|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolnost in telo po CR
13.7.2005 20:09:09   
bobek05
Ne vem, kako ste odprte za to temo, a mene zdaj že nekaj časa muči in me zanima vaše mnenje..

Rodila sem s CR pred 4 tedni (porod je bil OK, brez posebnosti, bolečine - pa ja no, kaj jih nimamo vse?) in kakšen teden bo zdaj, od kar me je začelo ful mantrat.. Kar naenkrat sem začela blazno hrepenet po svojem možu (v seksualnem smislu), pa se ful cartava, pa božava, itd., ampak to mi nekako ne zadostuje..

Moja babica je rekla, da ženska po porodu začne hrepenet po moškem - takrat sem se ji smejala, zdaj pa :( ..

A je to normalno..??? Zdaj že nekaj časa nisva, sem se zadnji mesec pa pol pre porodom še komaj sama shajala sama s sabo (utrujenost, pa ogromen trebuh, pa sploh mi ni blo do spolnosti..), zdaj pa čisto nasprotje.. :zmeden: Slišala sem, da bi naj ženska čakala 6 tednov preden bi naj zopet začela s spolnimi odnosi :zmeden: - je to res? a velja isto tudi za CR?

Pa bi se že zdavnaj požvižgala na teh 6 tednov, če ne bi problem ležal drugje - pod popkom me še vedno malo boli od CR - rana se je lepo zacelila, a še vedno imam malo odtečen trebuh, pa pod popkom je na dotik malo boleče, pa take čudne mravljince čutim.. pa zdaj ne vem kaj naj :zmeden: .. Madonca, sem čudna :hudicek:

Po drugi strani pa... ko se gledam v ogledalu si sploh ne znam predstavljat, da se zdim trenutno možu kaj posebno privlačna, čeprav mi zatrjuje ravno nasprotno.. :zmeden: - ko gledam ves ta celulit na stegnih, pa na zadnjici :((:((:(( .. in kako hudiča dobiš strije po porodu (pa še po CR)????? :grrr: (ves čas med nosečnostjo nobene strije, razen ene par za vzorček na zadnjici, zdaj pa naenkrat povsod - pod popkom, pa na dojkah, pa stegnih, zadnjici :grrr: ) in kdaj bo izginila ta temna črta, ki jo imam po celem trebuhu navzdol??? Pa trebuh imam še vedno tak kot da bi bila v 3. ali 4. mesecu :((

Eh, sem itak preveč zakomplicirala

Pa še eno vprašanje iz radovednosti - kaj ti lahko med seksom teče mleko ven ??? In če ja, kaj se da ukrenit?

Sem rabla to napisat, da mi je malo bolje... Saj sva se z možem pogovarjala o tem, ampak ne veva kako in kaj dalje... glede moje postave pa - ja, s tem pa se bom morala sama ubadat, kajne?? :zmeden:

Hvala že zato, da ste me "poslušale"

Bobek
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spolnost in telo po CR
13.7.2005 20:58:06   
urši77
Tvoj mož je s tabo zaradi tebe in ne zaradi tvojega celulita, rad te ima zaradi tebe in ne zaradi(ne)strij:)

Če ti paše kaj več kot le crkljanje, pa...GO FOR IT!
Seveda če je prenehala čišča:)

LP in veliko skupnih užitkov:sloncek:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spolnost in telo po CR
13.7.2005 21:11:40   
mehurčica
Midva sva po končani čišči-3 tedne, prvič skočila med rjuhe.:) Malo me je še bolelo okrog CR, ampak sem potem tisto odmislila in je bilo ok.

Joj, jaz sem se sama sebi zdela takooo grozna-celulit, trebuh...:(

Lineo negro sem imela menda še poleti malo vidno- Rodila pa sem januarja.

Ja, mleko lahko kaj izteče ven. Meni sicer ni, ker se mi tudi drugače ni vredu izcejalo na začetku-sem si pomagala s Sintocynonom. Med sexom sem pač imela gor modrček z blazinicami za dojenje, dokler se res ni vse skup umirilo-do kakega 5.meseca se mi zdi. Malo sem že pozabila.

