|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tetrelogija fallot
21.10.2008 20:15:09   
paty1411
naš Timotei je star 5 mesecov. ima prirojeno srčno napako Tetralogija Fallot. Vodi ga doktor Mazič. Operiran naj bi bil pred novim letom. Do zdej ni mel nobenih težav.   Operiran more bit nas je pa operacije ful strah. Napreduje super. Trenutno je bolan. ima vneto grlo in ušesa. Dobil je antibiotik, kapljice za ušesa in hodi na inhalacije, pa me zanima, če ima katera izkušnje kako okrevajo takšni otroci, glede na to, da še ni bil operiran? Ali ima katera kakšen komentar o dr.Maziču?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tetrelogija fallot
21.10.2008 21:02:07   
Anonimen
Komentar imam samo na dr. Maziča, ki je super kardiolog, vendar preveč redkobeseden. Veliko ga sprašujte in naj vam čim več pove. Vprašajte in naj vas zanima čim več. Vse vam bo razložil, vendar sam od sebe samo tisto ''najnujnejše''. Vsaj to so moje izkušnje.
http://regi.si/srce/ - to je povezava društva srčnih otrok, kjer je kar nekaj mamic, katerih otroci so bili operirani na srcu z enako diagnozo kot vaš Timotei. Z veseljem vam bodo pomagale z nasveti in izkušnjami. NAš malček je tudi srčni bolnik, vendar imamo povsem drugačno diagnozo (tudi zelo zelo resno zadevo) in že od maja čakamo na op, pa še kar ni klica. Imeli smo pa eno operacijo že na pljučih.
Verjamem pa, da vas je strah... mene je bilo prvič, sedaj me je pa še bolj. A kaj ko so te reči neizogibne.

(odgovor članu paty1411)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tetrelogija fallot
1.11.2008 22:26:20   
Bučika
živjo,
tudi moja hčerka je imela tetralogijo Fallot.Bila je operirana pri 9 mesecih (zdaj je stara 3 leta in 4 m). Do 9 meseca nismo imeli nič težav, ne s pomodrevanjem, ne s kakim srčnim popuščanjem...tudi s težo je zelo lepo napredovala. Operiral jo je dr.Sojak, takrat še tukaj živeči in zaposleni v KC, vendar na našo žalost ga ni več pri nas.user posted image Zelo jo je dobro "zrihtal" in bil je zelo skrben in veliko je povedal o sami operaciji,.. Mojo hčerko sicer spremlja v ambulanti dr.Vesel, ki je enkraten kardiolog in tudi on nam je zelo stal ob strani. Glede dr.Maziča pa lahko rečem le to: imeli smo ga le 1x  po operaciji še v intenzivni, ko ji je delal UZ, je res redkobeseden ampak prijazen. Je pa res, da kolegica pani imela prijetne izkušnje z njim....

Jaz vam želim, da čimpreje in čimbolje prebrodite te muke in ja, to je nekaj kar je nujno potrebno za zdravje vašega malčka. SREČNO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tetrelogija fallot
2.11.2008 19:53:47   
Anonimen
Jaz ti lahko samo za kardiologa odgovorim.
Mazič je super, res je redkobeseden, vendar ti ga kar sprašuj, pa ti bo rade volje odgovoril na vsa vprašanja.
Pri nas, ko dobesedno niso vedeli, kaj je s srčkom mojega otroka oz. kako je lahko prišlo do take napake, mi je Mazič res vse super razložil, poleg njega sta sodelovala še Podnar in Vesel in res nimam nobenih pripomb.
Sedaj ga kontrolno vodita tako Podnar, kot Vesel.

(odgovor članu paty1411)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tetrelogija fallot
19.11.2008 11:26:08   
lonapo
moj starejši sin je bil pred tremi leti operiran na srcu-transpozicija srčnih žil-sicer v Londonu. Glede operacije, V Lj. so strokovnjaki na področju otroške srčne kirurgije, posebej dr.Mishaly iz Izraela, ki sedaj operira otorčke, on je nadomestil dr . sojaka.
Pri nas je operacija trajala dobrih 5 ur, sem bila presenečena nad mojo močno voljo, da me ni psihično sesulo. Operacija je bila uspešna, sedaj imamo samo letne kontrole pr dr. Veselu. Glede Dr.Maziča-žal ga še nisem spoznala.

Verjemi v to da se bo vse dobro končalo, zaupaj strokovnjakom in držim pesti ter srečno!

Če boš še kaj rabila, mi pa lahko pošlješ Zs.

Preberi si pa na netu http://regi.si/srce/  in jim lahko tudi pišeš-ti bodo tudi zelo pomagali.
Tam imaš tudi razložene srčne napake, in mislm da je Tetralogija Fallot dosti podobna Transpoziciji žil.

Lp, Polona

_____________________________

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?