Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 25.4.2008 17:58:07
|
|
|
|
LoCa
|
js v hm vedno pomerim, ne glede na to, daj kupim, tudi če je ista cota samo druge barve, ker se še ista številka istega artikla razlikuje. tako da lepo pomeri. js bi rekla da je 38 kaka small. sem imela eno trenerko, k se je tumač raztegnila, imam pa dve (isti model), ki sta po enem letu kot novi. spet odvisno. hm je kot a box of chocolate, you never know what you get
|
|
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 25.4.2008 18:03:42
|
|
|
|
...taša...
|
ja, sej tud jaz probam, pa se bojim, da se preveč raztegne. Sem gledala ne njihovi strani, pa so velikosti nekako takole: 36 (S) 38 40 (M) Tako, da glede na to, da imam hlače, ki imajo oznake po številkah, so mi prav 38, se pravi, da pridejo v poštev edino M, ker so trenirke po črkovnih oznakah. Pa hvala.
|
|
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 25.4.2008 18:06:47
|
|
|
|
LoCa
|
ma lej, js imam zgornji del po hm cifrah med 36 in 38, v črki v bistvu kar extrasmall večinoma. hlače in krila najrž 40 (ne glih kupujem), ker imam rit pa boke, samo trenirko imam pa small. sej ne razumem, samo meni se zdi, da se številke večajo.
|
|
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 25.4.2008 19:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
XS je 34, 38 bi pa znala bit kar S, imajo ful velike stevilke.
|
|
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 25.4.2008 19:53:03
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa sej ne razumem, samo meni se zdi, da se številke večajo. Meni se pa zdi, da se manjšajo, ker rabim zdaj večje cifre kupovati No resno, tole z velikimi ciframi je itaq že znana marketinška potegavščina. Ženska, ki ima sicer št. 40, ji je prav št. 38 in vsa navdušena, da je "očitno" shujšala, kupi oblačilo...
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 25.4.2008 20:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem zadnjič probala rjavo kiklo št. 38. mi je bla čist lepo prav, sam pol sem zamenjala rjavo za rdečo - isto št. 38. prinesem domov, probam še enkrat - prevelika. Ne sicer ful, ampak malenkost. tako da iste številke očitno niso iste.
|
|
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 25.4.2008 22:02:49
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
hm ima ogromne številke, jaz sem v 9.mesecu nosila njihove obične (ne nosečniške) majice 38, pa me drugač ne vidiš v manjšem kot 40, da o hlačah ne bi. imam pa en spodnji del trenirke, mislim da 40, in se malo raztegne, ja. ampak drugač je pa ok.
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 26.4.2008 10:55:04
|
|
|
|
bodoča
|
H&M ima že pri otroških cotkah veike številke, moj 8 mesečni fantek nosi brez probema njihove hače in mikice, ki so kao za 4 do 6 mesecev. Pa je čist povprečen, ni predroben. Drugač je pa vedno najbolje, da vsako stvar probaš, ker se že v eni trgovini ene in iste številke razlikujejo.
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 27.4.2008 11:40:22
|
|
|
|
Naja30
|
Za otroke imajo večje, ja. Za odrasle pa se mi zdi čisto realno. Trenerke se mi tud niso raztegnile. Aja, edino majčke pa so večje, ja. Jaz sem tud celo nosečnost nosila tiste raztegljive. Zdaj so mi pa prevelike.
|
|
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 27.4.2008 13:50:41
|
|
|
|
...taša...
|
Ja, sej sem kupila M, pa je čist OK. Zdaj je problem v tem, ker sem trenirko oprala, jo hotela obleči, pa ugotovim, da je ena hlačnica krajša od druge za en rob. Je pa spodaj patent, tako, da je težko popravljat. Nimam več etiket, imam pa račun, pa ne vem če bodo upoštevali reklamacijo Lp
|
|
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 27.4.2008 14:02:56
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR XS je 34, 38 bi pa znala bit kar S, imajo ful velike stevilke. XS je 34 S je 36 M je 38 itd Ima pa H&M precej velike številke za moje pojme.
|
|
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 27.4.2008 17:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: LoCa sej ne razumem, samo meni se zdi, da se številke večajo. No resno, tole z velikimi ciframi je itaq že znana marketinška potegavščina. Ženska, ki ima sicer št. 40, ji je prav št. 38 in vsa navdušena, da je "očitno" shujšala, kupi oblačilo... Aha . Meni je njihova 38 ravno prav "malo prevelika". Za sportne stvari cisto kul, za sluzbo pa ne kupujem.
|
|
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 27.4.2008 23:11:54
|
|
|
|
rija
|
jaz sem nad trenirko kar malo razočarana, sem si hvalabogu vzela S, čeprav se mi je zdela malo ozka....ker zdaj se je raztegnila verjetno do L jo bom morala v sušilca vrečt
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 1.5.2008 13:48:27
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ...taša... Ja, sej sem kupila M, pa je čist OK. Zdaj je problem v tem, ker sem trenirko oprala, jo hotela obleči, pa ugotovim, da je ena hlačnica krajša od druge za en rob. Je pa spodaj patent, tako, da je težko popravljat. Nimam več etiket, imam pa račun, pa ne vem če bodo upoštevali reklamacijo Lp Mislim, da bo račun čisto ok. Sej vedno rečejo, da reklamacija velja z računom. Etiket ne omenjajo.
|
|
|
|
RE: tiste, ki kupujete v H&M 1.5.2008 19:24:37
|
|
|
|
LoCa
|
ja no, etiket res ne omenjajo, samo če ne boš nastopla trdno, ti bojo tudi zaradi etikete komplicirali, preverjeno. moraš samo mirno zahtevat kar ti gre. ker prodajalke so študentke in imajo pač navodila.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.