Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

-to lahko tudi sami izračunate s pomočjo kozmobiološkega kolendarja.
 -to lahko tudi sami izračunate s pomočjo kozmobiološkega kolendarja. 

- PRED tisto uro kot je navedena v tabeli ali PO tisti uri? Ker kolko sem jaz zastopila, je potrebno 24 ur prej, pozneje pa je prepozno. JAz sem za to metodo že slišala, vendar se nikoli nisem zanimala kako to poteka in se zdaj šla iz radovednosti izračunat za sebe in sem dobila 9. marec zjutraj ob 7.06. Midva z mojim sma pa
 - PRED tisto uro kot je navedena v tabeli ali PO tisti uri? Ker kolko sem jaz zastopila, je potrebno 24 ur prej, pozneje pa je prepozno. JAz sem za to metodo že slišala, vendar se nikoli nisem zanimala kako to poteka in se zdaj šla iz radovednosti izračunat za sebe in sem dobila 9. marec zjutraj ob 7.06. Midva z mojim sma pa  Saj tudi jaz ne pravim, da bo metoda delovala, ampak zakaj pa ne, saj nič ne stane, pač probala sva, če ne bo uspelo, pa itak v nove boje.
  Saj tudi jaz ne pravim, da bo metoda delovala, ampak zakaj pa ne, saj nič ne stane, pač probala sva, če ne bo uspelo, pa itak v nove boje. 

majo kar dolgo življenjsko dobo...in lahko počakajo pol ure hihihi
 majo kar dolgo življenjsko dobo...in lahko počakajo pol ure hihihi