alea01
|
nya- hvala.Pri ročkah so se zmotili mizarji. Neki mi ni štimal, pa sem šla gledat šifre, ki jih je dala arhitektka in sem prišla do čist druge barve. So pa imeli v slovenijalesu in sem jih kar nabavla. So pa iste kot prej, sam nežnejše zelenkaste barve in je ful boljše . Ja razmišljam o oreh barvi ali pa beli. Natur mi itak ni všeč. V bušiju dobim katerokoli barvo, v BC pa nisem ziher. Glede na to, da sta ceni enaki kot pri leandru in stokke, sem se raje odločila za stokke, ker jo lahko zmanjšaš in povečaš, pri leandru pa sam povečaš.... Bom videla jutri, kaj bo moj dragi rekel na to, ko bova šla v nabavo. Saj ga že vidim . Najprej bo rekel, da to nima smisla, pa če je potrebno, pa bla, bla, bla.... Pol ga bom pa nežno pogledala, dala lubija in bo rekel, če si pa moja žena to tolk želi, pa bomo nabavli. Sam da bo zadovoljna . No, če bo palilo, vam povem jutri I.daisy- super, da si dobila košek. Te cene so pa itak.... Ful moraš pazit. Enkrat je to v akciju tu, drugič nekaj drugega tam,..... . Saj pa tudi nisem tolk dala v šparu. Bolj bi me jezilo, če bi ga kupila v BC za čez 50 eur nya- katero posteljnino pa naj vzamem? dve vrsti sta. Roza in taka zelena rumena. Se m izdi, da ta zelena rumena bi ful pasala k oreh izvedbi, roza pa beli. Kaj praviš?
< Sporočilo je popravil alea01 -- 29.4.2008 14:17:29 >
|