|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testenine
13.9.2005 7:35:28   
p&b
Moj mali je star devet mesecev in pol,verjetno mu lahko že dam testenine naprimer polžeke ampak verjetno tiste,ki ne vsebujejo jajc.
Zanima me na kakšen način jih pripravljate ve svojim malčkom,moj še namreč nima nobenega zobka,a mu jih naj malo bolj skuham,da bodo že malo razkuhani.
Najbolj pa me zanima kaj jim dodate saj sami polžeki niso dobri.
Hvala za nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   testenine
13.9.2005 7:45:35   
Anonimen
Jaz sem jih dala v zelenjavo in zmiksala. Samo ne vem, sedaj je problem gluten, pred tremi leti in pol jaz še nisem vedela zanj. So pa fine tudi tiste testenine, ki so v obliki riža, take majhne.

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   testenine
13.9.2005 8:01:12   
Anonimen
tisa je jedla testenine pr pol leta take z glutenom in jajci..nobenih problemov!

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   testenine
13.9.2005 8:16:00   
SaaS
Meni je pediatrinja rekla, da gluten lahko po 6m. Midva sva takrat šele začla z gosto hrano in gluten nato pri 7,5m. Makarone pa sem mu začela dajati pri 8m.
Na začetku sem jih spasirala, zdaj pa kupujem tiste male zvezdice, ki so pravzaprav za v juho. Te so dovolj majhne, da jih poje brez pasiranja in grizenja. Jaz mu kupujem testenine z jajci. Če bi bil alergičen na jajca, bi se verjetno že pokazalo. Zdaj ima 10m.
Zraven pa mu naredim omako, zelenjavno (bučke, korenček, paprika..) s paradižnikom. Včasih dodam tudi meso (piščanec, puran, teletina).
Včasih je te zvezdice tudi v goveji juhi, naredim mu bolj gosto.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   testenine
13.9.2005 8:24:09   
BARBARA R.
Če se prav spominjam sem tudi jaz pri 9. mesecih že dala testenine. Res jih ni potrebno razkuhati, saj jih obstaja več vrst, pa tudi če jih z vilico pretlačiš ni nič narobe.S čim bi jih pripravila? Niso slabi kar takšni "iz vide potegnjeni". Kristina ima takšne najrajsi. Kot je Splišni napisala, lahko iz raznovrstne zelenjave narediš omakico.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
13.9.2005 9:22:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   testenine
13.9.2005 9:44:18   
Anonimen
Naša je testenine (navadne) že od 6,5 meseca dalje. Nobenih problemov nimava. Sicer pa pride sedaj patronažna, pa bomo videli. Jo bom še natančno vprašala.
LP
Tash

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   testenine
14.9.2005 7:59:17   
marjanaR
Ravno veraj sem brala, da jajca v testeninah niso noben problem. Drugače je , če jih daješ posamezno. Testenine sem jaz Kaji dala pri 7,5 mesecih.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?