|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tinadvojčica
13.10.2004 12:05:37   
SISI25
Sem se spomnila, da imate danes pregled. Sporoči kako je bilo. Držim pesti da je vse o.k.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tinadvojčica
13.10.2004 14:57:07   
tinadvojčica
Čauči!!

Ja danes smo imeli pregled in že komaj sem ga čakala ker naj bi me danes poslal v porodno.Apak moje pikice se počutijo prav dobro v mojem trebuščku tako da smo naročeni šele 27.10.

Načeloma so dobro in tudi kilaža je zadovoljiva;ena ima 2100 druga pa 1900g.

Kako pa kaj tvoje počutje?Ali tebe nič ne hecajo da boš mogla kmalu roditi?

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tinadvojčica
13.10.2004 16:27:17   
SISI25
Lepo, kar naj bodo še malo na toplem v bušiju in še malo rastejo.

Meni ni nihče še niti omenil, da bi bil kaj čas za porodnišnico. Me je pa nekrat sestra vprašala, če sem se kaj dogovarjala kdaj bom šla noter (ker naj bi nosečke z dvojčki šle malo prej notri).
Bila sem pa na pregledu pred 14 dnevi in imam naslednji pregled čez 1 teden. Pa bomo videli. Upam da je mojima pikcema v bušijo fajn. Zaenkrat sta še lepo rastla in sta bila baje velika za svojo starost. Mi je Cerar takrat rok prestavil na kar 10 dni prej.

Pa saj dokler se vredu počutimo in da se naše pikice počutijo vredu je še vse super.

Drugače pa se počutje prav super. Kaj pa ti? Jaz samo včasih ne vme kako se naj obrnem da jih ne zmučkam. Na hrbtu tak ali tako ne morem biti. Če sem pa na boku pa se mi zdi da tisti ki je na tisti strani kjer bi jaz ležala tako brca kot nor. Kot da bi ga motilo. Potem pa včasih zaspim v napol sedečem položaju, zjutraj pa se tako ali tako čisto drugače zbudim.


(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tinadvojčica
13.10.2004 20:14:35   
tinadvojčica
Ha moje počutje??Jaz sem drugače ful komplikator se pravi da kompliciram za skoraj vsako stvar tako da mi gre zdaj že vse zelo počasi na živce.Včasih sem hodila po trgovinah tudi po cel dan zdaj me že po pol ure vse boli in postanem tečna.Potem včasih nisem imela niti minute časa zdaj sem pa že kar nekaj časa na bolniški in se mi zdi da vsem že težim.Spim pa presenetljivo veliko za nosečnico razen kakšnih posebnih noči ko ne spim skoraj nič.Ampak to je enkrat na mesec.Tudi jaz ne prenesem več spanja na hrbtu in komaj čakam da rodim takratz bom pa spala en mesec na trebuhu.
Ampak saj bomo potrpele še malo za naše zaklade pa bomo potem spale in hodile naokrog z našimi piškotki.

Drugače pa ko poslušam kolegice ali ko kje kaj preberem se mi zdi da na koncu vsega le nisem tako boga kot nekatere.Ne vem a sem te že vprašala ampak ali imate že izbrana imena?Mi smo se kar nekaj časa odločali in smo se odločili za Niko in Najo.Joj komaj čakam da se vidimo.Pa ti?

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tinadvojčica
13.10.2004 21:22:57   
SISI25
Meni se tudi zdi da drugim veliko več manjka kot meni in da jaz tole kar dobro prenašam.
Tole z imeni je pa za nas ta hud problem, kar je všeč meni mojemu ni in se pri vsem namrdne. Problem bo če nas presenetita in imena še ne bodo zbrana. Hecno pa je to da so vsi govorili, da bodo sigurno punčke in smo res kar malo bolj gledali za imeni za punčke.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tinadvojčica
23.10.2004 17:17:38   
tinadvojčica
Pozdravljena!
Kako lepo je imeti še eno nosečko z dvojčki na tem forumu.Jaz sem zdaj v 35.tednu rok pa imam 23.11.Jaz z spanjem sploh nimam več problemov.Spat grem okoli 23h vstanem pa okrog 9 ali 10h.
Ja pri nas je tako;jaz sem hodila zadni mesec ali dva ne vem točno na pregled k svoji G in taqm je ona opazila da je ena punčka nehala rasti.Drugače te na ta pretok sploh ne pošljejo.Jaz sem sicer iz Ljubljane tako da me je G poslala k njemu zato ker je specialist za dvojčke je pa on zdravnik v porodnišnici tako da mislim da brez napotnice prideš težko do njega.
Iz katerega konca pa si?

Aja kako pa kaj imena in pa voziček??

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?