|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peg Perego GT3
16.1.2007 16:18:29   
*maja
Ga katera ima, kako se obnese, je vreden svojega denarja?
Povejte malo svojih izkušenj iz prve roke... če primerjate med sabo tega peg peregovega trikolesnika in npr. kakšnega Quinnya ali Jane....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peg Perego GT3
16.1.2007 16:40:48   
GoYa
Jaz sem z njim zadovoljna. Je sicer kar težek in velik, tako da morate met kar prostoren prtljažnik.
Meni je fajn, ker se da sedež v vodoravni položaj in streha se lahko obrne, tako da ga imaš lahko že za novorojenčka in ne rabiš nobene dodatne košare imeti. Torej na začteku ga gledaš, ko pa začneš dvigovati naklon, da otrok malo spremlja okolico, pa je obrnjen proč od tebe. Mi smo jo sedaj pri 5 mesecih obrnili.

Nam je pa začelo prvo kolo šajtat (opletat) in to ful, če si pospešil. Se je ustavilo šele, če si se čist ustavil in štartal na novo. Pa smo reklamirali in dobili komplet nov voziček. Ta je sedaj ok.

Se mi zdi vreden svojega denarja.

Aja, pa še ful veliko košaro ima spodaj. Jaz spravim celo špežo notr user posted image .


< Sporočilo je popravil GoYa -- 16.1.2007 16:45:03 >

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Peg Perego GT3
16.1.2007 16:49:48   
*maja
Kako se pa obnese tole z obračanjem strehce in da user posted image  vidiš, a nimaš občutka da visi malo dol. Mi bi ga kupili ravno zato, ker ne rabiš košare dokupit (user posted image  pričakujemo jjulija), moti me edino to, da se ne da sedeža obrnit. Kar se pa tiče prtljažnika pa ni panike naš enoprostorec je že pravi kombi user posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Peg Perego GT3
16.1.2007 17:53:14   
GoYa
Meni se ne zdi, da bi visela dol. Sem pa imela spodaj še malce podloženo z brisačko pa čez pleničko. Naša je tudi poletna - avgustovka.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Peg Perego GT3
25.1.2007 15:56:58   
katj
Lep pozdrav,

goya, jaz bi te lepo prosila da mi mal razložiš kako si prišla do novega vozička, ker jaz sem ga mela že 2 krat na servisu preden se je moj Mark sploh rodil zaradi prvega kolesa, pa sem hotla da mi dajo novega, glede na to da sploh še ni bil uporabljen, pa mi ga niso hotl. Zdej pa je v uporabi 2 meseca in sem isto opazla kot ti, da če mal zatečeš, sprednje kolo znori če je v položaju da se obrača za 360. To se pravi da če želiš rolat naprimer, sploh ne moreš al je tud moj pokvarjen ali mora bit zablokiran če greš hitr....
se ti zahvaljujem.

Katja

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Peg Perego GT3
1.2.2007 9:49:36   
GoYa
Živjo katj, sem šele danes vidla tvoje vprašanje.

Ja, točno tako se je nam dogajalo s sprednjim kolesom. In sem poslala mail prodajalcu. Pa so reli naj prinesem pokazat. Smo šli v Trzin pokazat in so se čudili, ker kaj takega še niso videli. Pa je probal nekaj poštimat, pa ni šlo. Potem so posneli in posnetek poslali v Italijo proizvajalcu. Tam so se tudi čudili in rekli, da želijo imeti ta voziček, ker bi radi proučili zadevo in stestirali. Tako, da smo počakali, da so Italijani poslali novega in potem smo ga šli zamenjat. Prvo so sicer rekli, da bodo zamenjali samo ogrodje, no na koncu smo dobili komplet nov voziček.

Zgleda pa, da gre za serijsko napako, saj sem pred dvemi tedni srečala sošolca, ki ima tudi tak voziček in je rekel, da se mu enako dogaja. Sem mu rekla, naj ga reklamira. Enako stori ti, ker kolo ne sme tako otresavati. Saj, kako bi se pa drugače rorali? Nemogoče!

Jaz ga nimam nikoli zablokiranega (sprednjega kolesa), vedno je nastavljen v vrtljiv položaj, ker je tako enostaven za obračanje vozička.

