|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
8.4.2007 20:15:33   
murencek
Punce, zdej bom pa se jst napisala. Jst sm se pa dons 3x full najedla sunke s potico, jajci in hrenom in zaenkrat sem dobro. Na tehtnico pa raje ne stopim. In ko berem, kolk vam ne pase, imam obcutek, da sem edina, ki se je do 11t ze kar nekaj zredilauser posted image .

Tudi na sprehodu sem bila dons 1 h. S tabletami Dabrostan sem vceraj nehala in upam, da ne bo kaksnih krvavitev.
Veselo, s cim manj slabostmi prezivite preostanek praznikov user posted image !

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: novembrke
9.4.2007 12:00:16   
potepinka
Pozdravljene punce!

No pa je minila velika noč,čez dan mi ni bilo slabo mi je ful pasalo jest,zvečer pa napad slabosti in napihnjene sem bila kotuser posted image .Mi je bilo potem ful žal da sem tolk jedla.Pasala mi je samo potica in šunka,jajce pa fuj,še vohat jih nisem mogla.No zdaj sem začela z 11 tednom,še malo pa upam da bo konc teh slabosti.
No kako ste pa kaj ostale,danes je čudovit sončen dan tako da bomo kar na sončku uživali!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: novembrke
9.4.2007 18:07:15   
gruška
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

Tudi jaz grem na nuhalno k dr. Pušenjaku v Dravlje. Že pri prvi in tretji nosečnosti sem bila pri njemu, pri tretjem porodu je bil tudi zraven. Midva ga sicer poznava osebno in vem, da je tudi kot človek, ne samo kot zdravnik zelo, zelo uredu. Samo ena mamica mi je do zdaj rekla, da ni bila zadovoljna z njim. Vsi smo le ljudje.........  

Čeprav mi je kar slabo, sem včeraj jedla in jedla in jedla in zvečer, sploh pa ponoči, sem mislila, da me bo razgnalo..... Trebuh me je tako bolel, da bi se kar zjokala... Na srečo je bilo zjutraj bolje in sem uživala v lepem sončnem dnevu z mojimi sončki.....

Uživajte bušiji......... user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: novembrke
9.4.2007 19:17:42   
nicolina
Pozdravljene, vidim, da ste večinoma uživale na sončku in praznikih user posted image user posted image  in ste bile bolj malo na RR-ju. Jaz sem bila tudi veliko zunaj, pa na sprehodih, samo, da sem malo odmislila slabost.  

Jutri pa je nov delovni dan, upam samo, da te slabosti čimprej minejo.
Lep pozdravček...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   RE: novembrke
9.4.2007 20:10:30   
Mamathea
Lepo pozdravljene "novembrke". Šele danes sem odkrila, da obstaja tema prav za "nas", ki pričakujemo v novembru. Tudi jaz imam rok 26.11.2007. Slabo mi je čisto vsak dan in to cel dan. Ob določeni hrani (tisti, ki "smrdi" po kislem...) mi je zelo slabo že samo, ko jo zagledam. Bolijo me prsi, bradavičke so občutljve, da se komaj stuširam, največja muka pa mi je umivanje zob (še posebej zjutraj), ko ne vem, ali bom bruhala, ali mi bo še pravočasno uspelo potegniti ščetko iz ust...user posted image .
Sicer pa imam prvi pregled pri gin. 16.4 in resnično upam, da je vse ok.
Lepo pozdravljene vse novembrke in upam, da še kakšno rečemo.
Lep in uspešen nov delovni teden, ki je super truper skrajšan vsaj za 1 delovni dan.
Lepo se imejte.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   RE: novembrke
9.4.2007 20:25:36   
tintin
Hoj so-nosečke, kako ste kaj? Jaz sem kar okej, se mi zdi, da mi malo pojenjujejo slabosti, sicer pa sem že v 11. tednu in je že počasi čas. Me pa malo spodaj zateguje vsake toliko, se mi zdi, da se že maternične vezi raztegujejo...ampak ni sile. Dabroston še jemljem oz. ga še bom dve škatlici torej en mesec.
Sicer sem pa okej, še dva tedna bolniške...potem bom pa že nared za službo...
lp vsem, tintin in user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   RE: novembrke
10.4.2007 8:20:04   
ur+sa
dobro jutro!
Se oglašam, vas še nisem zapustila...user posted image
Prebolevam virus (bruhanje, bolečine v želodcu)...3 dni sem ležala k klada, mi je mogu moj vse k riti prnest, ker nisem niti stat mogla, mislm noro.

