|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   septembrke-kje ste???
29.9.2005 14:37:31   
barbara1
Tako, naš mesec se počasi izteka, pa še mal odpiram to temo. Porodi so za nami, prvi dnevi tudi.
Kako ste? Kako vašiuser posted image . Se se že privadili.
Mi se trudimo iz dneva v dan. Včasih se mi zdi da ne bom zmogla, pa se ne dam. Podnevi spimo še kar, ponoči bolj malo, krčev imamo preveč....

Javite se kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: septembrke-kje ste???
30.9.2005 12:45:36   
2ursae
evo še mene, se javljam na raport user posted image . Sem že včeraj neki napisala, pol je pa mali hotel pozornost, tko da me ene tri ure ni blo nazaj k računalniku in sem pol zgubila vse, kar sem že napisala user posted image  - sem bla tko jezna, da se mi ni dal še enkrat pisat.

Pri nas je situacija taka, da mali ponoči zaživi - hoče jesti in jesti, pa ful zvedavo gleda v svet, tko da vsi skupaj bolj malo spimo. Sva upala, da ga bova lahko navadila na dnevni ritem, pa mali ni zato. Pa pač furamo iz dneva v dan malo manj prespani user posted image . Se bo menda že enkrat uredilo user posted image  . Tko kot je rekla patronažna: "mal morte pa tud vedet, da ga mate". user posted image

Drugače je mali zdrav, lepo se redi in je živahen.

Šivi so se mi že zacelili, me pa boli trtica user posted image . Dojim leže, sem pa že poskusla tudi že sede, pa nama ni najbolje šlo - bo treba še kar vaditi, preden bomo šli lahko kaj v javnost.

pozdravček user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: septembrke-kje ste???
30.9.2005 14:07:14   
simona2
Čeprav naj bi bila avgustovka sem na žalost ali veselje pristala v septembru in to ravno 1.9., tako, da bo na prvi šolski dan doma vedno zabava.

Jaz sem imela na srečo krasen porod, brez kakršnihkoli težav, pa tudi bolelo ni nevem kako, niti šivana nisem bila. Zato smo praktično že od prvega dne po prihodu iz bolnišnice zelo aktivni. Z Mašo sva šli na prvi sprehod že čez teden in pol in je bilo super, saj je bilo takrat še tako lepo sončno vreme, zdaj pa ta kislica.

Tudi glede spanja se nimam kaj veliko za pritoževati, spi mi tako čez dan (vedno manj sicer) kot ponoči (dojiva se 2x na noč enkrat okoli 1-3-h in drugič proti jutru okoli 5-6-h),  nato pa še malo poležimo.

Mene bolj matra to, da gre za res veliko spremembo samega načina živčjenja in da sem na trenutke kar malo depresivna ker ne vem kam sama s sabo, kar doma 24 ur. Na žalost so tudi starši tako daleč, da sem ves čas sama, moj user posted image  veliko dela, tako da je občasno res kar kriza. Bomo mogli nekaj pogruntat, da bo bolj aktivno, vem pa da bo pikica vsak dan bolj zahtevna in da se mi bo verjetno še kolcalo po teh časih. Moram pa reč, da je materinstvo nekaj čudovitega in odtehta marsikaj oziroma skoraj "vse" tegobe.

Lepo se "rihtajte" in pazite na svoje pikice ter veliko užitkov v svoji novi ali strai vlogi.