Kje si ga pa kupila? Jaz sem v trgovini Mami v LJ. In mi niso čisto nič komplicirali glede zamenjave. So jo sami ponudili. Voziček ti morajo popraviti, da ne trese. Če tega ne znajo, ti ga morajo zamenjati. Sicer jim malo zagrozi z Zakonom o varstvu potrošnikov (20. člen).


LP


< Sporočilo je popravil GoYa -- 1.2.2007 9:50:00 >

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Peg Perego GT3
1.2.2007 21:53:05   
katj
Čau GoYa,

iskreno se ti zahvaljujem za konkreten odgovor. Točno to bom nardila kot si rekla, bom šla v Trzin in ti sporočim kaj sem uredila.
Kako ste pa drugač...kaj mate punco al fanta....midva imava malega Marka, rodil se je 22.11.06, priden je, zelo rad je v vozičku in sva veliko zunaj.

lp, Katja.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Peg Perego GT3
2.2.2007 9:26:44   
GoYa
Čau Katja,

zato smo tu, da si pomagamo. Pa sporoči, kaj boste uredili.

Mi imamo punčko Lino, rojeno 12. 8. 2006. V vozičku smo pa zelo zelo veliko in čisto vsak dan (ne glede na vreme) od njenega 10. dne. No, če ful ščije zunaj, gremo s kengurujčkom. No, zadnje dneve mi mal štrajka v vozičku, če se naveliča. Ona bi šla opa (da jo nosim in zraven porivam voziček user posted image ). Zgleda, da ni dovolj le dvignjen naklon.

LP

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Peg Perego GT3
12.2.2007 19:37:22   
katj
Čao Goya,

sem šla v Trzin h gospodu, ki mislim da je lastnik. Reku je ,da sem prva s tem problemom in da bo pisal mail v Italijo in jim opredelil problem. Je pa reku, da v knjigi piše da voziček ni primeren za rolanje in tek, ker sem mu jaz rekla, da ko sem malo zatekla z vozičkom je začel vibrirat al nekaj takega. Samo potem sem mu še mail napisala, da tek čez prehod za pešce mislim da ni neka huda rekreacija in da to prenese tudi zelo star voziček, kaj šele kakšen nov in drag. Tako da sedaj čakam da me pokliče, sem mu pa dala vedet da se ne hecam, a  sem bila prijazna, sem rekla bom počakala kaj bo rešil in potem bomo videli.

lepo pozdravljena,

Katja.

_____________________________

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Peg Perego GT3
13.2.2007 18:58:47   
tanjaj
ČAV!

Jst mam pa tut eno vprašanje če morda katera ve , mi imamo tut ta voziček zaenkrat še nimamo problemov z kolesom  upam da jih ne bo je pa res da se še nismo dost vozil !
No pa k bistvu, dons sem bla v DM v NM in ravno ko sem odhajala se je notri pripeljala ena gospa, gospodična z istim vozičkom  se pravi Peg perego GT3 sem 100% prepričana ker Peg perego nima drugega tri kolesnika  in je imela samo ogrodje in na njem samo lupinico! Sem kar gledala in mi ni blo nič jasno !
A morda katera ve če je to možno ali gre za kako predelavo! Sem pogledala v prospekte še enkrat in sem iskala tut na netu in nič našla! Zdej mi je žal user posted image  in se tepem po glavi ker nisem šla nazaj do nje on si zadevo ogledala!
Prosim povejte mi če veste kaj o tem.
Goya tebe pa še prosim če mi razložiš to v zvezi s streho !
Hvala že vnaprej!user posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Peg Perego GT3
13.2.2007 23:56:27   
katj
Glede lupinice.....
Če te prav razumem, mi imamo to lupinico primo viaggio in se enostavno klikne kot košara na ogrodje in jo lahko uporabiš brez košare. Ravno tako kot ima Quinny.

Katja

_____________________________

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu tanjaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Peg Perego GT3
19.2.2007 19:07:22   
Anonimen
Pozdravljene
Upam, da se boste še kaj oglasile na tej temi. Tudi jaz se odločam za nakup tega vozička. Zanima me kako je s košaro, ali jo potrebujem ali ne? Rodila bom junija. Drugače pa se mi zdi voziček kvaliteten in udoben. Ali to drži?

