|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sladkarije
22.4.2012 15:29:38   
daisyb
mene zanima kolk se izogibate cokoladi in sladkarijam. jaz sem zdaj v drugi nosecnosti in ne mine dan, da ne pojem kaj sladkega...sem drugace sladkosneda in se ne obremenjujem glih za kilazo, ker sem pri suhih...bojim se bolj, da bi to ful skodlo otrocicku. v prvin nosecnosti sem se se nekako zadrzevala zdaj pa mi ne rata, ufa.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sladkarije
22.4.2012 18:09:32   
Katy78
Jaz sem si oz. si sladkarije privoščilm, se pa z njimi ne prenažiram, pač zmerno, tako kot z vsako drugo hrano.





















(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sladkarije
23.4.2012 20:50:20   
deveta
Jaz pa nikoli nisem bila sladkosneda. Med nosečnostjo pa me je nenormalno vleklo sladko, predvsem čokolada. Sem skoraj vsak dan pojdla nekaj čokolade. Komaj sem čakala kosilo, da se po njem uležem in si pred televizijo privoščim malo čokolade in zvečer je bilo enako. Po porodu, pa me je na srečo spet minila ta sladkosnednost.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sladkarije
24.4.2012 11:01:11   
ThinkPink
Jaz sem pa čisto nora na sladkarije že od prej, v nosečnosti pa totalno. Ponoči sploh ne morem zaspati nazaj, če se mi v ustih ne topi mehka, sladka čokolada...:) Predvsem zvečer se mi kar nonstop lušta nekaj sladkega, tudi po kosilu si privoščim sladki poobedek...sladkor v krvi imam bp, drugače pa ne vem, kako bi lahko to slabo vplivalo na otroka? Edino na moje kg nima dobrega vpliva:) Sem v 28t in sem se zredila cca. 9 kg, kar ni malo, obupno pa tudi ne.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sladkarije
24.4.2012 14:12:37   
daisyb
hvala...pol se tud jaz ne bom prevec obremenjevala s tem, ker pojem velik sladkega....zjutri kak piskotek ali maal nutellle, po kosilu nekaj sladkega in se kka cokolatincek vmes....men se zdi, da pojem velik sladkarij (moj moz bi rekel, da se mi to zdi veliko, ker drugega pojem bolj malo, haha). Na sladkarije sem nora in se jim tezko odrecem...nimam pa problemov s kili in niti zaenkrat s krvnimi izvidi. V prvo sem jih resda jedla malo manj, ampak sem jih...in mam sinkota starga tri leta, ki je pravo nasprotje mame...sladkarij ne je skor nic, zelenjavo pa vso....tako, da po moje ne drzi niti tisto, ko pravijo, da ce jes prevc sladkega bo pol otrok tud nor na sladko.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sladkarije
25.4.2012 17:52:16   
~Biba~
sladkarije so prazna energija, in se mi ne zdi smiselno, če jih pojemo preveč...niti v nosečnosti niti drugače.
Kak košček čokolade, pa nikoli ni nikomur škodil.
Pazite se le, da vam zaradi sladkosnedosti ne pripišejo nosečniške sladkorne..user posted image

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sladkarije
26.4.2012 13:52:32   
Najin_pikec
Jaz sem bila tudi vedno precej sladkosneda, čeprav v nosečnosti nisem čutila kaj večje potrebe po sladkem. Potem pa itak nisem smela več sladkarij jest, ker so mi odkrili NS. Sem pa po porodu vse nadoknadila, zdaj mam pa tako željo po sladkem, da se mi kar meša user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: sladkarije
9.7.2012 2:03:56   
Patricija32
Telo si zapomni kakšne sladkorje vnašaš v telo, ti bo potem žal. Skušaj živati temno čokolado ali pa suho sadje pa sveže sadje, sčasoma se boš navadila in sploh ne boš imela take želje po sladkorju. če sladkarij nimaš doma, jih ne boš jedla ;)

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?