|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stajica in jedilni stolček
12.10.2006 21:01:05   
lucia
Samo da povem.

V MB imamo dve otroški trgovini 2X pikapolonico in 2X BC. Ker je moj sonček star že skoraj 7 m, je bil čas za nakup stajice in stolčka za hranjenje.

Pa sem se opravila najprej v Pikapolonico po nasvet in so mi glede stajice povedali, da takšne, ki si jo jaz želim nimajo več na zalogi (našla sem jo na njihovi internetni strani). In ker tudi v BC nisem našla nič pametnega, sem zvečer presedela pred internetom in ugotovila, da se bom morala sprijazniti s tem, kar pač je - plastično zložljivo stajico, največjega premera 115 (jaz sem želela večjo itd), Pa sem šla naslednji dan, vsa že zmešana od iskanja mimo Pikapolonice v mestu, in glej ga zlomka, zagledam stajico iz interneta, (KI JE VEČ NI NA ZALOGI), vstopim v trgovino, in mi prodajalka pove, da imajo te stajice vedno na zalogiuser posted image user posted image user posted image

To še ni bilo vse, potem se je začel moj trim za stolčkom, enaka pesem, pridem v Pikapolonico, prodajalka ni vedela ničesar o prodajanih stolčkih razen cene, ni mi znala svetovati, ne povedati, kakšne funkcije imajo stolčki. Pa sem šla v BC, kjer mi je prodajalka strokovno svetovala, ampak nobenega stolčka nimajo na zalogi, lahko vzamem samo razstavljene......user posted image user posted image user posted image  Aja, mogoče pride nekaj čez par dni, naj pokličem, ali pa čez 3 tedne .... Kako je bilo že tisto HALOOOO????? No, na razstavljene seveda nimajo nobenega popusta, cene pa se gibljejo od 33.000,00 do 45.000,00 SIT. Pa sem jo vprašala, če imajo morda kakšnega na zalogi v drugi njihovi trgovini, je rekla, DA NE VE!!! In tudi na tehnični pripomoček, ki se mu reče TELEFON se ji ni dalo spomnit, kaj šele ga uporabit.

No v glavnem sem šla naslednji dan vsa obupana v DIPO??? Ja v DIPO, mali user posted image  je bil stolček fenomenalno všeč, je sestavljen iz mizice in stolčka in je 9.900,00 SIT!user posted image user posted image user posted image Sem ga danes videla tudi v TOY'su ga imajo za 19 EUR. Ne vem koliko je varen/nevaren, ampak saj je tako ne moreš pustiti same nikoli.

Tako, sem se zjokala........

Hvala forum.
Katjauser posted image

_____________________________


http://www.soncek-lucia.blogspot.com/

http://www.ringaraja.net/forum/albumZaseben.asp?v=moji&galleryId=1&asortType=3&apage=1&s=16644_3__1
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stajica in jedilni stolček
12.10.2006 21:18:25   
petra81
No, pa si uredila! Samo da si našla kar si potrebovala!!user posted image user posted image user posted image

Kakšni podajalci so pa kot teleta!! Ne vedo ničesar, pa tudi pomagat nočejo, nekateri!!!


(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stajica in jedilni stolček
12.10.2006 21:50:32   
Bonnie_RR
Sicer še nisem bila v Pikapolonici, me pa vedno znova presenečajo v BC s svojimi nesramnimi prodajalkami...

V Celju sem zadnjič iskala kakšne copatke za tamalega, pa mi je prodajalka kazala takšne, ki so mojemu že premajhni (vem, ker imam doma par enakih - drugačen vzorček, ki mu ne grejo več na nogo). Pa sem ji lepo povedala, da mu ti niso več prav in da iščem večje. Pa začne tamalemu tiščat na nogo tist copat in bolj ko se je mučila, bolj sem jo jaz čudno gledala. Pa ga nekako le spravi gor in reče: saj mu je prav! Pa rečem, da iščem malo večje, takšne, da mu ne bodo že čez par dni premajhni, pa mi baba bolana reče, da se strašno motim, če mislim, da bo imel tamali ene copatke več kot slab mesec.user posted image user posted image user posted image Tisti trenutek nisem vedela, ali se norce dela, ali pa resno misli...user posted image Sem rekla samo, ja hvala in smo šli iz trgovine.