Jaz sem se sicer potem malo prestrašila-kaj pa če se notranji šivi niso kaj vredu zacelili in sva potem menda samo še 1x do prvega pregleda. Sem pa 5.teden po porodu že dobila M, kljub polnemu/izključnemu dojenju.

Saj boš videla. Če te bo kaj bolelo in ti bo neprijetno, pač pustita in probata spet par dni pozneje.:)

Lp:miska:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spolnost in telo po CR
13.7.2005 21:20:29   
taška30
Hojla!
Ja, z izgledom po moje nobeni ni povsem zadovoljna mesec po porodu. Tudi jaz imam več celulita, pa trebuh tudi še ni čisto raven (kot da je prej bil :)- ), ampak mislim, da moške to moti dosti manj (ali pa nič) kot nas same. Torej je glede tega brezveze komplicirat, boljše je kaj delat na tem (sprehodi, telovadba...sem pametna zdajle, pa sama čisto nič ne telovadim :( ).
Glede časovno - mislim da teh magičnih 6 tednov nima ne vem kakšnega pomena, če se v redu počutiš, če je glavna čišča mimo in predvsem - če ti paše. Mislim, da nas je kar dosti prej kot po 6-ih tednih.
Glede mleka: ja, teče!! Zato midva to počneva z modrcem gor. Kaj hočmo! Mam rajši modrc gor, kot da kaplja po njemu.

Največji problem pri tem pa zadnje čase predstavlja čas (podnevi mala zelo nepredvidljivo spi, če sploh), zvečer sem pa jaz večinoma preveč zmatrana za te hece. tko, da največkrat čez dan udariva kakšnega 'tahitrega', žal.

Ja, sem se razpisla ;) Dete spi, pa sama doma...;)

LP, pa veliko užitkov.


(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spolnost in telo po CR
13.7.2005 21:28:59   
Sibil_
Če res bosta, dajta s kondomom.Maternica je namreč do 6. tednov po porodu živa rana, zaradi tega kaj hitro pride do okužbe, nekateri primeri se končajo celo z neplodnostjo.:((
Previdno!
LP,
Sibil

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spolnost in telo po CR
13.7.2005 22:10:10   
dix
Lepo pozdravljena, lepo da si se kaj oglasila.

No, jaz sem čakala cele 3 tedne preden sem se prepustila mojemu, na srečo me ni bolelo nič po šivu, razen če sem ga močneje stisnila.

Glede strij, strije se dobijo od prekomernega raztezanja kože in tudi od prehitrega krčenja kože, tudi jaz sem jih po porodu imela več kot pred, ampak kaj ko me v bolnici po CR ni sploh nič mikalo da bi si trebuh okoli rane mazala s kako kremo proti strijam. Črta to bo pa bledela kakšno leto, žal nič prej ne posvetli.
Glede mleka: modrček in vpojne blazinice.

lp

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spolnost in telo po CR
15.7.2005 7:49:21   
Margareta

živjo,

jaz sem imela tudi CR in imam iste "problemčke" kot ti,
trebuh, čudno bolečino okoli reza, to temno črto do goltanca gor, celulit, strije, iz prsi se izceja :)-

ampak sva že, :bravo:

po 6. tednih.:bravo: najprej je bilo res malo čudno, ampak ko je zalavfalo uf ti raje ne govorim. Me ni pa čisto nič bolel trebuh:bravo:

Sem pa z modrčkom, sva:)-

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spolnost in telo po CR
17.7.2005 22:45:13   
Amoss
Jaz sem tudi imela CR, pa sem mela ful željo, pa sma tudi pohitela in sma že po 4 tednih, pa me ni nič bolelo, edino jaz sem mogla biti odzgoraj.
Tak da če imaš željo kr v akcijo, pa veliko užitkov!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




zakon
cupacups

kaj vas spremlja v zakonu (iskreno)

ljubezen (77%)

navada (23%)


Število vseh glasov: 288

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!