni, ne vem. Za plavanje za tamalo vem ziher, ker to smo probali oboje in je neprimerna razlika v napredku - res je pa, da je bil to tečaj v vrtcu (čeprav voden od usposobljene športne pedagoginje) in res je tudi, da mam sama narejena vsa usposabljanja za vaditelja plavanja za vse mogoče starostne skupine. Tako da mogoče zato, ne vem...

Ampak mislim, da ni treba, da je nujno povezano tako: skupinska vodena od zunaj organizirana vadba = zabavna in učinkovita, domače učenje pa sitnarjenje in počasno. Ne vem, midva mava res fajn izkušnje s tem domačim učenjem, res pa da ne jemljeva tega tako zelo ciljno - nama je važno, da se mamo skupaj fajn, zato delamo različne stvari, ni pa treba, da se takoj naučijo.

Ali so pa tamali po njem, ki mu je vsak šport lahek, pa je potem vseeno, če majo manj strokovne učitelje, ne vemuser posted image

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: rolanje
1.4.2014 20:21:53   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

domače učenje pa sitnarjenje in počasno.


Včasih je še bolj zabavno, npr mama, ki komaj drsa, "uči" otroka drsati user posted image . Ampak to je zabava, kako drsa mama (toliko let imaš pa ti gre takooo počasi) user posted image user posted image  in motivacija, ker se otrok itak uči hitreje. Tukaj bi bil npr. dobrodošel učitelj, ki zna pokazati precej več. Še bolj zabavno je bilo učenje smučanja (s to razliko, da smučam dobro, ampak sama zase user posted image ), ker nisem vedela, kako "nadzorovat" otroka, da ne zdrvi po strmini navzdol v tri dni. Ampak je šlo. Naprej bo pa učitelj, ker jo smučanje veseli, drsanje ne.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: rolanje
2.4.2014 9:42:52   
HuAnita
Moj partner tudi izvaja tečaje rolanja, tako za otroke in odrasle. Glede na to, da sem na tečajih velikokrat zraven, ti lahko svetujem, da naj najprej oboje samo en roler, z drugo nogo pa hodi, nato zamenja... Šele potem, ko se navadi an enega, mu daste gor oba rolerja. Potem pa skozi igro naučiš ZAVIRANJA. To je pomembneje, kot naučitu rolati. To se vsak slej kot prej nauči, zavirati pa ne. Podobno kot pri smučanju, daš nogi vzporedno, pa nese, problem je, ko se je treba na hitro zaustavit.
Tako da tudi jaz priporočam tečaj rolanja, s tem, da je polna ura tečaja/dan povsem dovolj, ker 4-6-letniki težko zmorejo več koncentracije naenkrat, pa če je tak tip, ga bo še skupina povlekla, ko se grejo razne igrice...

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: rolanje
2.4.2014 9:46:39   
HuAnita
Aja, pa to ni zdaj oglas za naš s. p., ker v kratkem nosilca čaka težja operacija user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: rolanje
2.4.2014 11:39:01   
Katy78
Mi smo ga dali ravno prejšnji teden prvič na rolerje (5 let) in mu gre presenetljivo dobro, pozimi so imeli v vrtcu tečaj drsanja in verjetno je od tam kaj "potegnil". Ga bomo pa dali na prvi možni tečaj, ker jaz mu ne znam razložit, kako naj se pravilno odriva ipd. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: rolanje
2.4.2014 19:29:57   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Razen če je kakšen lušen učitelj, potem pa mama prevesi tehtnico

Male je danes učil rolat en lušten učitelj, plača bo pa... v naturalijahuser posted image . Za plačilo mu ne bo več treba gledat škatel v kuhni, ker sem jih medtem pospravila, hehe. MOgoče pa še kak bonus:). Jima gre pa prav dobro, kljub domačemu učenjuuser posted image . Po moje je malo odvisno tudi od otroka - recimo punci se skoraj lažje učita pri nama - mogoče sta bolj sproščeni, ne vem. Za plavanje za tamalo vem ziher, ker to smo probali oboje in je neprimerna razlika v napredku - res je pa, da je bil to tečaj v vrtcu (čeprav voden od usposobljene športne pedagoginje) in res je tudi, da mam sama narejena vsa usposabljanja za vaditelja plavanja za vse mogoče starostne skupine. Tako da mogoče zato, ne vem...




