|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tezave s pomivalnim strojem
16.1.2008 19:29:47   
2mama
tri mesece je nov candy pral krasno in brez pripomb (uporabljali DMovo sol, somat sijaj in calgon tablete). potem mu je sol posla, sem spet nafilala, zdaj pa ob uporabi istih detergentov niti enkrat vec ne opere dobro. ne samo, da na kozarcih lahko pises po belini, ko jih jemljes ven, ampak je slana tudi vsa ostala posoda, tako da lahko prav vse se enkrat splakujem.

se je ze komu kaj takega dogajalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tezave s pomivalnim strojem
16.1.2008 19:41:32   
dolenka
S candyem so same težave, ko ga začneš enkrat rihtat ga boš non stop rihtal. Pri nas ga imamo pa smo že toliko dali za popravilo, da bi lahko že novega kupili. Poznam kar nekaj ljudi, ki imajo candy in imajo prav tako same težave. K nam pride jutri zopet serviser pogledat kaj je narobe in baje je ta del k je nam poču 120€, tko da se bomo po vsej vrjetnosti odločili za novega.




(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tezave s pomivalnim strojem
16.1.2008 19:53:41   
Gina
Ja, jaz tudi nisem zadovoljna s candijem, jokam za mojim starim boshem. Sicer je meni tudi packal candy, čisto vse je bilo zasušeno belo, tako da je bilo treba na roke zdrgnit dol, vendar tisto ni sol, veš, mora biti kaj drugega. Jaz sem klicala serviserja in ga vprašala, kaj bi to bilo, pa po njegovem nasvetu kupila tisto posebno čistilo za pralne stroje, pa oprala stroj z njim, pa usula 2kg soli not, pa fejst zašraufala tisto reč, ki drži sol not (je rekel serviser, da bog ne daj, da ne zašraufaš dobro, da ti isti hip vso sol požre naenkrat, pa imaš štalo, vse usrano) pa do konca dolila tekočine za sijaj, zdaj pa čudežno spet ok pere.

Pred tem mi je stalno razpackoval tableto po stroju. So mi rekle punce tule na rr-ju, da večini, ki imajo candy to dela, sem klicala v servis, pa rekla, da nočem, da mi popravljajo, da hočem da mi zamenjajo, ker je to serijska napaka, pa da naj to naredijo, dokler je v garanciji, pa so mi res in zdaj je mir.

(odgovor članu dolenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tezave s pomivalnim strojem
16.1.2008 19:56:32   
Marogica
Zanimivo. Jaz imam Candy-ja že 8 let, pa nisem imela še niti enega problema z njim. TUdi, kar se "čistoče" posode tiče. Kaj pa če bi menjala proizvajalca soli/sijaja/praška?

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tezave s pomivalnim strojem
17.1.2008 10:40:25   
bamby
Jaz s Candyjem tudi nimam težav. Edino kar sem mogla narediti, je bilo povečanje količine sijaja od tovarniško nastavljenega.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tezave s pomivalnim strojem
17.1.2008 11:08:19   
mojsoncek
Poglej, ce imas v stroju kaksen "gumb" za doziranje soli in nastelaj. Mi ga imamo ( Electrolux) in nastavis doziranje soli, glede na trdoto vode.

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?