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: septembrke-kje ste???
30.9.2005 15:56:16   
barbara1
Ja tudi jaz postanem večkrat depresivna. Sprememba je velika in mislim, da bo potrebno kar nekaj časa da se privadim na novo vlogo. Pa toliko novega je, pa vsi nam kr neke nasvete devajo, pa daj to tak pa tak , tak da sem včasih že čist zmešana. Upam, da se kmalu vse uredi.
Veliko cartanja.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: septembrke-kje ste???
1.10.2005 3:27:21   
KODA
Tudi mi smo plavali proti cilju,dosegli smo ga pa 16.9.2002.user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: septembrke-kje ste???
1.10.2005 13:21:47   
smeja2
eto bom pa še jaz mal napisala!
k mam glih trenutek časa user posted image
tud mi se privajamo na tale nov način življenja. Sej nam kar gre ampak včas zadeva tud mal zateži!
Sam pol pogledaš svojga zakladka pa je spet vse ok! K je pa tok luškan user posted image
Naš je prvi teden ful spal, zdaj pa zadnje dva dni neki noče več. Se ful bolj pogosto zbuja.
Ponoči pa noče spat v svoji posteljci. Ponavad ga podojim pri meni v postelji počakam da zaspi in pol ga hočm dat v posteljco njegovo pa se zmer zbudi in začne jokcat. Pol pa men prekipi in ga lepo pustim pri sebi, ker sem preveč zaspana da bi se zezala. A ma kakšna kakšen nasvet kako to izvest!
Jokat ga pa tud nočm pustit, ker se mi zdi, da se pol preveč razhudi in pol ni šans za spanje....
Drgač vse ok, sam meni teli šivi še težijo, ker sem bla ornk šivana saj ma mali 4500g in 37cm obseg glavice - cel velikan! Ampak bo tud tole pomoje kmal mimo.
NO uživejte s svojimi cickoti..
lp
smeja

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: septembrke-kje ste???
1.10.2005 16:32:45   
tažana
tako še moje javljanje.
mi smo fino začeli novo obdobje. naša Katarina lepo spi samo vsake toliko časa ima res mrzlico po crkljanju in to najpogosteje v večernih urah, ko bi se z mojim user posted image  rada še mal pocrklala pred tv-jem. takrat pa user posted image  ni tut približno do tega, da bi bila za trenutek sama. vsakič pa me po tem večernem bedenju skrbi ali bo poj zaspala.

ponoči jo dojim vsake tri ure (ima mala uro ugrajeno) podnev bi pa tut dalj časa spala.

če se le da gremo ven, ker jest ne morm tičat med stenami. prvič smo šli ven ko je bila stara en teden.
kako se kaj držite diete? meni kar uspeva samo pri čokoladi se mi mal zatika - moj user posted image  jo kar naprej pušča meni na očeh. ampak očitno naše Katarine to ne moti.
še to me zanima, če ima otrok krče ali ga lahko potolažiš z dojenjem?user posted image  
lepo se mejte pa fejst se cartejte.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: septembrke-kje ste???
1.10.2005 22:06:51   
simona2
Če ima pikica krče, jih lahko ima prav zaradi dojenja oziroma mleka, tako da jo boš s tem zelo težko potolažila. Drugače pa imaš na RR milijon nasvetov, ki sem jih že tudi sama sprobala npr:
- masiranje trebuščka,
- otročka razviti in malo potelovaditi in ga zmasirati,
- kopanje...

Če pa je res hudo pa kapljice, kar sem na koncu naredila tudi sama. Lahko jih dobiš v lekarni brez recepta ali pa se posvetuješ s pediatrom in ti jih predpiše na recept. Jaz sem jo, ko je bilo hudo zavila v dekico, pa nosila in ji pela, pa je kar pomagalo moram reč. Kapljice (koroških lekarn) sem dala samo enkrat in ker so zelo sladke, semi zdi, da ji je čisto okus pokvarilo in sem se sedaj odločila, da jih ne dam več oziroma, da ji naslednič Sab simplex, ki so baje brez okusa.

Glede spanja, pa smo mi še kar srečni, saj ponvadi zaspi najkasneje do pol enajstih (sedaj jo dajem spat že prej), čeprav uspavanje kar traja; ponavadi zaspi ob dojenju, če pa ne pa jo položim nase, da sliši dihanje se pomiri in potem ponavadi zaspi ali pa malo zibanja in nošenje. Pol pa spi po tri do štiri ure v kosu, se na hitro podojiva in spimo naprejuser posted image , samo upam lahko da bo tako ostalo bi bila presrečna.

