|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako nosečnost, če ni M (ob dojenju)
20.4.2008 21:00:37   
Klaudia
Ja naslov je čuden, ampak nisem vedla kako napisat user posted image

Skratka situacija je taka. Po porodu še nisem dobila user posted image . Dojiva se še ponoči in zjutraj. Radi bi imeli majhno razliko med user posted image  pa sploh ne vem kako in kaj. Kdaj naj delam test, če sploh ne vem, kdaj naj bi user posted image  prišla user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako nosečnost, če ni M (ob dojenju)
20.4.2008 21:04:35   
April
Itak boš prej imela ovulacijo, tako da lahko zanosiš, ne da jo sploh dobiš. Men je ginekologinja svetovala, da naj  v tem času, ko še nimam m vsake tok časa naredim test, če ne bi uporabljala zaščite.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako nosečnost, če ni M (ob dojenju)
20.4.2008 21:15:33   
Jančika_
Ko sem jaz zanosila v takih pogojih (dojenje, brez M), sem po znakih sklepala, da sem noseča. Pa ni bilo načrtovano, tako da nisem vnaprej pazila na znake; pač ko so se pojavili, sem postala pozorna. Sem pa kar hitro začutila, saj sem bila na pregledu, ki je sledil nekaj dni kasneje, po UZ noseča manj kot 6 tednov.

V tvojem primeru bi test delala enkrat na mesec recimo, bolj pogosto se mi ne zdi smiselno. Zase vem, da bi počakala vsaj na kak znak (čeprav....ko jih iščeš, jih tudi najdeš, pa če so ali nisouser posted image ). Srečno!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako nosečnost, če ni M (ob dojenju)
20.4.2008 21:28:03   
Anonimen
Klaudija z istimi "problemi" sem se spopadala tudi jaz. Zaščitena sva bila prve 3 mesece, potem pa nič več, M še nisem imela, sem pa tudi še polno dojila. Ampak midva že itak veva, da takoj ne bo uspelo, razen po gromozanskem čudežu. No, test sem delala 1-krat mesečno, prvo M sem dobila oktobra (ko smo začeli "bolj resno" jesti GH, kar je pomenilo manj zizanja)  in šla takrat v polno akcijo, ampak noseča še nisem.

Držim pesti, da vama uspe čimprej!

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako nosečnost, če ni M (ob dojenju)
21.4.2008 8:51:20   
2 Sraki
Tudi pri nas je bila ista situacija. Hoteli smo imeti še enega čimprej. Pa dolgo 10M ni bilo nič. No in res znaki so bili kar na enkrat tako očitni, da jih ni bilo mogoče spregledat, mi še test nosečnosti ni pokazal točnega rezultata, samo bledo črtico. No na krvnem testu pa se je že videlo. Ko sem prišla na pregled sem bila komaj da nosečauser posted image .

Znaki pa so bili pri meni zelo podobni kot pri prvi nosečnosti in tudi če opazuješ svoje telo, ne boš zamudila ovulacije. Je pa ratalo, če ti kaj s tem pomagam, ko sem začela dojiti samo 2x na dan. No kar ni nujno, da bo pri tebi isto, morda pa.

Upam, da vam čimprej uspe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako nosečnost, če ni M (ob dojenju)
21.4.2008 9:17:09   
Klaudia
Midve se že sedaj kak mesec dojiva samo ene 1x do 2x ponoči in včasih zjutraj. user posted image  pa ni od nikjer. No bomo poskusili, pa poročam kdaj bo ratalo user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako nosečnost, če ni M (ob dojenju)
21.4.2008 10:56:25   
želva
Uf, fajn tema.Jaz že kake tri tedne ne dojim več, M pa od nikjer.zaščitena nisva,da bi kar tako ratalo pa ne vrjamem.čeprav mi je mal sumljivo, da user posted image še ni.Pa sem tud že mislila test delat.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako nosečnost, če ni M (ob dojenju)
26.4.2008 17:30:23   
aqua77
meni je ratalo 3 m po porodu sicer se je potem končalo s ss, ker očitno telo še ni bilo pripravljeno na novega user posted image . znakov pa sploh nisem opazila, semo spet sem postala občutljiva na vonj in slabost je bila prisotna.

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako nosečnost, če ni M (ob dojenju)
21.5.2008 15:59:11   
mamica 1
To temo pa iščem že en čas. Pri nas je stanje drugačno. Imamo 2 user posted image in sva se odločila da ne bova več imela. Tavelika je stara 3 leta in 5 mesecev tamali 8 mesecev in ga dojim, poleg tega imam kot zaščito kontracepcijsko injekcijo ki naj bi držala tri mesece in je možna samo v času dojenja. M še ni prisotna jaz pa se "počutim" tako nosečo. Hrana mi smrdi, slabo mi je in napetost v trebuhu čutim. Pravijo da naj bi ta injekcija nihala tudi do dva tedna ne priime ali pa prej neha "držat", tak da je teoretično možno da en mesec med eno in drugo injekcijo ni zaščite, test je bil negativen, prav tako pa je bil test pri meni negativen ko sem bila prvič noseča. Kaj naj naredim, h ginekologinji mi je kar nerodno it, bo rekla da si sam nekaj namišljujem, kar čakat pa spet ne morem dokler ne bo začel brcat?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?