(odgovor članu katj)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Peg Perego GT3
19.2.2007 21:31:46   
GoYa
Hoj, sem bolj malo na tem podforumu, pa vidim sedaj, da je nekaj vprašanj na to temo. Upam, da nisem prepozna.

Grem po vrsti user posted image .

Katja, tudi meni je ta gospod (tudi jaz mislim, da je lastnik) rekel, da smo prvi s takim primerom in je tole tresenje celo posnel na kamero in posnetek poslal v Italijo. Tako da ne vem, očitno je pozabil na našo reklamacijo user posted image .
Fora sploh ni v teku ali rolanju. Če si sam malo šel bolj hitro, je zatreslo. In tako kot si ti rekla, grem hitro čez prehod za pešče, pa mi začne otresavat. Halo!
A so te v tem času že kaj klicali? Upam, da boste rešili ugodno za vas.

Tanjaj, mislim, da si že dobila odgovor glede lupince. Ja, gre gor lupinca od PP. Mi smo sicer lupinco dobili, tako da tega nisem prakticirala, ker pač ne paše na voziček.
Glede strehce pa tako...hm, sej ne vem, kako naj ti razložim. V bistvu jo snameš dol z vozička, jo obrni in namontiraj s kontra strani. V ista vodila vtakni. Samo včasih ne gre in je potrebno strehco zložit še ko je namontirana v smeri vožnje. Ne vem, če me razumeš.
Če ti ne rata, mi piši, pa bom poslikala in ti poslala slike.

Nogica, jaz mislim, da košare ne potrebuješ, ker bo že lepo toplo, ko boš rodila. Enostavno položiš sedišče v vodoraven položaj, v pregibu daš eno brisačko, da ni preloma. Če obrneš strehco, je pa še boljše, ker lahko otroka na začetku gledaš. To je res fajn.
Bo kr držalo, da je fajn voziček. No, tole z otresavanjem je bil edini problem, ki smo ga uspešno rešili. Mogoče pri nakupi naredi test. Z vozičkom se hitro zapelji po trgovini in preveri, da slučano prvo kolo ne otresava.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Peg Perego GT3
23.2.2007 9:40:59   
tanjaj
Čav Goya,
Sem probala in mi je ratalo fil sem user posted image za to informacijo, pa še lupinico sem probala namontirat sam na ogrodje in mi je tut uspel zdej sem res 100 % prepričana da sva se odločila prav glede nakupa vozička res je super!user posted image

Hvala ti za navodila!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Peg Perego GT3
23.2.2007 20:37:09   
GoYa
user posted image user posted image  Sam, da je ratalo user posted image .

(odgovor članu tanjaj)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Peg Perego GT3
24.2.2007 13:47:18   
Peg Perego
Samo kratko pojasnilo, ker me je nekaj strank opozorilo na temo GT3 na tem forumu.
Model GT3 je imel v prvih serijah kolekcije 2006 napako na pritrditvi prednjega kolesa, kjer se je pojavljalo vibriranje. Stranka, ki smo ji zamenjali voziček (GoYa), je bila prva, kjer je bila napaka odkrita, zato je proizvajalec prevzel in testiral cel voziček. Z uvedbo kolekcije 2007 (septembra 2006) je bila pritrdtev modificirana in od takrat se napaka ni več pojavljala. Vsem strankam, ki so reklamirale omenjeno napako na vozičkih GT3 iz kolekcije 2006, smo potrebne dele zamenjali. Tako tudi stranki katj, ki pa je napako ponovno reklamirala. Ob pregledu sicer napaka ni bila vidna in je bila samo opisana, smo pa zadevo vseeno javili proizvajalcu. Proizvajalec do sedaj pri novih serijah ni prejel podobnih reklamacij, zato zadevo preučuje.

Brisano. Za kontaktni podatek se obnite na ZS uporabnika.
 
