|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sekundarna amenoreja
25.7.2011 16:42:50   
123ava
Zdravo! Lansko leto decembra sem imela zadnjo menstruacijo (prevelika izguba telesne teže), in do danes niti enkrat več. Počasi sem začela pridobivati telesno težo. Danes 170cm/51kg. V času do danes sem imela dva zaščitena spolna odnosa. V času zadnjega meseca sem dobila nekako napihnjen trebuh. Naredila sem test nosečnosti in je pozitiven. Kako je to mogoče? Ali res lahko pride do hormonskih motenj ali okvar jajčnikov in potem test pokaže pozitivno? Za izostankom menstruacije se nisem zdravila, nisem jedla nobenih tablet.
Na prazen želodec je moj trebuh na otip zelo trd in nekoliko bol izrazit na desni strani popka.
Prosim za pomoč, hvala :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sekundarna amenoreja
26.7.2011 6:49:24   
PinaNina
Ponavadi gre po vrstnem redu ovulacija potem pa menstruacija. Tako lahko zanosiš predno dobiš npr. prvo menstruacijo po porodu.

(odgovor članu 123ava)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sekundarna amenoreja
26.7.2011 8:59:42   
3x mami
mislim, da so testi dandanes tako zanesljivi, da ni laznih plusov. pa tudi zascite niso 100% tako da poklici ginekologa, razlozi situacijo in se pomenita, kako naprej.

(odgovor članu PinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?