|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
asyka
The secret of life is hidden in DNA.  (8.1.)


Kaj počnem na Ringaraji ...
Ni zaznanih aktivnosti.
Imam enega prijatelja
Uporabljaš iskalnik?
Prijatelji
Moj zadnji album
Imeli smo zabavo za rojstni dan, kjer smo izdelovali unikatne peresnice. Praznoval je nogometaš in tudi povabljenci so bili sami nadebudni nogometaši. Mi smo spoznali, da če otrokom ponudimo zanimivo animacijo, se rojstni dan lahko praznuje tudi brez brezglavega tekanja po prostorih. Otroci so bili navdušeni, mi pa še bolj, saj je bil za nami še en nepozaben rojstni dan.
   
0
0
Moj zadnji dnevnik
Kako je, ko vlada zmeda med razumom in čutom? Pa med realnostjo in dozdevanji? Nikakvo. Mogoče pretrda beseda, je pa zagotovo malce neprijetno. Dejstva so takšna kot so... tisti tardeči, ki pride vsak mesec napovedano na obisk ponavadi rečem kolegica. In kolegica, tokrat trka na vrata, ampak vstopi pa ne... So zunaj tako dobri piškotki? Sem se ji kaj hudega nardila :). Vse skupaj jemljem v šali, ker drugače pač ne gre. Sploh po tem, ko vprašam pri spodnjih sosedih, če so slučajno prišli kakšni drugi bolj nenapovedani, a vseeno zaželjeni obiski. Pa oni pravijo, da jih ni. Sem že dvakrat spraševala, pa bojda nič ne vedo in nikogar ni. Ampak tudi pa ne vejo, kje se je moja kolegica zadržala, čeprav se je pravočasno najavila na obisk. Mogoče celo kakšen dan prehitro, a najavila se je. Sedaj pa ta najava traja in traja in jaz čakam in čakam. In sedaj me skrbi, da se kolegici ni kaj hudega zgodilo, ali pa da se nenapovedani obiski skrivajo, ker mislijo, da so nepovabljeni. Ampak pri nas doma je tako, da smo vsakega veseli, če je le on nas vesel....

0
0