Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
dal svoj telefon bratu. Ta ga je nekaj časa imel potem pa ga je skinil, ampak zadnjega računa ni plačal. Ok pride s sodišča, da mora plačat in plača v bistvu račun za telefon, niso se pa plačali sodni stroški. Nakar smo še enkrat dobili nalog za izvržbo (rubeža), pa smo plačali še to (ko je prišel prvi sklep je bil full dvoumno napisan in smo zaradi tega jajcali), no včeraj po več kot enem letu pa pride sklep, da je potrebno še 7.800 sit plačat stroškov izvršilnega postopka, pa me zanima: Kaj je to in zakaj zdaj čez eno leto ko je že bilo vse ostalo plačano? A bo prišlo čez eno leto spet kaj? Zraven pa še piše z zakonitimi zamudnimi obrestmi, od 5.4.06 dalje, do plačila; včeraj pa je bil 8.4.06 ko smo dobili pošto. Torej kolike so te obresti in zakaj
kar ne prištejejo in pol plačaš naenkrat vse in je to to????

jaz sem bila simobilu dolžna 50 tisoč.priznam da sem bila sama kriva,ker nisem plačala.pa sem po treh letih dobila rubeža za 150 tisoč.ok sem plačala teh 150 tisoč pa v redu.čez eno leto pa dobim spet iz sodišča,da sem še dolžna 100 tisoč