No želim vam čim manj nadloguser posted image in čim več veseljauser posted image .

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: septembrke-kje ste???
2.10.2005 13:30:28   
barbara1
ALOHA

Glede postljice smo imeli podobne težave. Ko se je podojila je zaspala pri meni, sem jo prestavla v posteljo pa konec. Pa sma vztrajali 2 noči. Ko sem jo položila v posteljo sem stala zraven nje, jo božala, mirila in ko je zaspala sem pobegnila. V sobo sem se morala vrniti večkrat, ker je vmes jokala, ampak zaenkrat stvar funkcionira. Ko pa jo  zagrabijo krčki pa nič ne pomaga. Takrat se mora stisniti in cartati. Potem pa spet vposteljo in ponovite...

Saj bo...

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: septembrke-kje ste???
2.10.2005 15:39:46   
tažana
no evo ravno včeraj smo zopet zvečer imeli bedenje. vse lepo in prav ampak, ko jo dam v posteljico je jok pa prej lahko pol ure spi v naročju.
najbolj zanimivo pa je to ko jo popoldne dam v posteljico pa brez prdona zaspi. a čudeži se očitno dogajajo.
zgleda da bi se ona zvečer v neizmernih količinah cartala. me že kar mal skrbi kako nam je uspel v nekaj dneh jo tako scrklat.user posted image user posted image
lepo se mejte

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: septembrke-kje ste???
2.10.2005 21:20:12   
Sugy
Evo, tudi mi imamo iste fore. Najprej ga previjem, potem podojim in se lepo umiri in zaspi. Seveda v moji postelji. In če ga hočem prestavit, se v 90% zbudi. Tako da poskusim ene 2x, potem pa se mi ne da več, ker sem tudi jaz zmatrana in ga pustim spati na najini postelji.

Punce, a vse podirate kupčke? Ker pri meni se potem spet razčuje, tako da ponavadi sploh ne podiramo kupčka. Amapak bruha pa tudi zaradi tega ne, tako da je verjetno v redu?

S čim pa čistite ritko? Jest sm najprej z toplo vodo in krpicami, sedaj pa sem prešaltala na robčke. Ker krpice lohk pol vsak dan perem... Kaj veste, kaj je boljše?

OK, punce, se še slišimo!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: septembrke-kje ste???
2.10.2005 21:43:24   
simona2
Ma mi ponoči ne podiramo kupčka, ker se tudi popolnoma zbudi. Sem pa zelo srečna, če ji ga uspe podreti kar tako by the way včasih, ampak ponavadi ni težav s kakšnim bruhanjem (pediatrinja je sicer meni svetovala lmanjši naklon ležišča, tako da sem dala pod jogi v posteljico eno knjigo in je sedaj super).

Ritko pa sem ene 14 dni po porodu brisala z krpicami za enkratno uporabo in vodo potem pa sem prešla na robčke in je čisto OK. SEveda pa še vedno umivam z vodo, če je fejst pokakana.



_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: septembrke-kje ste???
3.10.2005 9:21:46   
tažana
jest sem našouser posted image  previjala z robčki lumpi pa ima zdej pikice po ritki.zdej bom počakala da se pozdravijo poj bom pa kakšne druge probala nivea alo pa pampers, ker se mi zdi veliko bolj priročno.
neki me zanima imam stolček v katerem je otrok v skoraj ležečem položaju (ni čisto) pa me zanima če jo po 14-ih dneh lahko dam noter, ko je zbujena, ker mislim, da se v košku dolgočasi, ker nič ven ne vidi po rokah je pa tudi ne morem skoz nosit.user posted image
kupčka pa ponoč tut pri nas ne podiramo je preveč tvegano da se zbudiuser posted image .
lepo se mejte

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: septembrke-kje ste???
3.10.2005 16:45:28   
Kinokija
Evo, še ena septembrka se javlja.

