Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

PA tudi čutila nisem kdaj mi ga  je anestazist vstavil,ker so bili popadki tu-mač boleči in sem samo molila naj mi dajo čimprej EA! Kar naenkrat sem nila brez bolečih popadkov in sem še vprašala če so mi sploh dali EA in se je babca le nasmehnila. Drugače semm čutila vse(noge,rit,trebuh...)vse razenn popadkov ne...in porod ni bil boleč. Ti res priporočam EA!! 

Drugače pa pomoje vedo kaj delajo čeprav nikol ne smeš bit čist 100% da bo vse vredu vsekakor je pa treba bit optimist.....  Sej vem zdej ti nisem dala nobene tolažbe in nekega povoda za lažjo odločitev sam men se zdi da se ženske vse preveč obremenjujemo z vsem tem in pol nas je strah poroda in zato traja še dlje in je še teže.... Kakorkoli se boš odločila držim pesti, da bo vse vredu in da boš imela lepo izkušnjo poroda....

... 
   .