|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stopnja iz.
30.5.2008 12:24:20   
mala zirafa
Zanima me, če v razpisu piše da je zahtevana 7. stopnja izobrazbe, si pa na delovnem mestu ki je običajno zahtevano samo za 5. stopnjo.Ali si potem plačan za 7.?Jaz tako razumem.Se morda motim?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stopnja iz.
30.5.2008 12:38:20   
*Junona*
Če je razpisano, da je za 7.st., potem ti morajo tako tudi plačati, tudi če delaš na delovnem mestu, ki zahteva manjšo stopnjo.
Če pa je v razpisu del. mesto za 5.st., te vzamejo in imaš ti 7. st., pa dobivaš plačo za 5.st.. Ker če ne lahko oni dobijo nekoga s peto st. , če se boš kao bunil.


(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stopnja iz.
30.5.2008 13:04:51   
PinkaPolonka
Mislim, da je to odvisno od internih aktov (oz. kolektivne pogodbe) družbe v katero se zapoluješ. Pri nas je z sistematizacijo delovnih mest določen, za vsako delovno mesto posebej, razpon OD na način od-do. Prav tako je določen razpon OD, glede na stopnjo izobrazbe. To se pravi, da je določen minimum za VII. stopnjo. Upoštevata se oba kriterija.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stopnja iz.
30.5.2008 13:28:33   
svaljkec
mogoče pri državni službi,lahko si vesela da imaš službo,poglej kok je težko dobit službo,med brezposelnimi je pa itak ful folka z višo izobrazbo,enim se pa tut zamal zdi dela za nižjo stopnjo pol pa raj ne dela

(odgovor članu PinkaPolonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stopnja iz.
30.5.2008 19:58:29   
srki
Po mojem si prej plačan za 5. stopnjo. V državni pa ni nič boljše. Saj imam dosti sodelavk s 6. in celo 7. stopnjo, pa imajo kot začetnice manjšo plačo kot jaz. Štartajo s količnikom  2,40, se pravi za 5. stopnjo. šele če se odpre kakšno mesto za 7. stopnjo, so tako plačane. Pa še to moraš imeti več sreče kot pameti, na žalost.

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stopnja iz.
30.5.2008 20:12:12   
frutka_
Imam 7.st., delovno mesto opravljam za 5.st. in tako sem tudi plačana.
Če bi recimo imela doktorat in bi sprejela delovno mesto čistilke (karikiram) bi te valda plačali kot čistilko in ne kot dr. čistilko.
Odvisno pa je tudi od pogodbe in delodajalca. Če si v državni službi so stvari kristalno jasne. Če pa delaš preko privatnika pa niti ne...

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: stopnja iz.
1.6.2008 9:04:06   
mala zirafa
Hvala ker ste se javile.Prijavila sem se na razpis, gre pa za javno službo.Po moje če je zahtevana 7. st. si tudi tako plačan.Bomo videli kako se bo še izteklo.V petek imam razgovor.Držte pesti.Baje imajo že nekoga v uvidu ( tako mi je tajnica rekla), zakaj potem želi šef opraviti kratek razgovor z mano?Kaj pravite ve?Imam kaj šans?Upam da, ker si slžbe ful želim, sploh te.Vam sporočim.
lp

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: stopnja iz.
1.6.2008 9:12:51   
dory
Tako kot so rekle predhodnice. Za tako stonjo izobrazbe,kot je razpis, takšna nekje je tudi plača. Sploh če gre za javni sektor so številke približno znane. Če je razpis za 5.stopnjo izobrazbe, bodo najprej iskali med takimi kandidati,ki to raven izobrazbe imajo. Če jih ne najdejo, potem izberejo primernejšega, pa čeprav ima oseba narejen recimo magisterij, po pač plačana pod omenjenimi pogoji in nič več.

Če imajo nekoga na vidiku, potem zna bit, da je to to. Velikokrat pa že iz uradnih dolžnosti potem vabijo na razgovore. Mnogokrat je kandidat interno znan še pred objavo prostega delovnega mesta in vse ostalo izpeljejo pač po zakonu.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?