Naša user posted image  je rojena 16.9., torej korakamo v 3. teden. Za krče ne vem, pol ure po dojenju se zvija kot presta sem in tja, ko pa se "zadeva" prebavi z vsemi mogočimi zvoki, se na koncu pokakca, potem je mir. Problem je edino ponoči, ker jo grem potem previt, ker ima malo rdečo vneto ritko, pa se zbudi in traja spet najmanj 45 min, da jo uspavam.

Za nočno spanje v posteljici je dobro, da odejico iz posteljice prineseš v svojo psteljo, ker se ogreje, potem jo v svoji postelji zavijem vanjo kot štruco, še malo pogrejem, ko zapre oči, pa jo prestavim. Tako v 80% primerih ne pogrunta, da je v svoji postelji, ker pač dojenčke valda moti, ko jih iz tople postelje prestaviš v hladno.

Jaz imam pa problem, ker se mi mala vedno pokaka še po hranjenju, potem pa ne vem, al nej jo previjem (pa ravno zaspi), ampak potem rada bruha. user posted image

Je pa dojenček kar velika sprememba, moj mož ima že občutek odrinjenjosti, tudi ko imam prost čas, ga ponavadi prespim, ker bedim pol noči, pa se res ne morem še z njim ukvarjat, sedaj pa že nekaj mulo kuha, da je tako pozabljeeeeeeen . Joj, desci.user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: septembrke-kje ste???
3.10.2005 20:56:39   
Dadi
Hojla še iz moje strani...tudi mi smo se že privadili na mal drugačen ritem...Ponoči naš fantičuser posted image spi ...zbudi se največ 2x tako da imamo razkošje spanja...Imamo pa težave z vnetim učkom in verjetno gre, po besedah zdravnice, za zamašen solzevod....zdaj pa naj bi nas naprej poslala, ampak kolikor sem brala je bolje masirat uček....Bomo videli kako se bo razvijalo. Imam pa en problem...non stop smo mokri. Danes sem ga že trikrat preoblekla.user posted image Ne vem a tele Pamperske nič ne tesnijouser posted image , ali pa naš mulček tolk in tako lula. Katere pleničke mate ve?

pa pa

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: septembrke-kje ste???
4.10.2005 10:01:08   
barbara1
Pozdrav!

Od prvega dne uporabljamo babylove in DM. Smo zelo zadovoljni.user posted image

Veliko cartanja.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: septembrke-kje ste???
4.10.2005 17:19:54   
Dadi
Ja se mi je kar zdelo da so babylove najboljše....Samo moj dragi je šel v nabavo tokrat pa je kupil Pamperske...no ja... upajmo da jih bomo kmalu porabili, da gremo na babylove....ker je to norišnica, če ga 4x na dan preoblečem.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: septembrke-kje ste???
5.10.2005 14:43:39   
2ursae
pri na suporabljamo kar Racmanke, pa nam zaenkrat ta sistem lepo fura. Je pa ras, da se precej preoblačimo - sigurno 6x dnevno in to praktično komplet, ker te planice ne pivnajo in so tudi oblačilca mokra. Stroj laufa sto na uro, pa morava vseeno včasih kombinirati s pamperskami, v katere dava kar navadne tetra plenice, da ni ritka v direktnem kontaktu s plenico - to je k široko povijanje, sam da od znotraj user posted image .

Počasi ga uvajava v nočno spanje, danes nama je kar lepo uspelo, upam, da se bomo navadili na ta tempo. Nočem delat reklame, ampak v reviji Novorojenček (posebna izdaja Mojega malčka) je ful dober članek o spalnih navadah dojenčka user posted image , včeraj ponoči sva ga po navedbah v tem članku uspela prepričat, da je zaspal v svoji posteljici.