Drage moje, jutri je odločilen dan... k vas gledam in berem tukaj , mi je tako hudo (že tako mi je hudo...vsak dan jokam...) in nevem kaj bom....
Nevem kva je mojmu descu... vem da je grdo kar mi je naredu /dela... ampak danes mu jih bom se enkrat napovedala....user posted image
A mislite, če grem k drugemu G, da bi mi dal slikico??

Denar (zaradi otročka) sploh ni pomemben, ker mam atija, mamico (če me desc zapusti) k mi bosta100% pomagala.. mam 4 sestrične, k so rodijo oz. ene že majo otroke, tko da so one rekla, da mi loh kej dajo....
stvar je samo v tem, da nočem bit sama, hočem imet oba...100% OBA!!!
 
hvala, LP

_____________________________

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   RE: novembrke
10.4.2007 8:38:55   
Shani
UR+SA če te ima resnično rad te ne bo zapustil zaradi otroka. Če pa pravi, da te bo zapustil če ga boš obdržala potem itak nima nobenega resnega namena s tabo. Recimo, da ga ti obdržiš in kaj bo naredil - te bo zapustil - to samo kaže, da mu je čisto vseeno za tebe in da vidi samo sebe.

Lej če misliš, da pač ni še pripravljen za ta podvig in mu zaupaš, da bo kljub temu ostal s tabo in si bosta kasneje ustvarila družino potem tvegaj. Vprašanje je ali je on človek kateremu bi zaupala. Pa sej je verjetno tudi on vedel, da si brez zaščite in bi moral prevzeti odgovornost.

Kakorkoli za kar se boš odločila boš sama nosila posledice in ne sme ti biti kasneje žal. Predvsem se moraš sama odločiti in sprejeti tudi negativne posledice.

Želim ti, da boš imela to srečo, da bo vse ok.

Kaj pa pravijo tvoji straši?

LP


(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   RE: novembrke
10.4.2007 8:42:41   
manca
v petek ko sem imela dopoldne pregled pri ginekologinji, se mi je popoldne zgodilo, da je prišlo do nekaj rjavega izcedka...to je verjetno ravno zaradi pregleda kajne? Ker naslednji dan ga nisem imela več.
Drugače pa sem praznike preživela brez šunke in jajc.
Slabosti se pa pojavljajo skozi cel dan in sem danes tako zanič, da sem komaj prišla v službo.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   RE: novembrke
10.4.2007 9:01:59   
ur+sa
jurka6.... moji in njegovi so zelooo veseli...sem povedala "tašči" pa mu je rekla, da kaj takega od njega nebi nikoli pričakovala,.... in da jo je zelo prizadel.


vemuser posted image user posted image  vse to vem... po eni strani ne upam, reskirat... to je cela "operacija", pa niti tega tko rečeno nebi naredila za desca..... samo... tako sem nesrečna če ga ni v bližini...user posted image user posted image



_____________________________

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 660
   RE: novembrke
10.4.2007 9:24:58   
tintin
Ur+sa, saj razumem, da si v stiski. Ravno z mojim user posted image sva se pogovarjala o tvojem primeru, me je zanimal moški vidik..pa je rekel, da tudi če mu ugodiš (se pravi greš splavit) vprašanje, če je tako resen, da bo res ostal s teboj..Nevem jaz bi premislila...kaj če se ti kaj zakomplicira in boš imela kasneje težave, si boš lahko oprostila (oz. tudi tvojemu)?Če imaš starše, ki te podpirajo, premisli o tem, da  user posted image obdrži. Moški je moški, otrok je pa tvoja kri - del tebe. Res, če je moški EDINA ovira, ne pomišljaj. Boš že -  tudi brez njega. Vso srečo ti želim in pravilno odločitev.
lp, tintin  user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   RE: novembrke
10.4.2007 9:41:35   
ur+sa
ja hvala....user posted image user posted image vsem!

ej jutri grem vseeno, pa bom z G govorila... pogledala...upala, da je vse u vredu.. in se potem odločila..čeprav me vleče v smer, da ga obdržim, ker po policističnih jajčnikih, in besedah G, meje strah kakršnih koli posledic v nadaljem življenju.

eno vprašanje... če grem jutri...Moram takoj dalje...ali ti dajo datum, kdaj in kako?

hvala vam...upam, srčno upam, da ostanem ena izmed vas, pa da bomo in smo novemberke.user posted image

_____________________________

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 662
   RE: novembrke
10.4.2007 9:57:28   
tintin
MIslim, da dobiš napotnico, potem se pa naslednji dan zjutraj ob 7h ali 8h zglasiš v bolnišnici v sprejemni ambulanti in potem ti isti dan opravijo....

