Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: en problemček 5.6.2006 9:21:08
|
|
|
|
*pepelka*
|
Najprej potrdi uporabi, nato pa še potrdi. Stvar bi tako morala delovati.
|
|
|
|
|
RE: en problemček 5.6.2006 14:01:54
|
|
|
|
puncica
|
pa poglej če ti na vrhu kako sporočilo z rdečo napiše nad Moj profil al moja ringaraja, no tam nekje.
|
|
|
RE: en problemček 5.6.2006 15:06:51
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ja, napiše da sta moj e-mail in uporabniško ime že v uporabi Lp, Mojca
|
|
|
|
|
evo, to napiše 5.6.2006 16:03:34
|
|
|
|
mojcaziga
|
Vaše uporabniško ime ali naslov e-pošte že obstaja. Prosimo, izberite drugega. in ne morem spremeniti ničesar, Mojca
|
|
|
|
|
RE: evo, to napiše 5.6.2006 18:16:34
|
|
|
|
Jerneja_
|
Mojca pozdravljena, v bazi sem preverila tvoj e naslov. Sprememb ti ne potrdi, ker si z enakim e naslovom registrirana na dveh različnih uporabniških imenih. Če enega upor. imena ne uporabljaš več sporoči, sicer pa spremeni e naslov in spremembe se ti bodo potrdile. LP Jerneja rr
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Zadnje s foruma
noč čarovnicLelly28 RRAli s svojimi otroki za noč čarovnic izrezljate buče?da (
33%)

ne (
67%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!