Pa v BC v LJ v spodnjem nadstropju dela tud ena blazno naveličana ženska, ki se sploh ne zna normalno pogovarjat.
Sva z mojim enkrat gledala v reklami tisti stolček, ki je za hranjenje, guganje, poje in ne vem kaj še vse, in je moj vprašal spodaj prodajalko za ta stolček. Js še nisem videla tako neprijazne prodajake. Najprej naju je 10 minut ignorirala, potem pa vzrojila, da kakšen stolček, da imajo vse, kar je tu, da ona ne more poznat vsakega stolčka pa take. Sva se kar na mestu obrnila in šla nazaj gor. In potem nama je ena ženska, ki je slišala tisto babo, na stopnicah prijazno povedala, da je videla ta stolček v tazgornjem nadstropju. Mislim...
Pa, da ne govorim, kakšne demonstracije sva bila deležna, ko sva tam kupovala avtosedež. Škoda besed... Vedo še manj kot js.user posted image

Vem, da par takih "cvetk" še ne pomeni, da so vse slabe, ampak jih je pa dost, da v BC skorajda ne zaidem več. Grem rajši drugam in me obravnavajo normalno...




_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stajica in jedilni stolček
12.10.2006 21:51:27   
GATA
Katja - lepo da si dobila kar si hotela . user posted image

Ja so pa res tele prodajalke včasih res take da bi jih komot zamenjal z lutko iz izložbe. Kej dost ne znajo povedat, včasih pa nč.
Mene osebno pa so hotl nateuser posted image v BC za voziček - kao da je bil zadnji - ko je vse neki štekalo pa ni blo vse ok. Ja valda - take surle so mele. Ni se jim dalo niti poklicat okrog. Sam jaz sem jih poklicala in povedala - hej halo v Mb pa majo tak voziček - me ne zanima - hočem drugega.
Da ne govorim, da prvič po tem incidentu ko sem šla v BC so se vse poskrile user posted image , da jih ja človk ni mogu nč vprašat.

Ma je treba bit trmast ko user posted image  če hočeš kaj doseči.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stajica in jedilni stolček
12.10.2006 21:55:33   
rija
Jaz pa moram pohvaliti prodajalke v BC v Murski Sobotiuser posted image

Ustrežljive in vedo svetovati.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stajica in jedilni stolček
12.10.2006 22:10:12   
lucia
Saj nisem mislila, da so vse slabeuser posted image , samo ni mi jasno, če gre za specializirano trgovino, da niso "specializirane" prodajalke, pa tudi to ne, da smo tako "selo", da nimajo nič na zalogi, oziroma dobiš stolček, voziček, stajico, samo moraš naročit in čakat. Ne razumem namreč, če so jim stvari predrage, da bi jih imeli na zalogi, naj prodajajo cenejšo robo. Če pa že prodajajo drage stvari in jih zato nimajo na zalogi, naj imajo vsaj 2 produkta (enega zapakitanega) pa enega razstavljenega. No ja, veselja ravno nimam it kupovat, se mi zdi, da če hočem kaj izvedeti, moram kar ta forum uporabit.

Bi me pa veselilo, če bi znali narediti v trgovinah vsaj neko povprečje. Vem namreč, da se v BC v mestu probam vedno obrnit na 1 prodajalkouser posted image user posted image , ki je izjemno prijazna in tudi svetovat zna, ostale so user posted image user posted image ....

Pa tudi v Pikapolonici v mestu ni slabo, so prijazne in vedouser posted image user posted image . Samo z avtom se večkrat v trgovinah izven centra, je lažje parkirat in naložit.

Glavno, da je moja pupa zadovoljnauser posted image , ko pa bom naslednjič potrebovala kaj, bom šla spet na najbolj nenavadno mesto, verjetno bom tam našla.user posted image  vse stvar, ki sem jo iskala, pa še prijazne prodajalke.



