|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
srcasta oblika maternice 5.5.2005 15:45:12
|
|
|
|
Pia73
|
To pomeni, da imaš maternico v obliki srca. :love:
|
|
|
|
|
srcasta oblika maternice 5.5.2005 17:27:35
|
|
|
|
LOKOmoTIvA
|
Lep pozdrav. Tudi meni je ginekolog rekel, da imam srcasto obliko maternice. Ko sem zanosila je sel plod bolj na desno stran - ker imam pac tako obliko... Prva nosecnost se je sicer koncala s splavom, a je G rekel, da to ni zaradi maternice. Pac mi ni bilo usojeno. Sedaj bova spet poskusala, a kot sem ze rekla- baje oblika maternice nima veze z zanositvijo.
|
|
|
|
|
srcasta oblika maternice 5.5.2005 18:05:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
No, pri meni zaenkrat vse poteka v najlepšem redu, moja G ne omenja, da bi zaradi oblike moje maternice lahko prišlo do splava. Upam, da se bo moja pikica lepo razvijala in ostala pri meni do poroda:miska: Enako želim tudi vama:miska::miska::miska::rozica: Tinka
|
|
|
|
|
srcasta oblika maternice 5.5.2005 18:43:22
|
|
|
|
marrusa
|
Tinka, tudi moja prijateljica in sestrična imata srcasto obliko maternice,pa sta obe imeli čist normalno nosečnost in porod. Tako,da uživaj vsak trenutek :nosecka:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiBeremo: Refleksologija za začetnikeTežave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)

Ne. (
80%)

Kakor kdaj. (
20%)

Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!