Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ima v februarju preiskavo v kliničnem centru in sicer pregledali jo bodo, če ima refluks ( če ji urin uhaja v ledvičko) . Je imela katera pred kratkim ta pregled? Kako zgleda, koliko časa si tam? Nekaterer pišejo, da gledajo z UZ nekatere, da naredijo rentgen. ČISTO sem zmedena in zaskrbljena kako bomo to prenesli, ker moja pupa ne prenese, da ji delajo kaj na silo ( verjetno noben otrok). Prosim, če me malo potolažite, da mogoče pa ni tako hudo kot se sliši.

( ne vem kako se ji reče) potem pa jo dajo na posteljo, kjer z monitorji spremljajo kako ta snov potuje po telesu ( ene vrste rentgen). Mi večjih problemov nismo imeli je pa res , da mora približno 20 min. ležati čisto pri miru. Vem, pa da je ta snov ,ki jo vbrizgajo radioaktivna, ker nisem smela z njo na pregled , ker sem bila takrat noseča. ( ta pregled smo dali skozi že 3 X )