_____________________________


http://www.soncek-lucia.blogspot.com/

http://www.ringaraja.net/forum/albumZaseben.asp?v=moji&galleryId=1&asortType=3&apage=1&s=16644_3__1

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: stajica in jedilni stolček
12.10.2006 22:38:35   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: lucia

iz mizice in stolčka in je 9.900,00 SIT!user posted image user posted image user posted image Sem ga danes videla tudi v TOY'su ga imajo za 19 EUR. Ne vem koliko je varen/nevaren, ampak saj je tako ne moreš pustiti same nikoli.



Zelo drago, če je v Toy'su za 19 Evrov(4,5 jurje)

Ti pa povem, da NI varen. MOja dva sta ga imela pri babi. No, za tisto kosilo se je dalo zdržati, jaz ga pa dnevno ne bi uporabljala. Je pa fino kasenje, ker že imaš mizico in stolček.

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: stajica in jedilni stolček
12.10.2006 23:08:57   
lucia
Ma, se moraš do AUT peljat, pa nafta pa vinjeta pa cestnina, pa ugotoviš, da ni tako drago v SLO.user posted image

Hvala za nasvet glede varnosti.



_____________________________


http://www.soncek-lucia.blogspot.com/

http://www.ringaraja.net/forum/albumZaseben.asp?v=moji&galleryId=1&asortType=3&apage=1&s=16644_3__1

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: stajica in jedilni stolček
12.10.2006 23:14:54   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: lucia

Ma, se moraš do AUT peljat, pa nafta pa vinjeta pa cestnina, pa ugotoviš, da ni tako drago v SLO.user posted image



JA, na to nisem mislila, mi smo iz MB, kar je relativno blizu, bližje kot do Ljubljaneuser posted image

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: stajica in jedilni stolček
12.10.2006 23:19:59   
kofetek2010
zadnjič sem bila prijetno presenečena nad prijaznostjo prodajalk v mariborskem BC (v tistem v novem Tuš centru in pri Extremu) - sem se 10x vprašala, če sem v BC, ker pri nas v LJ so podn od podna user posted image  


meni se zdi stolček iz Ikee varen dokler sedi v njemu in je - praznega pa je naša že pred kakšnim mesecem uspela prevrečt, ker ga uporablja za hodit po stanovanju user posted image  pravi bager je, tišči vse pred sabo user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: stajica in jedilni stolček
12.10.2006 23:50:07   
pearl
Kakšen sedež priporočate? Jaz sem razmišljala o lesenem malo bolj masivnem.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: stajica in jedilni stolček
13.10.2006 11:41:04   
lucia
Je bilj masiven lesen v TOY's u. Piše, da je priporočan.



_____________________________


http://www.soncek-lucia.blogspot.com/

http://www.ringaraja.net/forum/albumZaseben.asp?v=moji&galleryId=1&asortType=3&apage=1&s=16644_3__1

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: stajica in jedilni stolček
13.10.2006 12:43:50   
lenika
V ljubljanskem BC sva v pritličju že parkrat naletela na skrajno neprijazne prodajalke, ki te brez problema ignorirajo tudi če ni nobenega drugega kupca. user posted image

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: stajica in jedilni stolček
13.10.2006 19:54:43   
Pajaca
Men je pa prov fino prek sončka kupovat take stvari. Cenej so pa še s prodajalkami nimam opravka.

Drgač pa pri 7m otrok po moje ne rab stajce (ok men je to itak ena neuporabna stvar, pa še zanjo ni placa, pa preveč razgrajaška mulca mam), za mizo pa našadva sedita v trip trapu.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: stajica in jedilni stolček
14.10.2006 16:21:02   
bernarda1
Jaz sem stolček za hranjenje kupila v BC in je stal v akciji 18.000.Je nastavljiv po višini in ima tri naklone hrbtišča ter pet točkovno zapiranje:Je zelo vredu saj lahko otrok notri tudi zaspi.Ko je pa že večji lahko sedi v njem saj ga lahko spustiš tako ,da vstane sam.
Lep pozdrav bernarda1

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?