Mene zanima, a ste že šli skupaj med ljudi (npr v šoping) - kje user posted image  podojite, če postane lačen? Mi bi mal šli naokoli (na sprehod v tej kislici ne gremo), pa kar nisem samozavestna - kaj če začne sred štacune jokat?
Pa še nekaj: a ste/bostešle k pediatru z vozičkom, al boste malčka nosile?

pozdravček user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: septembrke-kje ste???
5.10.2005 20:27:33   
Sugy
No, meni je patronažna svetovala, da brišem ritko z vatko, namočeno v vodo, in moram reči, da se super obnese.

Odločila sem se, da dokler se moji šivi ne zacelijo, bo spal kar pri meni v postelji, potem se bomo pa že navadili na drugačno razporeditev.

2ursae, tudi jaz se že malo ubadam s vprašanjem, kako bom šla kam ven z otročičkom. Sicer imam še čas, ampak vseeno si kar ne predstavljam kako bo to. Ne vem, kaj bom nardila, ko se bo začel jokat. No, nekako bo menda že šlo, še par nasvetov moram tuki na RR pobrat, pa bo:)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: septembrke-kje ste???
8.10.2005 19:41:13   
teta beta
Zdravo punce!

Da se še jaz malo oglasim. Pri user posted image  sva staknila nek virus na računalnik in sem tako res čisto out iz vsega. No, danes pa sva z Dašo pri meni doma in bova tudi tu prespale, ati pa se je vrnil domov, ker gre na en rojstni dan pa še moja postelja je premajhna za kamot spanec za oba (ali celo vse tri). Čeprav naredila sva pa lepotičko najbrž tu in takrat se pa ni nihče pritoževal... user posted image  
Na hitro nekaj o porodu: rodila sem krepko čez rok, čeprav Daša sploh ni izgledala prenošena, kar pomeni, da je bil narobe postavljen. No, že nkeaj dni prej sem ostala notri, ampak so se odločili, da počakajo do petka, če se bo kaj samo začelo, potem bodo pa videli. V petek ponoči sem imela stalno občutek, da me tišči na blato in ne morem iti, zjutraj pa se mi je odluščil čep. Imela sem tudi rahle popadke, ki jih nisem čutila in bila sem malo odprta. Zdravnica se je pol odločila, da mi ob 11. predre mehur, dodali so mi umetne popadke, da se ne bi predolgo matrala, ob 12. sem dobila epiduralno, ob 14.50 sem rodila, s tem da so me prerezali in ena sestra se mi je ulegla na trebuh. Daša je imela 49 cm in 2990 g. dva dni po porodu sem kot strela z jasnega dobila obupen glavobol in vratobol, ki je trajal dva dni. Bilo je od EA, najbrž ker prvi dan nisem dovolj počivala.
Sicer je vse v redu, šivi me niso boleli in z Dašo se polno dojiva (v porodnišnici je dobila nekaj dodatka). Nas pa občasno tudi mučijo krči in meni se takrat kar srce para user posted image . Grozen občutek je, ker ne moreš nikakor pomagat. Tudi midva jo včasih pustiva, da zaspi v najini postelji, ker se sicer prebudi, nekajkrat sva jo zavila v plenico, kot to delajo v porodnišnici in je pomagalo. Tudi mi uporabljamo racmanke, ampak zaenkrat še samo čez dan. Od začetka jih nisva zaradi popka in ker sva bila že tako preveč štorasta, ampak zdaj je že kul. Ven šele začenajmo postopoma hoditi, kopali pa se bomo v torek.
No, zdaj pa že moram iti. Pa-pa na hitro.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: septembrke-kje ste???
9.10.2005 10:00:35   
pi
Pozdravljene,
čeprav sem bila oktoberka, sta moji princeski pohiteli in sem pristala med vami.
Moji princeski sta se rodili 30.9  pri 36 t 2/7, sta enojajčni dvojčici. Luna je prišla prva na svet, tehtala je 2430g, dolga 47 cm, Lena pa je prišla 2 minuti za njo težka 2360g in dolga 47 cm.
Imela sem CR, ker je bila Luna v medenični legi, Lena pa v prečni. Domov pa smo prišle že 5 dan po porodu. Zaenkrat se še samo dojimo in upam, da bo tako tudi ostalo.