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   RE: novembrke
10.4.2007 10:29:54   
potepinka
Hojla so user posted image !
Najprej lep pozdrav novi članici mamathea,me veseli da si se nam pridružla.

ur+sa-joj res imaš probleme,sam sploh nevem kaj razmišljaš ,če si ti želiš otroka,starši tudi podporo imaš torej 100%,tvoj dec se pa bo potem ko bo otroka videle sigurno omehčal,če pa ne pa to zame spolh ni nobeden dec ampak otrok,ki ne zna prevzeti odgovornosti.No kakor koli se boš odločila ti želim veliko sreče.

No pri meni je še kar po starem malo manj je slabosti.
Danes je spet lep dan ,pazite nase in božajte svoje trebuške!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   RE: novembrke
10.4.2007 10:35:43   
murencek
No, jst pa ne bom nic pisala Ur+si, k nimam vec energije (Ur+sa, oprosti mi za to, ampak vseeno si mi jo ze full spila, pa ne bit uzaljena - sto ljudi, sto cudi). Jst se ze zdej ucim, da moram biti samosvoja, ne glede na fanta.

Moram pa javiti to. V soboto sem v Popku kupila 2 cudoviti nosecniski majcki (za poroki, na katere sem vabljena). Sta bli smetanaste barve z vzorckom belih rozic. Pol sem ju pa oprala in joj!!! Rozice so porumenele, etiketa se je obarvala rumeno. Ampak sem se res drzala navodil za vzdrzevanje - pranje.

No, potem sem v trgovino javila, kaj se je zgodilo. In hkrati vprasala, kaj sem storila napak. Pol so mi pa prijazno odmejlali, da naj jim majcki posljem preko ene firme (postnino placajo sami), in bodo videli, kako in kaj. No, to sem storila in majcki sta ravnokar odromali v Lj.
Tako da bom v nadaljevanju napisala, kaj se je zgodilo. Sta pa majcki res bozanski! Prav elegantni.

A ima kaksna podobne izkusnje z oblacili?
LP in uzivajte!


(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   RE: novembrke
10.4.2007 10:47:24   
ur+sa
že v redu murencek, vem da sem tečna...

zdej sem šefa prosila, če mi da jutri fraj, pa je tapru reku JA, potem pa je prašal za kaj? (je full tak v redu, in z njim se lahko vse pogovarjaš)...no in mu na hitr povem.... in me takoj obrne, da nikakor ne, in me povabi k sebi v pisarno , kjer mi 20 min zihr razlaga zakaj ni to dobr, in da tega ne smem naredit, posebej ne za desca... in na koncu mi reče, da mi NE DA DOPUSTAuser posted image

Jezus Kristus.... sej se res bol nagibam na to stran, da bolje da imam sedaj otroka, kot pa nikoli več.... in da prebrodim to krizo sedaj, ker me poj čakajo lepi trenutki... pa vseeno...user posted image

_____________________________

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 666
   RE: novembrke
10.4.2007 10:58:26   
mmajaa
Pozdrav!

Kaj ima katera pri roki telefonsko od dr. Pekličeve na Gregorčičevi v Mb?

_____________________________

________________________________________________


(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   RE: novembrke
10.4.2007 10:59:45   
hruškica84
čao vsem!!pa smo preživeli še ene praznike.....sm tko sita da bom vsak čas počla.

kako ste ve?

ur+sa, upam da se bo vse rešlo tko k se mora....mogoče se bo pa omehčal...držim pesti zate, da bo vse v redu...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 668
   RE: novembrke
10.4.2007 11:03:30   
sonchek
pozdravljene user posted image !!!!
 
 
ur+sa...jaz ti tudi ne bom nič odgovorila oziroma ti bom, ker vem kako je bilo meni hudo ko sem user posted image   izgubila....in počasi mi že prekipava, pa nisem nesramne sorte sploh ne...ampka se mi zdi da ti je že kr nekaj punc povedalo da se bosta morala odločiti SAMA, kati tudi posledice bosta nosila vidva in to celo življenje...
Rade volje te imamo med novembrkami, ampak samo če to si oziroma boš...punca, tukaj nas je že nekaj ki se bojimo rjavega izcedka, ene so splavile...ti bi se pa z nami rada pogovarjala o načrtovanem splavu,...ne mi zamert, sam mislim da bi za to mogla najdt drugo stran...rade volje ti pomagam, ko bi me vprašala kar koli drugega...ampak za božjo voljo ODLOČITA se že...kajti mene srce boli ko te morem brati...
tukaj imaš še neko stran o splavih pa jo pokazi svojmu descu
http://www.splav.info/splav_abortus.html in preštudirajta kako naprej...
...verjami da nam pa ni lahko ob tvojem pisanju ostati ravnodušen...jaz sem bila fuulll časa tih in res ti hočem samo najboljše....ampak enkrat je ap dovolj in oprosti mi ...ampak mi je prekipelo...
...ne to vzet kot slabo, ampak samo rada bi ti povedala, da ko je dost je dost...

