Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. O načrtovanju nosečnosti je težko govoriti z znanci, sorodniki in s starši, ker prehitro pričakujejo preveč in nato postavljajo vprašanja, na katera ni hitrih in neučakanih odgovorov. Zato sem samo potrebovala družbo, ki je v istem položaju kot jaz in ki se trudi z bodočim očijem biti
. Se že bolje počutim.

Jaz moram priznati , da verjetno tako kot vse ostale, premišljujem o tem 24/7, da bi zanosila in ali bom naredila test ali bom prej na dan, ko bi mogla prit
, ali bom bolj potrpežljiva in celo počakala na ginekologa... Skratka, vprašanj v moji glavi je MILIJON, odgovore bom pa dobila če bom potrpežljiva in kot je ena izmed vas rekla... z jeklenimi živci. Sploh si ne predstavljam, kako ne bi mislila na to
. Sicer vsi pravijo, da je bolje, da ne premišljuješ ves čas o tem, ampak meni se to ne izzide.
za srečo!!!
. Tako je vedno, da prej čistim kot nora in porabim pol ure samo za to, da očistim eno majčkeno stvar. Seveda še upam na najboljše t. j.