Lp

pi+user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: septembrke-kje ste???
10.10.2005 10:39:57   
Pia67
Živjo!

Sem imela delovni vikend, saj imamo ogromen vinograd in kuhe za trgače ni bilo konca. sem se pa dobr držala in me niso popadle skomine user posted image
Moja Nina se dobro drži (trkam ob les...). Jutri, po slabih 5 tednih od rojstva sva naročeni pri pediatru. V NM je kriza, edini spodobni pediater je šel drugam, zato upam, da bom prišla med vrste pri pediatrinji, ki najmanj manjka. Baje bodo otroke starejše od 3 let kar na šolsko zdravstvo prepisali...
Nina se zbuja enkrat ponoči (okoli 2. ure), ko se ji oglasi želodček. Zvečer in ponoči ji moram dati dodatek, ker so moji joškiči prazni. Poje 120 ml na obrok, jeva pa 7x dnevno. Koliko se je poredila nimam pojma, so pa ji premajhni pajaci za št. 56. Kdorkoli jo vidi, misli, da je starejša dojenčica, saj zvedavo gleda okoli sebe, trmasto dviguje glavo in tolče po obesku slončkov, ker želi ujeti igračke, pa ji še ne rata. Zaradi enotedenskih kolik sem prenehala jesti izdelke iz mleka in piti mleko, stanje se je izboljšalo in jo le redkokdaj črviči. Rito ji perem z vato namočeno v navadno toplo vodo, koža prekrasna, brez izpuščajev, edino obrazek ji ščistim s fiziološko tekočino. Aja, pa občasno jo oplakenm v vodi, kjer je prevretek hrastove skorje.
Glede spanja, jaz jo še budno položim v posteljico, zavrtim glasbo in tega se držim odkar sva doma, ve da je čas za spanje in klik, že potone v svojih sanjah (me prav zanima kaj se ji tako živo sanja, ko krili z ročicami, upam, da ne pleza z mano, ker je zadnja stvar, ki si jo želim, da postane plezalka kakor jaz, kako egoistično z moje strani, pa vseeno, strah me je zanjo, že zdaj, ko je mali črviček).
Sprehajava se vsak dan po 2 uri, tudi po dežju, ker imava prevleko, jaz pa se napravim v moj stari hribovski gorateks. Na vozičku imam merilec km in hitrosti, tako, da naredim tudi za lastno kondicijo, ker bi rada v zimski sezoni kak vzpon naredila in se zopet registrirala kot alpinist. Če mi ne rata, me niti ne gane, otrok je v meni naredil preobrat in mi stvari, pomembne pred letom dni dol visijo. Se je pa poleg čestitk za moj naraščaj pojavila tudi želja nekaj kolegov, po moji alpinistični opremi. Zaenkrat je vseeno ne mislim prodati user posted image Plezala pa tudi ne bom več po hribih, saj so še druge lepe stvari.
Pogrešam mojega user posted image , ker se vidiva na 14 dni med vikendom. Moram bit dobro organizirana, saj sem za vse sama. CR ni bil nobena ovira, ker sem enostavno prisiljena da delujem v mejah normale. Drug teden imam ginekologa, bom videla kaj bo ugotovil, ker občasno še vedno krvavim, čišče sem imela pa le 3 dni po CR. Najbrž gre za hormonske spremembe, ker sem to prebrala na Pušenjakovem forumu.
Zanima me, če kdaj naredite tudi kaj zase. Jaz imam kar slabo vest, ko se ščipam po viseči koži, zvečer delam trebušnjake, mala pa me gleda iz ležalnika in se po 15 minutah kisa, saj rada vidi, da se zvečer pocrkljava, zapojeva in gledava goreče svečke.

Priznam, razvajena sem življenja v ednini.

Se beremo,

Pia

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?