|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tametil
12.8.2006 11:58:37   
malicki
Tule na RR in še na enem drugem forumu sem zasledila tabletke Tametil, ki bi naj povečale količino mleka. Tabletke sem potem po naključju dobila od prijateljice in sedaj se polno dojiva.
Zadnjič sem bila s tamalo pri pediatrinji in ker mi je tabletk zmanjkalo sem jo prosila, če bi mi lahko napisala recept in me je samo debelo gledala, da prvič sliši za to in potem me je še ful kregala, ker se jemanje teh tablet med nosečnostjo in dojenjem odsvetuje.

Zdaj pa me zanima, tiste ki ste jemale Tametil, a vam zdravniki niso nič rekli in ste brez težav dobile recept?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tametil
12.8.2006 12:30:05   
TONČI.
Brez skrbi. Meni so jih začeli dajati v porodnišnici, takoj naslednji dan po rojstvu. Potem so mi jih dali nekaj še za domov. Te tabletke res pospešujejo nastanek mleka pri nekaterih, pri nakaterih pa menda da ne. Pa tud NE smeš jih jest kar vsak dan. Ko ti mleko steče jih moraš postopoma ukinit.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tametil
12.8.2006 12:46:37   
abi
Ja saj so baje glede količine mleka fajn zadeva, v stranskih učinkih pa je tudi zaznamek da je preko mleka posledično user posted image   bolj omotičen user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tametil
12.8.2006 12:47:51   
mateja 26
Oj!

Moraš paziti,ker povzročajo tudi hudo drisko.Namenjene so pa za čiščenje črevesja in jih uporabljajo pred pregledi in operacijami na prebavilih.

mateja

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?