|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sprememba podatkov za CSD
18.8.2005 20:57:39   
india
Zanima me, če katera ve, saj na odločbi za otroške piše, da je treba takoj spremeniti vsako spremembo, kako je s tem: namreč: mož je dobil službo,za določen čas, s poskusno dobo 1 meseca.
Naj kar takoj javim na CSD ali naj počakam ta 1. mesec, saj tudi plača ni sigurna kot je na pogodbi,lahko bo kaj več ali kaj manj. Plačan je namreč po prometu in tako tudi piše v pogodbi, torej niti ne vem, kaj naj jim sporočim.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Ja, pa še to, ali CSD pridobiva kake podatke o zaposlitvah,ali jim iz zavoda kaj javijo?? Kako pridejo na sled tistim,ki jim to zatajijo? Ne bi namreč prikrivala, a ta mesec bi še počakala dokler ne vidim,koliko bo dobil in ali bo ostal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sprememba podatkov za CSD
18.8.2005 21:02:33   
kofetek2010
a misliš, da bi to fejst vpilvalo na višino? :zmeden2:

po moje ne, kaj pa če si vmes najdeš drugo službo z boljšo plačo al pa dobiš kak extra dodatek pri plači al pa božičnico al pa regres :zmeden2:

jaz jim nisem nič javljala, saj moraš itak oddat ob vlogi še dohodnino, naj počakajo s podatki do drugega leta, meni še nikoli niso nič komplicirali :)


(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sprememba podatkov za CSD
18.8.2005 22:40:51   
Gina
Pojma nimam, ampak zdi se mi, da kadar nekoga vodijo kot brezposelnega, potem pa je naslednje leto zaposlen, včasih vendarle pogledajo, kdaj se je zaposlil. Pri nas vem, da so morali vračat za nazaj, ni pa nujno, da je povsod tako, kaj pa vem. Lahko vprašaš na csd, mislim pa, da štejejo povprečje treh plač ali kako že. Najboljše da vprašaš. Pa preračunaj se, koliko to pride. Pojma nimam, kaj to pomeni pri tako velikem številu oseb v družini, ker finance se ti ne povečajo za veliko, ne padeš v dosti višji razred, prav gotovo, vendar vas je toliko, da potem skupek vseh oseb nanese razliko, ki zihr ni samo 5 jurjev. Na pamet sklepam, vem pa ne. Poglej na netu, kam bi padli, pa se malo skalkuliraj, kaj naredit.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sprememba podatkov za CSD
18.8.2005 22:47:52   
Anonimen
Če bi se strogo držala črke zakona, potem bi jim morala javiti spremembo, torej pridobitev zaposlitve, v roku 8 dni po podpisu pogodbe o zaposlitvi, vendar si do njegove prve plače tudi oni s tem podatkom nimajo kaj pomagati, ker ne morejo ničesar drugače obračunati, saj ni dobil še nobenega denarja. Znajo pa zatežiti, tako, da jim sporoči - saj tako ali tako nič ne bodo mogli, zaenkrat. Ker pa ima že v pogodbi napisano, da je oz. da bo plačan po prometu, jim boš morala podatke o njegovi plači nositi vsak mesec posebej - ali plačilno listo ali pa izpisek iz banke, skratka nekaj, kar bo dokazovalo, kolikšno plačo je dobil. In na podlagi tega bodo potem tudi tebi preračunavali tisto, kar dobivaš od njih.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   sprememba podatkov za CSD
18.8.2005 22:59:35   
CatJa
Na tvojem mestu ne bi javljala. Ce ostanes brez zaposlitve ne dobis nic vecjih dodatkov, ampak se ti kvecjemu pozna naslednje leto, ko oddas novo vlogo. Po tej (njihovi) logiki jih torej tudi to naj ne bi brigalo :zmeden:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sprememba podatkov za CSD
19.8.2005 20:13:43   
urbancek
mi nismo nikoli javljali sprememb, saj tako vsako leto oddaš novo vlogo
Lp

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sprememba podatkov za CSD
24.8.2005 12:49:39   
miselinka
Spremembo moraš javiti, priložiš pa kopijo pogodbe o zaposlitvi, kjer mora tako pisati kolikšna bo njegova bruto plača in ni treba, da čakaš na njegovo prvo plačilno listo. Sicer tvegaš, da boš moral kaj vračat.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?