Drugače ti pa želim da ostaneš med nami in da se končno začneš pogovarjati o lepših zadevah...user posted image

...tko to sem mogla da iz sebe....ker me je že resnično morilo, ali sem pa zdej v tej fazi še tok bolj občutljive sorte....mogoče sploh ker imam danes pregled pri G. in me je user posted image  strah....ne vem zakaj, verejtno se samo bojim, da ni vse tako kot mora biti....no ampak sej bo vse ok...veste kako pravijo...upajte na najboljše, pripravljen bodi tudi na najslabše...

...no ampak sej bo vse uredu...sem prepričana...

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   RE: novembrke
10.4.2007 11:17:14   
sonchek
no, zdej sem se zjlajala...zdej pa še kej druzga lohk napišem...hihihiii

murencek, ne kaj tazga se meni resnično še ni zgodilo in prav je da si poslala nazaj....ne morem verjet, da se ti lohk kr zabarva...
IZVIRNO SPOROČILO: murencek
In ko berem, kolk vam ne pase, imam obcutek, da sem edina, ki se je do 11t ze kar nekaj zredilauser posted image .

..ne boj se, nisi edina...user posted image

A pol ste začele že nosečniške cunjice kupovat...pridne...
...jaz jih ne bom, dokler jih resnično ne bom ptrebovala...pa še pol kakšno malenkost, da prebrodimo tele dneve...

Mamathea...pozdravljena med nami in dobrodošla....upam, da ti bo tukaj lepo...user posted image

manca...gotovo je bil izcedek od pregleda...tako da se ne sekiraj...

mmajaa..ne nažalost je nimam...

ok...naj bo to zaenkrat vse...lep sončen dan vam želim...in pobožajte svoje trebuščke...predvsem pa mislite POZITIVNO!!!!

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   RE: novembrke
10.4.2007 11:32:23   
ur+sa
user posted image  o moj bog, priporočam, da nobena ne gleda te strani....user posted image user posted image

_____________________________

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 671
   RE: novembrke
10.4.2007 11:36:56   
sonchek
Upam, da nisem kakšne spustila..če ne naj me kar pocuka za rokav...user posted image
l.p.


ZAENKRAT NAS JE 39-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image
 
SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek
 
2.11.07 
user posted image  maks


3.11.07 
user posted image  tintin  
user posted image  naja08
user posted image  potepinka
user posted image  alekseja

4.11.07
user posted image  že 35

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image  anonimna 3, MB 
user posted image  AZARMITRA,  
user posted image  gruška

8.11.07  
user posted image  pikapikica 
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven

9.11.07
user posted image  anonimna
user posted image   marinci


10.11.07 
user posted image  Kada

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB
 
15.11.07 
user posted image  Alter_ego

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR
user posted image  Nežka

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07 
user posted image  sonchek, PO 

23.11.07
user posted image  Tinna

25.11.07
user posted image  ur+sa, Jesenice

26.11.07
user posted image  Mamathea,

29.11.07
user posted image  nicolina
user posted image  Špelka





< Sporočilo je popravil sonchek -- 10.4.2007 11:37:52 >


_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: novembrke
10.4.2007 15:11:14   
sonchek
evo...punce...jaz sem že nazaj iz pregleda...spet smo malo zrastli in smo veliki že centimeter in poluser posted image user posted image user posted image ...
...se mi zdi da vsakič ko pridem iz pregleda, da se mi znova odvali kamen od srca....

Kje ste pa vse...? a ste se zgubile na sončku?


_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   RE: novembrke
10.4.2007 15:36:31   
Anonimen
Ur+sa pisala sem ti na zs!

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
   RE: novembrke
10.4.2007 16:20:51   
maks
Super, soncek, da je vse vredu. Tudi jaz komaj čakam NS, da spet vidim malo pikico. Jaz sem kar doma, ker je mali bolan, tako da se crkljamo. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?