|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje PAP II
3.3.2005 18:54:39   
clea
Oj,
ravnokar sem prišla s pregleda pri G.Seveda samo bris. Sem pa dobila napotnico za leetz (el. zanka),kjer n aj bi mi pregledali zakaj imam že toliko čas pap II.Zanima me če je katera izmed vas bila na tem pregledu in kako je to!
Bolj neumno vprašanje:ali pap II kakorkoli vpliva na plodnost ali zanositev.Baje da ne,ampak vseeno še raje vpašam vas.

Hvala in lp,Clea
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vprašanje PAP II
3.3.2005 19:13:47   
mujcek
koliko mi je znano naj pap II ne bi imel vpliva na plodnost. ali ti je G naredil odščip tkiva? Pred leti sem tudi jaz imela pap II, pa mislim, da sem imela neko zdravljenje s svečkami, pa odščip tkiva so mi naredili in neki test, ki je pokazal, da imam enega od virusov, ki se lahko pozneje razvije v rakasto obolenje (pregled je stal takrat 12.000). No od takrat pa je izvid bil vedno ok. Če bi bilo še kaj narobe pa bi me poslai na neko lasersko operacijo...:zmeden:

:muca:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vprašanje PAP II
3.3.2005 19:52:35   
mimica
Mislim, da PAP ne vpliva na plodnost, saj sem jaz zanosila, ko sem imela PAP III.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vprašanje PAP II
3.3.2005 21:19:51   
Uti
Živjo!

Tud jaz sem enkrat imela PAP II, pa nisem imela nobenih dodatnih pregledov. G mi je rekel, da to ni nič tacga, da imaš PAP II ponavadi, kadar gre za kakšno manjše vnetje ali kaj takega, verjetno pa ni vse v redu, če imaš PAP II dalj časa. Na plodnost ne vpliva, vsaj na dolgi rok ne. Nisem pa jemala nobenih svečk ali česa podobnega.

LP,
Uti

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vprašanje PAP II
4.3.2005 8:13:17   
Vilma
Jaz sem ravno včeraj dobila od vsojega ginekologa pošto na dom z naslednjo vsebino:
Prosim zglasite se 8.3.2005 zaradi dviga napotnice?! :zmeden:
Glede na to, kar berem zdaj, sem prepričana, da me čaka tale leetz al kaj že.
PAP II imam že najmanj dve leti, pred tremi tedni sem bila ponovno na odvzemu brisa in malce sumim, da se je zadeva poslabšala. Ampak nisem 100%prepričana. Vam bom poročala v torek.
Ampak za tale leetz res slišim prvič! Še dobro, da imamo RR, ker zvemo veliko koristnih informacij :bravo:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vprašanje PAP II
4.3.2005 8:53:31   
mujcek
naj vas ne bo strah, saj se da vse rešit; mene je moja prejšnja G s tem tako prestrašila, da sem samo :((, potem pa sem menjala G in ta mi je rekel, da ima skoraj vsaka druga ženska tak virus v sebi ampak tiste, ki ne grejo na testiranje tega ne izvejo. le pri redkih pa se razvije v rakasto obolenje, tako da nič skrbet:) glede bolezni pa je tako: nikoli ne veš kdaj pride in kam pride :angel:

:muca:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vprašanje PAP II
4.3.2005 9:36:48   
clea
:rozica:Hvala punce!!!!

Ste me pomirile,ker me je res kar skrbelo kaj je zdaj to!
G mi pa res ni nič kaj preveč razlagal (dr.Meglič,Leonišče - da ga zatožim :)-),sem mogla kar sama vprašat če sem hotla kaj več vedt.Samo itak ko si notri se ne spomniš vsega kar te zanima.Šele pol ko sem šla domov sem se spomnila še kup vprašanj,ki me zanimajo.No pa sem letela na RR in sem zvedla kar me je zanimalo.

Mi pa G ni delal še nobenega odščipa.No vsaj mislilm da ne.Nič n i rekel,da mi ga bo.A ti to naredi kar med pregledom ali rabiš napotnico?Ker to je zdaj prvič,da me je kam napotil.
No pa saj bo vse OK!Samo,da se da pozdraviti in da bom lahko imela zdrave :duda: pa bo vse OK.

ŠE ENKRAT HVALA :rozica::rozica::rozica:

Lp,Clea


(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vprašanje PAP II
4.3.2005 9:42:53   
mujcek
meni je to naredila kar med pregledom; enkrat me ni bolelo, drugič pa bi jo kar pritisnila take je z mano delala :(( Drugače pa to ni neki bav bav, saj bo vse ok nič ne skrbi. Moja mama je celo na konizacijo morala it, pa je bila brez obročka in je nenačrtovano zanosila, tako da verjetno to vse skupaj nima vpliva na plodnost :)

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vprašanje PAP II
4.3.2005 11:11:38   
mujcek
špela se strinjam s tabo glede teh operacij :)

Ugotavljam, da sem samo jaz imela tako butasto G, da mi je odščip delala brez narkoze; še sreča da sem jo menjala :bravo:

:muca:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vprašanje PAP II
27.4.2006 18:09:03   
Anonimen
čao, tudi jaz sem imela 2x zapored (v roku 6mesecev) pap II-vnetje. pa nisem dobila nobenih svečk. jem pa logest. pregled imamm šele čez pol leta. a je to nevarno, ker sem brez zdravljenja???baja da pomaga jogurt. je to res? kako pogosto?lp

(odgovor članu mujcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vprašanje PAP II
3.5.2006 10:00:27   
mala29
Evo, pa še nekaj iz prve roke glede lletza. Sama sem bila na op. decembra 05, torej pred pol leta. Vsa zadeva pa si je sledila nekako takole. Redni pregled pri G mislim da februarja 05, bris PAP II, nato pregled čez dva meseca, Bris PAP II, CIN I. Nato ponovno pregled čez tri mesece v kolposkopskih ambulantah (nek bolj podroben pregled), izvid PAP III, CIN I in pozitiven izvid za virus HPV. No in decembra lletz. Nič strašnega. Tri dni v bolnišnici, prvi dan pregledi, drug dan operacija, ki traja menda okrog 15 minut in naslednji dan domov. Tri tedne bolniškega staleža. Marca sem imela pregled pri G in baje naj ne bi bilo odstranjeno tkivo čisto v zdravo, zato bi mi naj oper. še enkrat.. ampak prej bomo imeli otroka (sem se kar sama odločila, glede na to, da sem 28... kaj vem, kaj bo potem, že tako so mi matern. vrat odrezali za cca. polovico. NO.. sem se razpisala... Upam, da vsaj kaj kateri koristi...  Aja... operacija ne vpliva na plodnost, le pri donositvi je potrebna pazljivost, saj je to op. na materničnem vratu.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vprašanje PAP II
3.5.2006 17:27:51   
Anonimen
Clea meni se je tudi izvid ponavljal, vendar na srečo po user posted image  porodu so težave izzvenele, tako da ne vpliva na plodnost.
user posted image  Bodi brez skrbi!

Srečno!!!

Clea saj si še mlada user posted image  boš pa ja imela zdrave user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu mala29)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vprašanje PAP II
11.10.2006 17:59:10   
Anonimen
POZDRAVLJENI, DVAKRAT ZAPORED SEM IMELA PAP II. PRVIČ ZARADI VNETJA. DRUGIČ JE BIL (SIZE LABORATOPRIJ) PAP C – REAKTIVNE SPREMEMBE hiper/parakeratoza, PATOLOŠKE SPREMEMBE atipične ploščate celice, PIL nizke in visoke stopnje.IN ZADNJIČ JE BIL PRISOTEN HPV VIRUS. GINEKOLOG PRAVI, DA ČE BO ŠE 1X PAP II, DA MORAM NA ODŠČIP TKIVA V BOLNIŠNICO. ZANIMA ME ALI JE BOLJŠI AMBULANTNI ALI BOLNIŠNIČNI ODŠČIP. JE TO NEVARNO ZA KASNEJŠO ZANOSITEV (NIMAM ŠE OTROK). JE TO BIOPSIJA ALI KOLPOSKOPIJA? KAKO TO IZGLEDA?? TESTA HPV NI NAREDILA KER PRAVI, DA JE VSEENO KATERI VIRUS JE. TEST JE SAMOPLAČNIŠKI. JE TO RES? TUDI DRUGIH PREISKAV NI BILO. TEŽAV NIMAM. MISLITE, DA JE BOLJE, DA GREM ŠE ENKRAT NA PAP TEST K DRUGEMU GINEKOLOGU OZIROMA DRUG LABORATORIJ. STARA SEM 27LET.  HVALA ZA POMOČ.

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vprašanje PAP II
11.10.2006 19:15:39   
mala zirafa
Jaz sem bla pred 3 leti na odščipu v bolnici pod splošno narkozo.Nič te ne boli tudi potem po posegu, ko se pa zbudiš se ti malo vrti.Ni blo nič hujšega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vprašanje PAP II
12.10.2006 9:16:22   
Anonimen
Pozdravljene,

jaz pa vem o PAP II, to kar mi je g. povedala, imela bi ga naj v večini spolno aktivna dekleta in zelo pogosto po prvi nosečnosti "izgine" ga več ni. To je meni povedala ginekologinja. Mogoče pri meni celo drži saj sem k njej začela hoditi pred spolnimi odnosi in je bil PAP I, ko pa sem z fantom začela imeti redne spolne odnose je bil naenkrat II. Glede odščipov pa ne vem kakšne vam delajo, meni so ga delali 2x enkrat pri g. drugič v bolnici pa nisem bila nikoli pod narkozo, pa boli tudi ne en mali odščip pa malce krvavitve: mogoče so vam delali kaj drugega.

Glede zanositve pa naj ne bi imelo to nobene veze, tako da vse, ki želite biti noseče naj vas to ne ovira.

LP

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?