Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ker mi po ovulacijskem koledarčku kaže, da naj bi bila plodna od ponedeljka do petka (
sem imela 16.5, imam pa jo na 28 dni). V ponedeljek in torek me je ful bolel levi jajčnik. Ne vem, ali je to znak za ovulacijo ali ne. Zanima me, ali sem jo že zamudila ali ne. No, problem pa imam z mojim dragim... Odkar mislim na otročka težim že od torka dalje, da morava seksati. Njemu to ful ne paše, ker pravi, da mu vse dol pade ko mu začnem skorajda težit zdaj pa morava. On hoče spontano in ne, da ga kdo sili k temu. Kakšne izkušnje pa imate ve?

je v začetku tudi tako govoril, ko pa je slišal od svakinje, najine prijateljice,... da imajo težave pri zanositvi ga je pa pričelo malo bolj zanimati in je ugotovil, da ovulacija (sproščanje jačeca) traja max 24 ur ali manj, me je pa začel bolj razumeti in zakaj sem prej rekla zdaj pa so tisti dnevi, ko morava. Od takrat dalje ni problemov in res
vsak drugi dan. Malo mu razloži kako se obnaša žensko telo, pa bo mogoče bolj zastopil in razumel, da je to, ko ga ti prosiš psihična obremenitev in zato veliko MANJŠA možnost, da ugledata tako željene
. Pa kar pogumno in sproščeno (ojoj, kdo to pravi! Jaz, ki še kar nisem zmožna vse vzeti na bol sproščen način).
.
.
! Le pogumno naprej.