|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sofinanciranje zavarovanice za mleko neocate
24.10.2013 10:07:37   
malabubica1985
Pozdravljene,

Naša malčica je imela precej hudo alergijo na mleko, pa so po tem ko sma bili v bolnišnici nama menjali dodatek, zdaj jemljeva neocate (alernova ni pomagal)...400 g mleka stane 62 eur. Mamice ki ste imele to mleko, kako so kaj slovenske zavarovalnice? So vam kaj sofinancirale mleko? Zdravnik mi je rekel da bo poslal komisijsko na zahtevek zavarovalnici, je pa povedal da če bojo bodo prispevali res minimalno, po vsej verjetnosti pa nič.
Kake so kaj vaše izkušnje katere mamice ste šle čez to.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sofinanciranje zavarovanice za mleko neocate
24.10.2013 14:03:09   
jaz_sem_jaz
Kolikor je meni znano, zavarovalnica sofinancira. Če pa ne, si pa zl vrjetno opravičena so dodatka za nego in varstvo otroka- pozanimaj se na socialni.

(odgovor članu malabubica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sofinanciranje zavarovanice za mleko neocate
24.10.2013 17:11:53   
Jelenche
Nam so v celoti krili. Je pa res da je bilo to 2007/08 ko smo bili dojenčki. Mislim da tudi sedaj krijejo, spravi si račune. Pokliči direktno na zavarovalnico in vprašaj. Ker mislim tale bi bila pa huda (vsaj zame), da si Neocat plačuješ sam. Mi smo imeli 10 škatel na mesec. Če je bilo potrebno več, smo plačali sami. (ponavadi smo na mesec dokupili 2-3 škatle) Že to mi je bilo veliko glede na ceno. Sicer pa dodatek za nego je samo 100€, to še za dve škatli ni.

_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sofinanciranje zavarovanice za mleko neocate
25.10.2013 8:37:03   
neli365
Nam so leta 2012 sofinancirali alernovo, mislim pa da smo plačali polovico redne cene, 10 škatel na mesec. Zdravniški konzilij ti mora na podlagi vloge, ki jo poda pediater odobrit. Mi smo dobili 50 škatel, potem pa nismo več dali vloge, ker se je stanje popravilo.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sofinanciranje zavarovanice za mleko neocate
30.10.2013 13:08:24   
.tojeto.
2011 so nam financirali 50%. Zadnjič pa sem v lekarni slišala, da naj bi sedaj financirali celotno - dobro se pozanimaj (zdravnik, bolnica, lekarna, CSD...).
Tudi na CSD oddaj vlogo za pomoč - moraš kar sama vprašati - meni takrat ni nihče nič povedal.
Kasneje pa sem spraševala za neko drugo stvar in so mi mirno povedali, da bi mi pomoč pripadal (sem imela zaradi alergije podaljšano porodniško)...
Moraš biti kar vztrajen.

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?