|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test nosečnosti
31.7.2014 20:35:15   
roca
pozdravljene!

sem čisto nova na forumu, in me zanima če je imela katera kakšno podobno izkušnjo in sicer s testom za nosečnost... ker imam fizično naporno službo, sem test opravljala 3 dni pred pričakovano menstruacijo in je bil čisto rahel +, ko sem test ponovila čez dva dni je bil - ampak takoj ko pomočim v urin se mi pokaže + potem pa - in danes na dan pričakovane menstruacije je bilo spet isto... imam pa veliko znakov nosečnosti lulat me skoz tišči, zdej so me začele prsi bolet, in trebuh imam tak čuden napet k da bi mi nekej dol tiščalo user posted image
ne vem kwa naj naredim, je imela mogoče katera kej podobnega??? plis help
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test nosečnosti
1.8.2014 8:06:46   
Marčevka2010
V zdravstveni dom v laboratorij pojdi, krvni test je 100%.

(odgovor članu roca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: test nosečnosti
10.8.2014 14:25:48   
lillith82
Jaz sem imela podoben primer letos 2x in lani 1x. Šlo naj bi za biokemično nosečnost. Če ne bi delala testa pred zamujanjem menstruacije, sploh ne bi vedela da je pri meni šlo za zelo zelo zgodnjo nosečnost. Nisem pa imela nobenih znakov, razen črtice na testu.

< Sporočilo je popravil lillith82 -- 10.8.2014 14:27:43 >


_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: test nosečnosti
18.10.2014 16:44:01   
erika2
mene pa zanima kdaj narediti test nosečnosti? Zdaj nazadnje sem imela neko čudno M, malo črna malo rdeča in to deset dni. Že včeraj zvečer je ni bilo nikjer več. Danes popoldne ko sem šla pa na WC po lulanju, pa zraven pade rjava gosta sluz. Kaj naj bi to pomenilo?

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: test nosečnosti
19.10.2014 12:04:50   
Tikie
Test lahko narediš kadarkoli,načeloma je pozitiven nekje 14dni po ovulaciji,kar se sovpada z izostank9m menstruacije.Če misliš,da je bila tvoja menstruacija čudna,naredi test takoj.Je pa tako...tudi če si bila noseča in je prišlo do ss,bo test najverjetneje pokazal plus in boš v vsakem primeru mogla do g-da razčistite kaj je bilo oz je.Če je test negativen pa gre najverjetneje za kakšne hormonske motnje,katere bo tudi potrebno spremljati v bodoče,če bodo tvoji ciklusi čudni,sploh,če se trudiš zanositi.V vsakem primeru bomo me tukaj na forumu težko rešile tvojo težavo in je najbolje da se obrneš na g.Srečno.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: test nosečnosti
19.10.2014 12:29:44   
PozitivnaEnergija
Da boš sigurna, tudi meni se je zgodilo, da mi clearblue (tisti k ni digitaln) pokaže plus, in čez deset minut ga ni bilo več, sem šla potem po CB digital, je bil takoj plus, menstruacije tudi ni tako da to je to. ;)

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?