|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje
7.11.2005 14:16:23   
Ajnaa
kako zaspijo vaši enoletniki čez dan doma in kako v vrtcu? Kdaj ste jih naučili takega uspavanja?
Pa še eno vprašanje: ali imajo v vrtcu kaj za pokriti, ko se spravijo na ležalnike/blazine?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje
7.11.2005 18:54:08   
nynna
Doma in v vrtcu spi od 11.30 - 13.30. Na ta sem jo uvajala že pred pričetkom vrtca. V vrtcu imajo za pokrit take tanke bombažne dekice.

(odgovor članu Ajnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spanje
7.11.2005 22:42:14   
KODA
Našedva v vrtcu lepo spita brez težav in kakeršnegakoli uspavanja.Kadar smo doma ima tamali podoben red spanja kot v vrtcu.Pri nas v vrtcu vem da imajo za pokrit take lahke rjuhice.,kar je glede na toploto v prostoru ravno prav.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spanje
8.11.2005 9:55:05   
Pajaca
V vrtcu BAJE nimajo problemov s spanjem in lepo zaspi takoj po kosilu in spi KAO uro ali dve.......... jaz nekako težko to verjamem.

Doma je pa druga pesem. Spanje je zadnje na sporedu. Včasih zaspi v avtu, če gremo dopoldan kam, pa se vračamo okol 11 domov, pa pol spi naprej doma, al pa tud ne. Včasih zaspi po kosilu to je tam okol 13.30...... Če ji pa nič ne dogaja tist dan, pol je pa nikakor ne spraviš v postlo.

Tko da ne vem, če naj verjamem kako lepo zaspi v vrtcu pa to, k doma je to pravi bau bau. Zdaj jo pustim, pa ko je res nakonc jo nesem v postlo.... sam dostkrat se sam mal spočije za ene 10min pa pol spet polna energije naprej skače.


(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spanje
8.11.2005 10:05:22   
Urša
Naša user posted image  je stara 20 mesecev.  V vrtcu spi cca.2 uri, brez problema, samo je doma že tako zgodaj tečna in zaspana, da gre spat okol 18h in potem spi do 6h. Čez vikend spi čez dan 2x po uro in pol-2 uri in tko mal nadoknadi. user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spanje
8.11.2005 23:02:09   
frutka_
Doma zaspi brez problema, ko ga položim v posteljo. V jaslicah pa je od začetka spal v posteljici (ko je bil star leto) zdaj pa so ga preselili na plastičen ležalnik, na katerem imajo rjuhco pod njo dekico, pokriti pa so s tankimi odejicami. Če bi menila da ga zebe bi jim dala spalno vrečo, ker jo doma uporabljamo ampak je v jaslicah full toplo v igralnici in se mi zdi brez veze da tam švica.
Aja, naučila ga nisem spanja jaz ampak ga je enostavno ritem v jaslicah potegnil noter in je od prvega dne dalje spal brez problema. Ima pa s seboj svojo cartiko in dudico, to sta njegovi ljubkovalni igrački in z njima zaspi.


LP

(odgovor članu Ajnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?