Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
.
.
.
stara 2, 3 mesece, je nonstop jokala, če ni bila v zizilendu ali na rokah. Zunaj je bilo krasno vreme, mi pa smo čepeli doma, jaz sem po 10 ur na dan dojila, vmes sem jo pa nosila po stanovanju.
takoj smo nagruntali pravi polozaj in sem jo nosila na trebuhu do jeseni, potem je bejbi postalo malo dolgcajt pa smo sprobali bocni polozaj.
, potem smo sprobali baby bjorn, pa ji ni bilo všeč, da je bila obrnjena proti meni in ni mogla gledati naokrog, zatem pa smo si sposodili štorkljo. Nekaj časa nam je prav prišla za sprehode, uspavanje ali premikanje po hiši, ampak je nikoli nisem uspela dobro nastaviti. Pobrskala sem po internetu in naletela na Maya Wrap sling - od takrat gre povsod z nami. Tudi zdaj pri 14 mesecih ga z veseljem uporabljamo - v njem sva se z lahkoto dojili, prerivali med novoletnimi štanti, se z bagrom vozili čez poplavljeno cesto