Lemavrica

Lep pozdrav,
Marko Novak

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 24.2.2007 16:22:07 >

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Peg Perego GT3
24.2.2007 17:51:15   
Anonimen
Pozdravljene

Ravno ta zgoraj podpisani gospod mi je včeraj prodal enega GT3. Sem bila zelo vesela, da se je dalo dobit še lanski model, ker letošnje barve so mi obupne - preveč monotone.
No, če se najde katera, ki še razmišlja z nakupom tega vozička naj se čimprej pojavi na spletni strani mami.si, kjer imajo še nekaj vozičkov letnik 2006 po zelo ugodnih cenah - res.

Jaz imam voziček še zapakiran - jutri bova preverila kako in kaj. Je pa gospod že vnaprej omenil, če bi imela težavo s prvim kolesom naj se zglasim pri njih in mi ga bodo v pol ure zamenjali, tako da tudi glede tega ni nobenega problema. Pa tudi gospod je bil zelo prijazen, ga moram malo pohvalit.

Ja punce, ste me navdušile za GT3 in evo, zdaj ga končno imam.user posted image


(odgovor članu Peg Perego)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Peg Perego GT3
27.2.2007 22:47:12   
katj
Pozdravljeni/e!

Goya;
Še vedno čakamo na odgovor iz Italije!
Veš, ko smo peljali voziček h gospodu Marku Novaku, sem točno razložila kdaj kolo začenja tresti, kar pa gospod niti ni poizkušal!!!!! Pri normalni hoji pa ne trese, to je res.
Res je, da so že menjali sprednji del, samo da takrat ni bila napaka tresenje, ampak je kolo BLOKIRALO, ZATIKALO.
Drugač pa z Markom vsak dan po 3-4-5 ur dirkava po sončku. Ful je zadovoljen ko se pelje. 
Nogica;  
Se strinjam s tabo, gospod Marko Novak je drugač zelo prijazen. Tudi jaz sem mnenja, da je kolekcija 2006 neprimerno barvno lepša od 2007.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Peg Perego GT3
14.3.2007 8:37:00   
katj
Čao Goya!

Evo, smo bli pri g.Novaku v Trzinu, je posnel za italijane kako kolo razmetava,  in zamenjal sprednje kolo. Upam, da bo sedaj ok.

Lp.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Peg Perego GT3
22.3.2007 22:51:56   
katj
Čau Goya!

No in naše sprednje kolo spet ne dela kot bi moralo. Zdej je pa trd, tko da ko ga voziš te nese al v desno al pa v levo stran. In imam tega dovolj in čakam na odgovor gospoda, ker ga ne želim več imeti.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Peg Perego GT3
26.3.2007 18:18:47   
GoYa
Buu, imaš pa res smolo user posted image .

Jaz moram rečt, da je od zamenjave dalje pri nas vse ok.

Upam, da boš ugodno rešila zadevo. Še vedno mislim, da v kolikor ti ga ne popravijo tako, da bo brezhiben, morajo dati novega (Zakon o varstvu potrošnikov - če v 45 dneh ne servisirajo izdelka, dobiš novega).

LP, GoYa

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Peg Perego GT3
26.3.2007 21:31:57   
katj
Čau!

Res smola. Pa veš kok mi paše hodit skoz tja, med porodniško naj bi se ukvarjal z dojenčkom ne pa z vozičkom. Mi je gospod Novak reku, da mi kot nadomestnega lahko da edino enga štirikolesnega, veš kakšen predpotopen.  
45 dni je pa itak že zdavnaj minilo. Zdej se voziva tko, da imam kolo zablokirano, ker drugače ni variante. Moj je po 5 minutah vožnje že čist iz sebe, kaj šele jaz ki ga vozim vsako dopoldne po več ur. Ti sporočim kaj se bomo zmenil.

LP. 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Peg Perego GT3
2.4.2007 22:05:36   
katj
Čau!

No in smo končno dobili nov voziček- podvozje. Jupiiiiiiiiiii. Zdej spet šibava kot se šika. Mali je zdaj v športnem nastavku in se mu ful dogaja.
Lepo se imejte.

Lp.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Peg Perego GT3
4.4.2007 9:14:24   
GoYa
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Peg Perego GT3
5.5.2007 21:51:41   
katj
Ojla!

Kako kej?
Evo nas z morja, smo imeli apartma na klančku in smo šli rolat. V prvi vožnji smo skuril bremzo.

Pa lep pozdrav.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?