Pa tudi od staršev......user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ampak mislim, da ni treba, da je nujno povezano tako: skupinska vodena od zunaj organizirana vadba = zabavna in učinkovita, domače učenje pa sitnarjenje in počasno. Ne vem, midva mava res fajn izkušnje s tem domačim učenjem, res pa da ne jemljeva tega tako zelo ciljno - nama je važno, da se mamo skupaj fajn, zato delamo različne stvari, ni pa treba, da se takoj naučijo.



Saj po moje je to prednost domačega "učenja".....da se ima družina fajn, da ima družina kaj početi skupaj ob popoldnevih in vikendih, da na dopustu ni vsak član družine na svoji "aktivnosti izpopolnjevanja"....in da ni vse usmerjeno v to, da mora otrok čim preh osvojiti pravilno tehniko plavanja, rolanja, drsanja.....

Drugače mi je pa zelo interesantno to, da smo vsi kao anti kapitalistično in anti marketinško usmerjeni......in marketinške poteze kao na nas nimajo nobenega vpliva.....smo kao imuni na raznorazna oglaševanja proizvodov.....pri storitvah za otroke pa še nimamo pojma, kaj nam prekleti globalni kapitalizem vsiljuje na vsakem koraku.....ta tečaj, oni tečaj, pravilna tehnika tega, pravilna tehnika onega....in dobimo pravzaprav občutek, da pa naše dete brez tega ne bo preživelo......če ne bo popolno izvedlo vsakega koraka v svojem življenju......in če ne bo že od prvega leta naprej vsak njegov gib usmerjalo strokovno usposobljena oseba.....v bistvu pa je večina tega zgolj marketinški nateg......user posted image





(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: rolanje
2.4.2014 19:41:13   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

.v bistvu pa je večina tega zgolj marketinški nateg......user posted image




ma neeeeee... podpiramo male s.p.-je in njihove družine... podobne s.p., kot jih ima od rr-ovke partner user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: rolanje
2.4.2014 19:53:40   
liliana
Torej botruje temu višji, solidarnostni cilj......bom šla tudi jaz kupit tiste famozne tablete in napitke za hujšanje, ki se oglašujejo v Lady (da v mesecu dni izgubiš 10 kg, ješ pa tako kot običajno), da bom podpirala male s.p.je.......user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: rolanje
2.4.2014 19:56:42   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Torej botruje temu višji, solidarnostni cilj......bom šla tudi jaz kupit tiste famozne tablete in napitke za hujšanje, ki se oglašujejo v Lady (da v mesecu dni izgubiš 10 kg, ješ pa tako kot običajno), da bom podpirala male s.p.je.......user posted image


no, vidiš, kako malo je treba, da zaživi podjetništvo user posted image
p.s (ne s.p.) pa še šlank boš user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: rolanje
2.4.2014 20:01:18   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu


no, vidiš, kako malo je treba, da zaživi podjetništvo user posted image
p.s (ne s.p.) pa še šlank boš user posted image


Predvsem v denarniciuser posted image .....bom pa imela vsaj občutek, da sem naredila nekaj dobrega zase.....ker sem plačala..... in drugi delajo nekaj namesto mene......user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: rolanje
2.4.2014 20:02:17   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

v bistvu pa je večina tega zgolj marketinški nateg......user posted image


Zakaj bi bilo pa vse nateg user posted image .

Jaz (ne otrok) sem se šla na tečaj plavanja v svojih srednjih letih. Znam plavat, relativno solidno sama od sebe, ampak tečaj naredi svoje. Tehnika, ki je sam ne osvojiš, posledično več užitka v plavanju in bolj razgibana po koncu. Tudi brez sem plavalal čisto solidno, ampak tečaj je dodal svoje. Za mene daleč od tega, da bi bil stran vržen denar. Najbrž je bil ta nateg celo cenejši kot če bi hodila plavat svobodno.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: rolanje
2.4.2014 20:02:58   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: liliana


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu


no, vidiš, kako malo je treba, da zaživi podjetništvo user posted image
p.s (ne s.p.) pa še šlank boš user posted image


Predvsem v denarniciuser posted image .....bom pa imela vsaj občutek, da sem naredila nekaj dobrega zase.....ker sem plačala..... in drugi delajo nekaj namesto mene......user posted image


pa ti razumeš! user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: rolanje
2.4.2014 20:07:46   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

pa ti razumeš! user posted image


Razumem mogoče že, samo ne pravilno.....user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?