|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet neki ne vem??
15.6.2005 18:20:09   
natalina
no pa se spet mal javim, sem se spravla mal pripravljat stvari za naši pupi, res,da smo šele 29t ampak dokler lahko še sopiham bom kar zdaj pripravla.

vožiček imamo posteljico za enkrat eno in lepo obloženo, me pša zanima nekaj stvari?

-tiste, ki ste imele oba v eni posteljci na začetku, a sta imela vsak svojo oddejico?
- kakšno banjico za kopanje priporočate, kako posebno a bo navadna čist ok.
- glede stvari za v porodnišnico, ne vem zakaj mi stalno hodi po glavi duda, a so vaši malčki imeli dudice al ne? pa kakšna je najboljša(silikon...)

No pa še tole, trebuh mi noro otrdeva že dva dni ves dan, ni boleće je pa neprijetno, spustil se je že zelo, mali pa en dan skačeta, ko nori spet drugi dan pa kot bi počilvali, kaj si lahko mislim? (na zadnjem pregledu pred tremi tedni je rekla G. da sta pravi velikanki in pravi bajski!!
a je katera rodila okrog 30-34tedna, pa kako je bilo?

res vam hvala iz srca!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet neki ne vem??
15.6.2005 19:40:31   
Lunca1
Sicer nimam dvojčkov, sem pa sama dvojčica:).

Kar se prvega vprašanja tiče, bo vse odvisno od tega, kako živahna bosta otroka (ali se bosta zbrcala ali ne). V vsakem primeru boš na dolgi rok potrebovala 2 odejici, mogoče bo od začetka zadoščala ena, če jo boš dala prečno.

Banjico kupi navadno, vendar čim večjo (jaz imam majhno, pa se potem kopam kar skupaj s tamalo v taveliki banji). Pa notri naj bo ravna.

Mi smo z dudo začeli v drugem tednu, ko so jo začeli dajati krčki oz. notranji nemir in je postala jokava. S sabo v porodnišnici je nisem imela. Saj ti jo lahko prinese tvoj dragi, če jo boš potrebovala, drugače pa jih imajo verjetno tudi v porodnišnici. Pina ima tako iz lateksa, ki je mehkejša, je pa res da jih moraš potem hitreje menjat, ker postanejo pocaste. Mi smo imeli 2, eno za doma in eno za ven:), pa obvezno ktnice, da je ne izgubiš.

Moja mai naju je rodila 2 tedna prezgodaj, velike sva bile pa 47cm in težke 2800g.

LP Lunca

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet neki ne vem??
15.6.2005 19:49:58   
Anonimen
Ojla!

Sicer nisem rodila dvojčkov, sem pa rodila v 29.tednu. Živa je bila težka 1550 g in dolga 40,5 cm. Porod? Rajši še grem 1x rodit kot pa k zobarju, čeprav je porod (če štejem samo porodno sobo) trajal 27 ur. Več o nedonošenčkih pa lahko prebereš na forumu Nedonošončki. V glavnem počivaj. Se splača.

Držim pesti, da se bosta čimdlje greli pri mamici!

Bojana

(odgovor članu natalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet neki ne vem??
16.6.2005 21:17:20   
SISI25
- Pri nas sta imela vsak svojo posteljico. Sta bila pa taka, da če si ju dal skupaj ležat jima ni nič pasalo sta se kar jokati začela. Čeprav zdaj ko skupaj ležita se ves čas smejita en drugemu in se med seboj pogovarjata.

- banjico imamo čisto navadno, itak pa skopamo najprej enega in nato še drugega.

- dudice pa mi v bolnici nismo imeli, smo ju pa prvič uporabili nekje pri treh tednih, jih imamo pa bolj za uspavat kot kaj drugega

Rodiča sem pa jaz pri 38 tednih. Sta pa v trebuhu skakala dan in noč. Pa sta zdaj tudi prava migeca.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spet neki ne vem??
17.6.2005 8:27:14   
lutka
- :duda::duda: sta imaela vsak svojo odejico......ti vedo prideta prav

- jaz sem imela čisto navadno banjico...........ko pa sta sedela sem ju dala pa že v veliko kad........pa atija zraven :bravo::bravo:

- kar se pa dud tiče............jaz sem ju imela.....pri dveh še kako prav pridejo.......vsaj meni so.......sem pa imela in še imam silikonske

tudi meni je otrdeval trebuh...........pravijo da je to normalno..........čeprav se mi je včasih zdelo,da mi ga bo kar razneslo. Tudi moja :duda::duda: nista bila ravno med najlažjimi. Matic je imel 2.920 kg in je bil velik 48cm, Žiga pa 2.530kg in 46cm velik.

sem pa rodila konec 37 tedna........sem bila ko :sloncek:.............sam porod je pa minil brez zapletov :bravo::bravo:



lp :rozica::rozica:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spet neki ne vem??
17.6.2005 11:54:58   
bunkica
Jaz sem mela od začetka dve posteljci.......ne vem,me je blo nekah strah,da se ne bosta naspala,da se bosta rukala,al ne vem no......pač.....

dude sem jima dala že v bolnici,sem mojmu naročla,ko sem vidla,da bi blo fajn,da jih mata........

trebuh pa je tudi meni otrdeval 100 na uro,pa sem rodila po normalni poti v 39 tednu-oba 3 kile in 49 dolga.....

malo več počivaj in se ne sekirat.....

:rozica:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spet neki ne vem??
26.6.2005 21:57:08   
k1
če te zanima, res poglej na f. Nedonošenčki. ampak držim pesti, da bo šlo do konca.... pa štej gibe - aja, saj ne veš kdaj je 10 gibov dnevno od enega ali drugega - malo zakomplicirano...


:rozica:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?